AMD Radeon HD 7670M driver

poruka: 33
|
čitano: 18.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ako bi mi iko mogao pomoc i naci driver za ovu laptop grafu( windows 7 64-bit )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7670M driver
13 godina
neaktivan

ako pogledas malo bolje vidjet ces da nema, i nece mi automatski detectat neki error dolazi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

sry sta upadam al samo me zanima kakva je ta graficka? MIslim uzet ovako nesto http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=0364926 pa me zanima misljenje ako nije problem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj ovdje pronaći driver. A ako neće onda probaj s nekim sličnim driver detectorom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naso sam hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi mozes poslat link di si nasa driver molim te.hitno je ! :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Silius kaže...

jel mi mozes poslat link di si nasa driver molim te.hitno je ! :D

Official stranica notebooka.

--------------------------
13 godina
neaktivan

a instaliram taj driver i kaze mi da ne valja i stavlja laptop sam neki intel 4000 blabla

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Možda imaš prijenosnik samo sa integriranom HD4000 ili sa switchable graphics card pa moraš samo switchat

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ti si stavio da se koristi integrirana intel HD 4000 grafika a ovu 7670 si iskljucio...moras je ukljucit tako da namjestis u biosu da se koristi ta 7670 a ne HD 4000...tek onda ces moc instalirat drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ti si stavio da se koristi integrirana intel HD 4000 grafika a ovu 7670 si iskljucio...moras je ukljucit tako da namjestis u biosu da se koristi ta 7670 a ne HD 4000...tek onda ces moc instalirat drivere

Eh da, i ja imam taj problem sa grafickom, vjerojatno se ne switcha sama, ili nemam drivere, uglavnom nista ju ne prepoznaje i mislim da trenutno koristim Intel HD4000.

Kako da napravim to u biosu, ima li mozda neka teme ili nesto?

16 godina
neaktivan

Prvo instaliraj Intel drivere, a onda ATi.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da ne otvaram novo jer imam isti problem-

Prije neki dan sam kupio Samsung NP350E5X-S01HR i nakon toga uvidio da nema nikakvu podraku na Samsung stranici.

Dakle instalirao sam intel graficke drajvere one 4000(tako nesto) i to radi ali skinuo sam jedno tri razlicita AMD Radeon HD 7670M driver-a i ni jedan ne prolazi.

Vjerojatno da negdje grijesim ali ne znam sta i gdje.

Pokusao sam u Biuosu pronaci gore spomenute postavke medjutim nisam nasao mogucnost gasenja intelove grafike a ukljucivanje Radeon.

Mislim si posto ima zasebnu 1Gb graficku kartu zasto da i ta ne radi iako mene osobno ne interesira igranje ali ....... 

Kako ste vi to rijesili ako nije problem da mi pomognete ??!

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nitko nezna nista ??
14 godina
neaktivan
tihi055 kaže...
Nitko nezna nista ??

Ja sam taj laptop kupio pred 3 mjeseca, i onda sam instalirao prvo sve s cd-a i onda sam naknadno skinuo za hd7670 i sve je radilo, ali danas sam reinstaliral windowse i ne mogu naći j..... CD pa ću sad nešto probati pa ti napišem. Ugl koristi CD ako možeš. Ili ga daj meni jer trebam:D

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
16 godina
tihi055 kaže...

Imam taj laptop, AMD sluzbeno ne podrzava Intel+ATI tak da trebas ili sa CD-a instalirat ili custom drivere skinut.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
13 godina
neaktivan
tihi055 kaže...
Nitko nezna nista ??

Ovako, nakon instalacije OS-a prvo trebas instalirati drivere za Chipset, zatim drivere za Intelovu HD 4000 grafiku, kako nisi napisao koji OS imas???, ovdje je link za 32 i 64 bitni Win7 Intel HD4000-32bitni ili Intel HD4000_64bitni, nakon toga obavezan preduvijet za instalaciju ATI-jevih drivera je instalacija .NET Framework 4.0 (zato ovdje kolege spominju CD), nakon toga instaliraj driver (32 i 64 bitna ver.) za ATI-grafiku. Podrazumjeva se da je potrebno instalirati i ostale drivere (zvuk, LAN, WLAN, kamera...).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 3:12 (Hardwhelper!!!).
12 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...
tihi055 kaže...
Nitko nezna nista ??

Ja sam taj laptop kupio pred 3 mjeseca, i onda sam instalirao prvo sve s cd-a i onda sam naknadno skinuo za hd7670 i sve je radilo, ali danas sam reinstaliral windowse i ne mogu naći j..... CD pa ću sad nešto probati pa ti napišem. Ugl koristi CD ako možeš. Ili ga daj meni jer trebam:D

E prijatelju moj da sam ja dobio sa njim CD :)   !!!   Veli mi trgovac posto je lap bez win. da nema nikakvih CD-a  !

Ajde nadji ti taj CD-e :D

pozzz..

12 godina
neaktivan

prodavac se naser.ava kakve veze ima to sta nema winsa s driverima?!ja imam isti lap i dobio sam cd.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uspjelo je po tvojim uputama - zahvaljujem !!!!!!!!!

12 godina
neaktivan
Hardwhelper!!! kaže...
tihi055 kaže...
Nitko nezna nista ??

Ovako, nakon instalacije OS-a prvo trebas instalirati drivere za Chipset, zatim drivere za Intelovu HD 4000 grafiku, kako nisi napisao koji OS imas???, ovdje je link za 32 i 64 bitni Win7 Intel HD4000-32bitni ili Intel HD4000_64bitni, nakon toga obavezan preduvijet za instalaciju ATI-jevih drivera je instalacija .NET Framework 4.0 (zato ovdje kolege spominju CD), nakon toga instaliraj driver (32 i 64 bitna ver.) za ATI-grafiku. Podrazumjeva se da je potrebno instalirati i ostale drivere (zvuk, LAN, WLAN, kamera...).

Evo popravak zahvale !!!

14 godina
neaktivan

Koliko vam je fps u npr black opsu na bilo kojim postavkama?

Edit: i kak da znam na kojoj graficki igram? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 21:30 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 15:33 (tihi055).
14 godina
neaktivan

E već tjednima se ne mogu rješiti mom ili cli.implementation is missing errora. Za po 3.14zdit..... odvikao sam se od svih igri je CCC nece i nece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim vas, jel mi može neko preko speedy share uploadati driver za grafu s CD-a jer ga ja ne mogu naći? 3 klika posla i pol sata - sat vremena cekanja da se uploada? Ili još bolje, dati link na torrent ili bilo sto otkud bi mogao skinuti! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
na referendumu PROTIV
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice