Ovalo imam laptopa starog 5 godina ,jednam mi je ispo iz ruke kada sam ga prjenosio i od toga dana mi ekran podljeva čudne boje mi se pojavljuju ali on radi normalno molim pamagajte unaprjed HVALA!!!!
Ovalo imam laptopa starog 5 godina ,jednam mi je ispo iz ruke kada sam ga prjenosio i od toga dana mi ekran podljeva čudne boje mi se pojavljuju ali on radi normalno molim pamagajte unaprjed HVALA!!!!
U čemu je problem ako radi normalno?
Budimo realni preljeva se skoro u svakoj igri te smeta neke predmete u igri nemož prepoznati od toga isto tako je na deskoptu pogotovo kada deskoptu postoji li kakvo rešenje za to?
Ako ti se to događa ne možeš reći da radi normalno. I mogao si odmah napisati o čemu se radi.
Uglavnom, tu nema pomoći. Može se zamijeniti matrica, ali obzirom na starost laptopa to je neisplativo, a vjerojatno i nemoguće.
Budimo realni na tom laptopu možeš igrati i CoD 4 i Oblivion .Gle jedamput mi se je laptop jako ugriao i to sa ekrana mi nestalo to probijanje boje ali tako se ugrije da očekuješ da ti se svaki čas resetira i onda je normalno.
Očito je došlo do oštećenja LCD matrice. Jel ima vidljivih oštećenja, pukotina? I o kojem se modelu radi?
Oštečenja nema ni pukotina izvana inače radi se o smartbook kakvo tije to ludo ime mačak?Jedino ako nije nešta otišlo kod monitora a njega nemož otvorit
Aha. Ako nema vidljivih oštećenja, onda je možda spoj (dakle, na dijelu gdje se preklapa).
E sad, imaš dvije opcije: možeš pokušati popraviti u servisu ili na laptop prikopčati vanjski monitor (pretpostavljam da imaš VGA izlaz).
PS. a što se tiče mog imena - nije mi to pravo ime, naravno. Ali, znaš kako se kaže kad je netko iskusan...
Budimo realni Hvala MAJSTORE