Ipad 2 ili Ipad 3

poruka: 15
|
čitano: 7.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3

Hitno je, kupujem Ipad. Sad dali da uzmem Ipad 2 16gb ili New Ipad 16 gb. Čuo sam da novi ima problema s pregrijavanjem. Jednima razlika je u ekranu, sad kakvi problemi na ipadu 3?

5 Ipad 2
23 New Ipad
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ipad 2 ili Ipad 3

Kazu mnogi da se razlika ekrana jedva primjeti. Ovisi ukoliko imas para rade uzmi novoga. U slucaju pregrijavanja imas garanciju tak da. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3
Nema potrebe, pišem ovo prek ipad2.....savrsenstvo
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ipad 2 ili Ipad 3
Bera kaže...
Nema potrebe, pišem ovo prek ipad2.....savrsenstvo

Čekaj, ti u stvari tražiš potvrdu svog izbora?  {#}

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
13 godina
Ipad 2 ili Ipad 3

Šta nisi moga izdržat da se ne pohvališ pa si otvorio temu "Ipad 2 ili Ipad 3",sad ga zalipi na čelo i hodaj po gradu!{#}

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:54 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3
Lol. Niste svjesni kako je ipad2 ekran losiji od ekrana na novom ipadu. Usporedivao sam i odgovorno tvrdim da je razlika toliko ogromna da mi nakon toga ekran sa ipada 2 izgleda ko smece. Ovo pisem s novog ipada, i ekran vrijedi svih para, kako je brutalno dobar.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Ipad 2 ili Ipad 3

Eh evo moram priznati da ih nisam imao jedan do drugoga. Ipad3 sam gledao u Munhenu kad je dosao a ovoga sam po Vemilu, konikomu i slicnim trgovinama gledo. 

Uglavnom sad ako si "apple" boy onda neces niti pomislti na stari model. Uglavnom ako si u razmatranje uzeo Ipad 3 znaci da imas pare za njega onda nemas puno razmisljanja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3
Omg radilo se o trenutku prije kupovine, no sto očekivati od no life trolova. ON: Ekran mi se uopće ne čini lošim, čisti marketing i prodavanje magle.
Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yeah,right, imam iPhone 4 i znam kakva je razlika naprema 3GS-u, retina je dan i nocod onog starog, šteta šta nisi uzo novi ako si mogao... Sretno
14 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3

Pisi ti sta hoces, ako si ga kupio vec si spusio puno novaca a imas losiji uredaj.

Ja ne volim nesto Apple ali ova Retina na iPadu je apsolutno cudo, prekrasno nesto. Za razliku na iPadu 1 kojeg imao, naprosto ima pre mali PPI za danasnje standarde i razlika je i vise nego ocita.

Ako ti to ne vidis, pravac okulista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 19:23 (BMK).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3

Evo da ne otvaram novu temu, kupio bih ipad 3, pa me sad zanima:

- može li se nešto sa običnog kompa sa USBom prebaciti na njega i obrnuto? Npr. nešto u PDF-u i slično?

- može li se ikako USB stick spojiti na njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Penryn kaže...

- može li se nešto sa običnog kompa sa USBom prebaciti na njega i obrnuto? Npr. nešto u PDF-u i slično?

1. Naravno da moze, moze se prebaciti glazba, slike, dokumenti, pdf-i, knjige, svasta...

2. Ne

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

2. Da ako imas JB i camera kit.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
neaktivan

Hi!

ja sam sinu uzeo zadnji model.... i mogu reć da sam iznenađen snagom uređaja, ali i kvalitetom ekrana....

620$ sa amazonea 

12 godina
neaktivan
Ipad 2 ili Ipad 3

Ja imam ipad 2,i citao sam na mnogim forumima o jailbreak...Pa me zanima za sta to sluzi ?

Mrachni
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice