Pozdrav ljudi,
Imam jedan nespecifičan problem... Imam Acer Aspire V5 531 (MS2361) koji sam dobio kao neispravan, ne valja hard i tipkovnica (zalijana je). Otvorim ja njega, lijepo očistim, zamjenim pastu i izvadim hard. Spojim ja tako hard na komp i najnormalnije ga formatiram i vratim nazad u laptop (500GB NTFS).
Koristila se vanjska USB tipkovnica i prije dok nije došao do mene...
Sad dok sam htio ponovo stavit windowse, upalim laptop, pokaže se logo i samo napiše "Operating system not found" što je i logično pošto nema OS-a, ali... NE MOGU UĆI U BIOS!
Pokušao sam na sve moguće načine koje sam našao na internetu i ništa. Samo me ignorira i izbaci "Operating system not found".
Nebi smjelo biti zbog tipkovnice jer sam već na masu drugih laptopa isto radio i sve je bilo u redu.
Čak sam ga ponovo otvorio, izvadio bateriju da resetiram BIOS, probao s drugim hardom, probao sa bootabilnim USB-om i DVD-om i ništa.
Prepoznaje USB tipkovnicu jer vidim da dok nešto stisnem onda zatitraju slova "Operating system not found" ali ništa se ne događa... samo CTR+ALT+DEL resetira laptop i ponovo isto.
Molim Vas za neko mišljenje i preporuku što da radim i kako da to riješim.