Ozbiljni problem kod laptopa!!!!!!!!!!!

poruka: 9
|
čitano: 1.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ovalo imam laptopa starog 5 godina ,jednam mi je ispo iz ruke kada sam ga prjenosio i od toga dana mi ekran podljeva čudne boje mi se pojavljuju ali on radi normalno molim pamagajte unaprjed HVALA!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U čemu je problem ako radi normalno?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ozbiljni problem kod laptopa!!!!!!!!!!!

Budimo realni preljeva se skoro u svakoj igri te smeta neke predmete u igri nemož prepoznati od toga isto tako je na deskoptu pogotovo kada deskoptu postoji li kakvo rešenje za to?

17 godina
neaktivan

Ako ti se to događa ne možeš reći da radi normalno. I mogao si odmah napisati o čemu se radi.

Uglavnom, tu nema pomoći. Može se zamijeniti matrica, ali obzirom na starost laptopa to je neisplativo, a vjerojatno i nemoguće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 8:21 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Budimo realni na tom laptopu možeš igrati i CoD 4 i Oblivion .Gle jedamput mi se je laptop jako ugriao i to sa ekrana mi nestalo to probijanje boje ali tako se ugrije da očekuješ da ti se svaki čas resetira i onda je normalno.

17 godina
neaktivan

Očito je došlo do oštećenja LCD matrice. Jel ima vidljivih oštećenja, pukotina? I o kojem se modelu radi?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Oštečenja nema ni pukotina izvana inače radi se o smartbook kakvo tije to ludo ime mačak?Jedino ako nije nešta otišlo kod monitora a njega nemož otvorit

17 godina
neaktivan

Aha. Ako nema vidljivih oštećenja, onda je možda spoj (dakle, na dijelu gdje se preklapa).

E sad, imaš dvije opcije: možeš pokušati popraviti u servisu ili na laptop prikopčati vanjski monitor (pretpostavljam da imaš VGA izlaz).

PS. a što se tiče mog imena - nije mi to pravo ime, naravno. Ali, znaš kako se kaže kad je netko iskusan... Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Budimo realni Hvala MAJSTORE

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice