HP Pavilion DV6000z paljenje

poruka: 8
|
čitano: 2.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo ovako frend je dofurao do mene svog HPa da vidimo što mu je,ušteka punjač u lap i svjetli mu ledica da se puni,no on neželi se upaliti na stisak dugmeta za paljenje,pa ako netko zna što napraviti neka kaže,lap sam rastavio provjerio sve kablove i sve je uredno spojeno.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HP Pavilion DV6000z paljenje
kruskar kaže...

Evo ovako frend je dofurao do mene svog HPa da vidimo što mu je,ušteka punjač u lap i svjetli mu ledica da se puni,no on neželi se upaliti na stisak dugmeta za paljenje,pa ako netko zna što napraviti neka kaže,lap sam rastavio provjerio sve kablove i sve je uredno spojeno.

Dali se ledica resertira?

EDIT: Prema specifikaciji vidim da ima Vga vanjski i jesi li isprobao uštekat kabel stolnog monitora ako laptop daje sliku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 15:28 (Nello).
14 godina
Nello kaže...
kruskar kaže...

Dali se ledica resertira?

EDIT: Prema specifikaciji vidim da ima Vga vanjski i jesi li isprobao uštekat kabel stolnog monitora ako laptop daje sliku?

Uspio sam ga upaliti i vrti ventilator sve 5 samo nema slike,sve kako treba spojeno pokušao sam drugi monitor i ništa vidjet ću s njime što ćemo dalje.

16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Uspio sam ga upaliti i vrti ventilator sve 5 samo nema slike,sve kako treba spojeno pokušao sam drugi monitor i ništa vidjet ću s njime što ćemo dalje.

Izvadi samo hdd pa probaš ako je stanje isto dakle bez slike, a jesi li probao zamjenit memoriju pa ako nije do nje, a jel on ima grafičku karticu ali može bit do nje ili je greška u ploči tj negdje kvar uzrok kao hladni lem.

Ako laptop nema garu a možeš ploču i grafu ispecit pa nakon pečenja obično proradi.

Puno ploče od laptopa često kod čipseta jako zagrije pa onda javlja novi kvar ali su heatsink (hladnjak) loše napravljeni jer baš ne hladi dobro.

14 godina
protjeran

otisao ti je graficki cip, mislim i to pecenje u pecnici je samo privremene rijesenje

treba prekuglat grafiku i to bu radilo ko curica

0 0 hvala 0
14 godina

Sve radi,kabl od monitora nisam dobro uštekao,radi mu ko švicarski sat,pita on koliko bi mogo dobit za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Opet problemi s laptopom,flat kablovi ošli koji su spojeni s tipkom za paljenje i multimedijalnim tipkama,zanima me gdje se mogu nabaviti ta 2 flat kabela i koja im je cijena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Opet problemi s laptopom,flat kablovi ošli koji su spojeni s tipkom za paljenje i multimedijalnim tipkama,zanima me gdje se mogu nabaviti ta 2 flat kabela i koja im je cijena?

Pogledaj na Ebayu. A cijene zavisi kako šalju a ako sa ebaya kojim vidiš flat kabel ako se šalju za HR i ak piše da free shipping znači da oni šalju a to traju oko 15 - 20 dana da stignu do tebe.

Sam svoj majstor. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice