ćao svima ..
kupila sam novi Asus K550LB-XX182D notebook i na njemu nisu bili windowsi nego free dos
uz njega sam dobila install cd sa driverima ali za WINDOWS 8
Pokusala sam instalirat windows 8 (nije orginal) i na 88% mi stane (sliku sam prilozila).... i nece dalje... dala sam notebook prijatelju koji se kuzi ,ali ni on nije mogao...mjenjali smo i dvd install windowsa 8 ali nije pomoglo...na istih 88% stane...
windowse 7 sam stavila bez problema ali drivera nemam..pa sam se mucila nac na internetu...nekako sam to riješila... ali za graficku mi pokazuje upitnik ijako sam skinila sa službenih stranica novi driver....nvidia GT740M 2gb
NEKI su mi rekli da treba nestopodesit u biosu...a neki da moram imat orginal windowse 8 jer asus ima novu vrstu zaštite...blabla...znali netko riješit dakle problem kako instalirat windowse 8 na LAPTOP....ili dali netko ima dvd orginal uz taj notebook i da je nanjemu bio windows 8...ili dali je netko uspio instalirat na taj laptop windowse 8
HVALA SVIMA UNAPRIJED
RADI SE O OVOM NOTEBOOKU http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/39482/asus-k550lb-xx182d-notebook/