Molim sve forumase da mi pomognu u ovoj dilemi, zelio bih imati sto bolji prijenosnik za igranje koji se moze dobiti za te novce (7000max ), molim sve koji se razumiju u laptope da mi posalju prijedloge,
Unaprijed hvala!
Molim sve forumase da mi pomognu u ovoj dilemi, zelio bih imati sto bolji prijenosnik za igranje koji se moze dobiti za te novce (7000max ), molim sve koji se razumiju u laptope da mi posalju prijedloge,
Unaprijed hvala!
Zašto otvaraš novu temu kad je otvorena identična tema samo laptop do 8000kn,slobodno si tamo mogao postaviti pitanje!
Sorry ,tandara ovo mi je prvi put, tj prvi put sam na forumu ispricavam se!
Sorry ,tandara ovo mi je prvi put, tj prvi put sam na forumu ispricavam se!
sta kazes na ovaj :
Asus X71SL-7S070C,
Procesor: Intel Core 2 Duo T5800 (20GHz) Zaslon: 17" WXGA+ (1440x900) Radna memorija: 2GB DDR2 800MHz Čvrsti disk: 320GB Optički uređaj: DVD+-RW Grafička kartica: nVidia GeForce 9300 (512MB) Povezivanje: LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x4, Firewire, ExpressCard, HDMI, VGA, AudioOut, MicIn, Webcam, CR, BT OS: Vista Home Premium
da li je graficka donekle u redu, ak ne na koje bih se druge trebao osvrnuti pri kupnji laptopa ?
Hvala!
po meni nije ti nesto graficka dobra 9300 512mb.....koliko dode taj laptop?
evo ti ja za 6029kn u Hgspota Acer Aspire
Naziv Notebook ACER Aspire 7730G(LX.ARY0X.058), Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz), 17" WXGA, RAM 3GB DDR2, HDD 250GB, DVD+-RW, nVidia GeForce 9600M GT (512MB), LAN, WLAN, Windows Vista Home Premium
tebi je ta ge force garant GS a ova je GT 512mb,3 gige rama,ima 250 hdd,to ti je dosta za laptop ako ti treba vise uzmi eksterni vanjski disk,procesor je isti
s ovim acerom mozes vrtit GTA IV i sve nove igre.......