dobar dan...ovako imam HP laptop 2x2.80 procesor,4gbRAM i ati radeon karticu 4650 1gb...na laptopu imam instaliran windows Vistu i prilikom paljenja laptopa zaslon mi se upali kao sto treba i prije loadiranja odnosno ucitavanja windowsa on se ugasi.Nakon toga se nista ne desava i onda ga ugasim rucno,poslije ga ponovno upalim i bios mi nudi popravljanje(pretrazivanje) onog cega ne valja ili normalno pokretanje windowsa i ja izaberem ovo prvo i nakon sto on odradi taj poslic za 10-15min nekad hoce upalit a nekad ne dakle neznam sta bi moglo biti...a kad izaberem normalno pokretanje windowsa nista se ne desava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-to znači da je software problem (vuče neki recovery koji radi)...
-reinstaliraj drivere (možda će biti potrebno OS)... za svaki slučaj provjeri koliko imaš malwarea (recimo MBAMom).
-nakon tog, normalno ugasi windoze i pokušaj upaliti...
Makni Vistu i instaliraj Win 7, Vista je totalno šašava i samo utaman ždere memoriju.
Makni Vistu i instaliraj Win 7, Vista je totalno šašava i samo utaman ždere memoriju.
imam laptop na kojem je predviđena Vista no imam sedmicu jer na Visti sve šteka
1 | Windows XP |
---|---|
0 | Windows Vista |
10 | Windows 7 |
0 | Mac |
2 | neki drugi |
Također sam na laptopu imao predinstaliranu Vistu, pa sam installao XP, pa Win7, i mogu reci da je win7 daleko bolji i od XP-a i Viste
Zdravo...Ja imam laptop toshiba, procesor amd athlon dual core 2.20 Ghz i 3GB RAMA,te windows 7...Moj problem je...paljenje laptopa odvija se vrlo sporo te kad se upali treba mu najmanje minuta i po da se sve učita(npr. otvorim ikonicu "računalo" ili "google" treba mu 15 sekundi...a poslje kao da se se "zagrije " i sve funcionira normalno i brzo???
Zdravo...Ja imam laptop toshiba, procesor amd athlon dual core 2.20 Ghz i 3GB RAMA,te windows 7...Moj problem je...paljenje laptopa odvija se vrlo sporo te kad se upali treba mu najmanje minuta i po da se sve učita(npr. otvorim ikonicu "računalo" ili "google" treba mu 15 sekundi...a poslje kao da se se "zagrije " i sve funcionira normalno i brzo???
U msconfig-u iskljuci nepotrebne startup programe i servise, defragmentiraj disk te pocisti komp malo sa CCleanerom