Acer Aspire 5741g - problem s jackom za slušalice

poruka: 3
|
čitano: 2.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Acer Aspire 5741g - problem s jackom za slušalice

Pozdrav svima

Evo vlasnik sam Acera već godinu dana i sad mi se javio problem s utičnicom za slušalice. Problem je u tome da se zvuk jasno čuje samo u određenom položaju pod pritiskom, inače se javljaju smetnje (šum najčešće). Mislim da je problem s kontaktima, ali nisam siguran. Dal ima nekog s takvim problemom i koliko košta servis ako netko zna? I naravno dal se isplati to uopće servisirati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire 5741g - problem s jackom za slušal
mjaneci3 kaže...

Pozdrav svima

Evo vlasnik sam Acera već godinu dana i sad mi se javio problem s utičnicom za slušalice. Problem je u tome da se zvuk jasno čuje samo u određenom položaju pod pritiskom, inače se javljaju smetnje (šum najčešće). Mislim da je problem s kontaktima, ali nisam siguran. Dal ima nekog s takvim problemom i koliko košta servis ako netko zna? I naravno dal se isplati to uopće servisirati...

Vjerovatno na slučalicama javlja kvar zbog drukčuje izobličenja na zvučniku u slušalicama a da probaš sa drugim slušalicama i šta se događa? A na Aceru postoji dva zvučnika uz lcd monitora i kako rade kad puštaš neku pjesme?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:23 (Nello).
14 godina
Re: Acer Aspire 5741g - problem s jackom za slušal
Nello kaže...
mjaneci3 kaže...

Pozdrav svima

Vjerovatno na slučalicama javlja kvar zbog drukčuje izobličenja na zvučniku u slušalicama a da probaš sa drugim slušalicama i šta se događa? A na Aceru postoji dva zvučnika uz lcd monitora i kako rade kad puštaš neku pjesme?

Ma nije sigurno problem u slušalicama jer često slušam pjesme preko AUX-a spojenog na kućno kino. Isprobano sa slušalicama, i 2 različita jacka za AUX. Na laptop zvučnicima je zvuk 100% ok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice