Hitno je, kupujem Ipad. Sad dali da uzmem Ipad 2 16gb ili New Ipad 16 gb. Čuo sam da novi ima problema s pregrijavanjem. Jednima razlika je u ekranu, sad kakvi problemi na ipadu 3?
5 | Ipad 2 |
---|---|
23 | New Ipad |
Hitno je, kupujem Ipad. Sad dali da uzmem Ipad 2 16gb ili New Ipad 16 gb. Čuo sam da novi ima problema s pregrijavanjem. Jednima razlika je u ekranu, sad kakvi problemi na ipadu 3?
5 | Ipad 2 |
---|---|
23 | New Ipad |
Kazu mnogi da se razlika ekrana jedva primjeti. Ovisi ukoliko imas para rade uzmi novoga. U slucaju pregrijavanja imas garanciju tak da.
Čekaj, ti u stvari tražiš potvrdu svog izbora?
Šta nisi moga izdržat da se ne pohvališ pa si otvorio temu "Ipad 2 ili Ipad 3",sad ga zalipi na čelo i hodaj po gradu!
Eh evo moram priznati da ih nisam imao jedan do drugoga. Ipad3 sam gledao u Munhenu kad je dosao a ovoga sam po Vemilu, konikomu i slicnim trgovinama gledo.
Uglavnom sad ako si "apple" boy onda neces niti pomislti na stari model. Uglavnom ako si u razmatranje uzeo Ipad 3 znaci da imas pare za njega onda nemas puno razmisljanja.
Pisi ti sta hoces, ako si ga kupio vec si spusio puno novaca a imas losiji uredaj.
Ja ne volim nesto Apple ali ova Retina na iPadu je apsolutno cudo, prekrasno nesto. Za razliku na iPadu 1 kojeg imao, naprosto ima pre mali PPI za danasnje standarde i razlika je i vise nego ocita.
Ako ti to ne vidis, pravac okulista.
Evo da ne otvaram novu temu, kupio bih ipad 3, pa me sad zanima:
- može li se nešto sa običnog kompa sa USBom prebaciti na njega i obrnuto? Npr. nešto u PDF-u i slično?
- može li se ikako USB stick spojiti na njega?
- može li se nešto sa običnog kompa sa USBom prebaciti na njega i obrnuto? Npr. nešto u PDF-u i slično?
1. Naravno da moze, moze se prebaciti glazba, slike, dokumenti, pdf-i, knjige, svasta...
2. Ne
2. Da ako imas JB i camera kit.
Hi!
ja sam sinu uzeo zadnji model.... i mogu reć da sam iznenađen snagom uređaja, ali i kvalitetom ekrana....
620$ sa amazonea
Ja imam ipad 2,i citao sam na mnogim forumima o jailbreak...Pa me zanima za sta to sluzi ?