Popusti

poruka: 31
|
čitano: 8.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Popusti
Kad su veći popusti....na Božić, Uskrs ili Back 2 school period?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popusti
itko??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Popusti

Teško da će biti popusta za Božić kaj se tiče računala, odi u mikronis, tam buš dobil popust na keš! :)

16 godina
neaktivan
r_zg kaže...

Teško da će biti popusta za Božić kaj se tiče računala, odi u mikronis, tam buš dobil popust na keš! :)

to na ovu cijenu koja je na webu? 

Ako da, koliki je (mislim na popust) {#}

15 godina
neaktivan

Za popust neznam , ali kako pratim it web vidim da svaki tjedan imaju neke akcije.

16 godina
neaktivan
kriszg kaže...

Za popust neznam , ali kako pratim it web vidim da svaki tjedan imaju neke akcije.

ma oni su meni jedni od skupljih. 

Ne znam kakav im je support ali cijene su mi malo vece od ostalih

16 godina
neaktivan
Popusti

Cijene su im preporučene, dakle kako preporuče HP, Lenovo, Toshiba, Asus, tako se partneri toga moraju pridržavati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Popusti

ne kuzim zasto onda protis ima manje cijene? Tko njima preporuča cijene?

Evo samo jedan primjer

LENOVO B560A mikronis

LENOVO B560A protis

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
r_zg kaže...

radiš tamo?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ne kuzim zasto onda protis ima manje cijene? Tko njima preporuča cijene?

Evo samo jedan primjer

LENOVO B560A mikronis

LENOVO B560A protis

Uz taj prvi piše Operativni sistem: FreeDOS,

a malo ispod "Uz kupljeno računalo s Windows operativnim sistemom, Mikronis Vam poklanja edukaciju ..................."

Dakle, da li je to s Windowsima ili ne? Treba li nadoplatiti za Windowse?

15 godina

ako ces orignal windows racunaj jos negdje 1000 kn na cijenu!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
ovo za mikronis ti je nekakav tečaj il kaj ja znam al isto dolazi lap. s FreeDosom.....ja sam za protis
16 godina
neaktivan
Popusti

ovaj u mikronisa ti je free DOS dakle ono sta pise u dnu ne vrijedi za njega

Ako uzmes win onda ti valjda daju tu neku edukaciju ali ne vidim sta ce to ikome tko je iti malo radija na win

Ovaj gore je bio samo primjer koliko je mikronis skuplji od protisa i to da im je to preporučena cijena ne drži baš vodu 

ako je tako kako je onda protis toliko jeftiniji

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:26 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Postoji preporucena cijena za svaki proizvod ali ga ti mozes prodavati skuplje ili jeftinije!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Ako uzmes win onda ti valjda daju tu neku edukaciju ali ne vidim sta ce to ikome tko je iti malo radija na win

Ovaj gore je bio samo primjer koliko je mikronis skuplji od protisa i to da im je to preporučena cijena ne drži baš vodu 

jer zele bit konkurentniji

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Postoji preporucena cijena za svaki proizvod ali ga ti mozes prodavati skuplje ili jeftinije!

Dakle, odes u mikronisa i oni stave sebi u džep dodatnih 500 kn zato sto....?

CRT kaže...
simeparanoja kaže...

jer zele bit konkurentniji

Ili ne nabija tolike marže i ne stavlja toliko sebi u džep? Kao ni ADM?

Ne kužim zašto bih dao više para nekoj firmi za isti artikl? Zato što je to mikronis?

Šta meni to znači? NIŠTA

14 godina
neaktivan
r_zg kaže...

03.-05.12. i 10.-12.12. Svi koji dajnersiraju mogu kupiti lenovo notebook sa 1.000,00 kn popusta u mikronisu. REkli su mi da si rezeviram model dva/tri dana prije i dođem uplatiti na jedan od tih dana. Nedjeljom ne rade ali će se navodno moći kupiti i preko web shopa u nedjelju, još ne znaju sigurno. Mislio sam prošli tjedan kupiti lenovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14800&catid=16, ali sigurno ću pričekati taj vikend... 

16 godina
neaktivan
yozasve kaže...
r_zg kaže...

03.-05.12. i 10.-12.12. Svi koji dajnersiraju mogu kupiti lenovo notebook sa 1.000,00 kn popusta u mikronisu. REkli su mi da si rezeviram model dva/tri dana prije i dođem uplatiti na jedan od tih dana. Nedjeljom ne rade ali će se navodno moći kupiti i preko web shopa u nedjelju, još ne znaju sigurno. Mislio sam prošli tjedan kupiti lenovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14800&catid=16, ali sigurno ću pričekati taj vikend... 

Ček dakle, svi  koji sa diners karticom na rate kupuju ta dva vikenda ce imati 1000kn popusta na sve modele prijenosnika?

Da li si ih pitao da li pritom ostaje cijena ova koja pise ili je nesto veca?

15 godina
neaktivan

Svi ti famozni web shopovi koji dampaju cijene nisu nikakav partner od bilo kojeg branda i kao takvi mogu raditi kaj god hocu. U velikoj vecini slucajeva roba ide iskljucivo po narudzbi (citaj uplati) ako se ne varam.

Te njihove cijene vrijede iskljucivo za cash ili virman.

Si probao tamo kupiti sa karticom po toj cijeni? ;)

15 godina
neaktivan
Popusti

ja nisam ni za protis ni za mikronis nego za traženje najeftiniji ponude. bilo u inozemstvu bilo u hrvatskoj.

što je trgovac razvikaniji (čitaj poznatiji široj narodnoj masi bez interneta ili koji se ne znaju služit njime) to su marže veće.

protis se uvijek natječe sa adm-om. kunu gore dole kako bi izbio na vrh neke tražilice.

simple as that.

lenovo recimo ima svoju web stranciu lokaliziranu na nekoliko država pa tamo provjeravajte cijene, uračunajte PDV, carinu i dobit ćete maržu. i onda shvatiti da svi žive dobro :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 10:23 (kamilica.jak).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo si djelomicno u pravu, ali za daljnu elaboraciju trebao bih napisati podosta teksta za koje iskreno nemam vremena niti namjeravam svoje misljenje gurati kao difoltno.

15 godina
neaktivan
Popusti

pa nisam ni ja sad tu napisao bogznašto pametno da sam sasvim u pravu. svaki prodavač ima svoje niše (kupce)

neko kupuje D&g a neko u H&M- a neko na pazaru.

ja ovisno kako što, al da još malo elaboriram marže u mikronisu su veće jer su i troškovi pogona veći.

al nećemo o ekonomiji. bitno je da ljudi znaju i pluseve i minuse i jednih i drugih i da mogu sami odabrat jesu HM ili buvlja pijaca.

disklejmer, niti je mikronis DG niti je protis buvlja pijaca. to ja onako slikovito :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam kako radi Mikronis, ali znam kako rade "svi" web shopovi koji dropaju cijene.

Cijene koje navedu vrijede iskljucivo za cask/virman i vecina toga ide iskljucivo uz predhodnu uplatu. Njihove cijene za cash naravno da ne vrijede za kartice jer bi u protivnom isli u minus.

Konkretno govorim o prijenosnim racunalima pa da kazem nesto i o tome...

Oni prodaju ista sa svega 2-3% marze (cijena za cash) i na kraju godine dobivaju porabat od distributera tipa kao redovni platisa i sl....i jos je tu i pdv naravno. ;)

Tu je njihova racunica jer imaju vrlo malo troskova (citaj radi 1-2-3 ljudi i to je to) pa na taj nacin jedino i mogu opstati. To ne mozes usporedjivati sa Mikronisom, Konikomom, Linksom jer su tamo troskovi na sasvim drugoj razini.

Hrvatski zakon je takav da ti moras nekome nesto prodati ako on to zahtjeva, ali to je posebna prica za neka druga vremena.

16 godina
neaktivan
Popusti

Ak hoces popust, potrazi to kaj hoces u Austriji ili Njemackoj. Tam popusti pocinju odmah iza Nove godine i nisu simbolicni kao kod nas!

ski001

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sski001 kaže...

Ak hoces popust, potrazi to kaj hoces u Austriji ili Njemackoj. Tam popusti pocinju odmah iza Nove godine i nisu simbolicni kao kod nas!

Da, ali što je s garancijom? Možemo li laptop kupljen u Njemačkoj popraviti (pod garancijom) kod hrvatskog servisera?

16 godina
neaktivan
Popusti

mislim da to ovisi o proizvodjacu

Imam jedno pitanje, noob-ovsko ali zanima me

Odem poslije nove u austriju i kupim povoljno laptop

Do koliko se ne plaća porez ili PDV na elektroničku robu? 

I ako je lap npr 600€šta ću sve morati platiti za njega

Ako netko zna molio bih odgovor {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sski001 kaže...

jel si kupovao tamo i kad točno počinju jel odma 2.1?

16 godina
neaktivan
Popusti

Mozes uvesti robe u vrijednosti do 1000 kn po osobi, bez placanja carine i poreza. Za vise informacija odi na stranicu www.carina.hr
Za robu proizvedenu u EU se ne placa carina (bar je tak bilo do sada). 

Ali prijavljivati lap na carini?!? WTF!!! Pa to je danas sastavni dio osobne prtljage. Kam got da sam isao, isao je i lap, bilo sluzbeni, bilo privatni. Nitko me nis nije pitao ni kod izlaska ni kod ulaska u zemlju. Ni na aerodromu ni na cestovnom prijelazu. I kad sam novi lap kupio vani i na aerodrom dosao sa dva lapa, nitko me nije nis pitao. Nisu bili u kutijama, nego u torbama i sve je bilo OK.

Kaj se tice garancije, svi daju i internacionalnu garanciju koju bi nasi ovlasteni serviseri MORALI priznavati. Za Dell i Toshiba znam da nema problema i da priznaju tu garanciju. Ak kod nas postoji ovlasteni uvoznik, odnosno distributer, pa dela probleme, posalji mail u centralu i oni ce rijesiti problem.

Popusati pocinju u principu odmah nakon Nove godine, a sad dal bu to 02. ili 05., to ovisi i od ducana do ducana. Neki pocnu i nakon Bozica.

ski001

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Popusti

Imas koji ducan za preporuciti u austriji?

hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nemrem ti pomoći
ski001
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice