Laptop za igranje oko 6000 kn??

poruka: 67
|
čitano: 16.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Laptop za igranje oko 6000 kn??
MASA123 kaže...

moze te mi reci koja je razlika izedu procesora sa dvije jezgre i procesora s jednom jezgrom??

Pa razlika je u jednoj jezgri :D

Šalim se, neću ulaziti u neke stručne izraze nego ću ti to pokušati jednostavno objasniti na neki "seljački" način

Uzmeš motiku i odeš u vrt, pokušaj kopati koristeći samo jednu ruku, a onda pokušaj sa obje. Rezultat?

Mozak daje iste informacije (digni motiku, spusti motiku) i kad upotrebljavaš samo jednu ruku i kad radiš sa obje. Razlika je očita, jedna ruka radi teže i sporije, dok dvije rade brže i lakše...

15 godina
protjeran

A tek 4 ruke...dvije motike...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Ma najbolje traktor {#}

16 godina
neaktivan
marko227 kaže...
linuxjuzer kaže...

Ma najbolje traktor {#}

Ma buldožer ^^

Mrzim rasizam i crnce /// Android ♥ /// aka triplex
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

isprike ako sam u krivoj temi, ali ova tema je najbliža onome što mene trenutno zanima jer ja također trebam preporuku laptopa. Naime, prije par tjedana sam imao priliku isprobati MacBook Air. Iako prije nisam volio Appleove proizvode, ovaj me zbilja natjerao na suprotno. Kvaliteta izrade, veličina, te osobito težina i trajanje baterije uz solidne performanse...svaki dijelic laptopa je odlican.

No problem je što mi je ovaj laptop puno puno preskup i zanima me koji bi mi laptop od drugih proizvođača preporučili, a da je po karakteristikama koje sam naveo čim sličniji ovom Appleovom?

Osobito mi je bitna težina i trajanje baterije. I, da, zanima me samo laptop koji dolazi BEZ Windowsa. Nadam se da ima neki laptop (ne netbook) koji bi ispunio moje zahtjeve, a da je u cijenovnom rasponu (4000-6000kn).... Ponavljam, bitna mi je mobilnost, manje bitne performanse.

Inače, imam odličan laptop ali je preglomazan i svaki dan ga praktički nosim i iritira me već.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 23:15 (Djuka6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odgovor za djuku .

Ajde malo detaljnije objasni sta zelis? pošto si rekao da ti je bitna mobilnost jer već imaš lap pa ti je preglomazan, do koje dijagonale želiš laptop? inače ja bih ti preporučio neki acer timeline npr Link, baterija je odlična, nije prevelik i nije pretežak, jedino šta dolazi sa operacijskim sustavom.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 8:42 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HP dv6 3050, ekran je 15', malo stariji procesor ali nema nikakvih znacajnih smetnji, sve igrice sibaju kao zivcane, a u tvom proracunu je - racunalo do 6000 kuna. Zimus je bio 6000 kn, a sada vjerujem da je povoljniji. Topla preporuka
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice