Asus K550LB-XX182D notebook PROBLEM insTA.WIN8

poruka: 5
|
čitano: 2.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

ćao svima ..

kupila sam novi Asus K550LB-XX182D notebook i na njemu nisu bili windowsi nego free dos

uz njega sam dobila install cd sa driverima ali za WINDOWS 8

Pokusala sam instalirat windows 8 (nije orginal) i na 88% mi stane (sliku sam prilozila).... i nece dalje... dala sam notebook prijatelju koji se kuzi ,ali ni on nije mogao...mjenjali smo i dvd install windowsa 8 ali nije pomoglo...na istih 88% stane...

windowse 7 sam stavila bez problema ali drivera nemam..pa sam se mucila nac na internetu...nekako sam to riješila... ali za graficku mi pokazuje upitnik ijako sam skinila sa službenih stranica novi driver....nvidia GT740M 2gb

NEKI su mi rekli da treba nestopodesit u biosu...a neki da moram imat orginal windowse 8 jer asus ima novu vrstu zaštite...blabla...znali netko riješit dakle problem kako instalirat windowse 8 na LAPTOP....ili dali netko ima dvd orginal uz taj notebook i da je nanjemu bio windows 8...ili dali je netko uspio instalirat na taj laptop windowse 8

HVALA SVIMA UNAPRIJED

RADI SE O OVOM NOTEBOOKU http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/39482/asus-k550lb-xx182d-notebook/

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:04 (kristinadgo).

0 0 hvala 0
14 godina

Loše si skinula Windowse. Meni je sve iz prve instaliralo, a na onom DVD-u imaš sve drivere (pa i za grafičku) no nju je bolje skinuti sa nVidijine stranice tako da bi sve trebalo funkcionirati. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Aj mi MOLIM te stavi u privatnu poštu postavi koje windowse ako imas link plz.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hvala svima koji su mi slali PP i kazali što je u pitanju....

DAKLE WINDOWSI su bili problem....  skinula sam nove windowse i sad SAVRŠRNO sve radi....

Hvala svima  {#}

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio sam isti model laptopa, e sad pošto sam uglavnom koristio win7 a ne mogu naći ovaj model laptopa na official stranici od asusa i ne mogu vidjeti dali imaju drivere za win7, molim Vas da mi ako znate windows 8 ili možda još bolje windows 8.1 64-bit pošaljete download link u mail ili pm, 64bit uglavnom zato što mi na dobivenom dvd-u s driverima piše "supports only 64bit windows 8" Hvala unaprijed

Davor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice