Trebao bih neki videolink ili neke upute kako ocistiti laptop hp8710p jer nisam nasao na internetu?
Cijenim svaku pomoć.
Trebao bih neki videolink ili neke upute kako ocistiti laptop hp8710p jer nisam nasao na internetu?
Cijenim svaku pomoć.
Cijenim svaku pomoć.
Kako mislis ?
Onako raskopat ga i ocistit prasinu oko graficke , cijevi hladnjaka i to ?
Po meni ti to rade nosi nekoj strucnoj osobi da to odradi , cisto iz sigurnosti
Rade to daj na servis cistit vjeruj mi ja sam otvarao acer isto ko ovaj na youtubu tam di su tipke za paljenje i gasenje i kak sam to pokusavao vratit puko kabel za lcd sta da kazem peh za pehom -.-"
A ako oces vent i tipkovnicu ocistit kupi onaj zrak i samo pospricaj
Rade to daj na servis cistit vjeruj mi ja sam otvarao acer isto ko ovaj na youtubu tam di su tipke za paljenje i gasenje i kak sam to pokusavao vratit puko kabel za lcd sta da kazem peh za pehom -.-"
A ako oces vent i tipkovnicu ocistit kupi onaj zrak i samo pospricaj
Ja sam tako znao kod djeda odpeljat pa sa kompresorom propuhat .. i odlicno je
Našao sam upute kako ocistiti, ali izgleda previse kompliciano i trazi posebne sarafcigere.
Pa može preporuka gdje odnijeti laptop(čišćejne od prašine)?
Našao sam upute kako ocistiti, ali izgleda previse kompliciano i trazi posebne sarafcigere.
Pa može preporuka gdje odnijeti laptop(čišćejne od prašine)?
Potrazi na jamstvenom listu di ti pise za najblizi servis , i tam odneses
sorryte što spamam.... nego kolko odprilike dođe čišćenje i promjena termalne paste ?
sorryte što spamam.... nego kolko odprilike dođe čišćenje i promjena termalne paste ?
Košta 123 kn kod mene u Đakovu. Dizaster.
Baš tražim takve teme po netu, laptop mi se gasi zbog temperature. Mislio sam sam sve obaviti ali vidim da ovdje baš i ne upućuju na "sam svoj majstor" mode rješavanja problema. :)
Dodatni problem je nabavka paste, koje više nema u slobodnoj prodaji.
Dodatni problem je nabavka paste, koje više nema u slobodnoj prodaji.
kako nema?
Kompresorom korz otvore za zrak, samo nemoj da ti bude na puno bara.