Koliko samo provedenih dana i neprospavanih noci te buđenje u određeno vrijeme da pošaljem napad il organizujem odbranu..i to sve na početku postojanja traviana..igrao sam ga na mnogim serverima i onda kako su se zavrsavali tak sam i ja prestajao igrat..sad prije par dana sam iz znatiželje ponovo počeo da igram..rekreativno
Travian igra
- poruka: 55
- |
- čitano: 12.982
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Koliko samo provedenih dana i neprospavanih noci te buđenje u određeno vrijeme da pošaljem napad il organizujem odbranu..i to sve na početku postojanja traviana..igrao sam ga na mnogim serverima i onda kako su se zavrsavali tak sam i ja prestajao igrat..sad prije par dana sam iz znatiželje ponovo počeo da igram..rekreativno
znam kako ti je bilo...a na kojem serveru igras? ;)
ja sam igrao ogame kojih mjesec dana kad sam proso 5000 poena su me poceli oni uber jaki napadat i odustao sam brzo
ali ja ne kuzim netko igra travian, ogame ili tako nesto i onda samo jednog dana zakljuci da je ovisan i prekine LOL
EDIT:nisam igrao travian ni ikariam i opce neznam o cemu se radi
Ja sam na hrxu trenutno, nisam baš zagrizao kao inače što znam jer nemam vremena za to, ovaj server je više casual .
znam kako ti je bilo...a na kojem serveru igras? ;)
Trenutno na .ba1 i imam 40 stanovnika i tu se necu bas truditi igrat jer prvi je stvarno daleko al cekam za koji dan krece speed bax...
evo ja igram na HRX-u isto ime ko i ovdje
ma igrica je bezveze.prvi put kada sam igrao odmah na početku sam se razoćarao.Mislio sam bar da mogu gledati borbu ali ništa to ti odbroji i pokaže izvještaj.Zapravo igrica se svodi na to odbrojavanje.Uopće ne kužim kako postajete ovisni o toj igrici.Igra je bezveze a najbolji su mi oni likovi koji daju za "zlato" i potroše po 10 eura da dobiju nešto što nepostoji.
ma igrica je bezveze.prvi put kada sam igrao odmah na početku sam se razoćarao.Mislio sam bar da mogu gledati borbu ali ništa to ti odbroji i pokaže izvještaj.Zapravo igrica se svodi na to odbrojavanje.Uopće ne kužim kako postajete ovisni o toj igrici.Igra je bezveze a najbolji su mi oni likovi koji daju za "zlato" i potroše po 10 eura da dobiju nešto što nepostoji.
Kao oni s WoW-om, ali ja ne dajem pare.
Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
Stvarno travian mi je bezveze barem meni prvenstveno tam niko od mojih frendova neigra svi smo na ikariamu i ikariam mi je uvjek bio bolji a imo sam jak acc na travianu i zamjenio za acc na ikariamu! i nisam pogrješio! osvježenje je bilo kad sam prešo na ikariam odlićna igra! nema šta!
....Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
Dobro ste natukli dosad, čobani , nije išlo u killersima, a ?
....Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
Dobro ste natukli dosad, čobani , nije išlo u killersima, a ?
Killersi su bili samo privremeno, dok smo cekali kaj se Legije pociste od farmi, ali ocito nije islo, pa smo presli kod chobana :-)
I bolje da ne igras jer je navlakusa i ogromni zderac vremena.
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
@MorciTheCroat kako se zoves na travianu??jucer sam poceo igrat pa dal bi mogo u savez?
Sumnjam da cete pustit u savez ak si tek nedavno poceo igrat, oni su prvi igrac, pogle na statistikama
igru jednostavno skuzit.
BTW. ovo smo mi:
@MorciTheCroat kako se zoves na travianu??jucer sam poceo igrat pa dal bi mogo u savez?
Igramo acc TheChosen na hrx-u :-)
EDIT: samo da napomenem da nismo u upravi saveza, tak da za eventualni ulazak u nas savez mi nemozemo pomoci.
pojavila se jedna nova "vojna jedinica" u travianu, pogledajte
http://img505.imageshack.us/img505/4397/chucknorriss.jpg
LOL
pojavila se jedna nova "vojna jedinica" u travianu, pogledajte
http://img505.imageshack.us/img505/4397/chucknorriss.jpg
LOL
Napadačka snaga: oko 100 000, obrana oko 90 000 i protiv konjice i pjesadije:D:D:D
ewo poceo sam ima 10dana
Koliko vas igra Travian? Ja igram na S1 I S3. Pozdrav Traviancima.
igrao sam prije na raznim domaćim i stranim serverima,bio uvijek u top10 ali sam prekinuo igrati prije otprilike pola godine
nova 3,5 verzija je bila s*anje,odigrao sam svoj 3,0 server sa više od 50 medalja do kraja i onda se oprostio od karijere
Završio HR S4, naš savez je bio blizu kraja izgradnje WW, ali nismo imali sreće. Ali sa puno ne prospavanih noći. Bilo je teško biti online 24/7, uz ostale svakodnevne obaveze (posao, žena, djeca...).
Još sam na Ogame-u Uni10, trenutno 100. na statistikama.
Ma ta igra uzima previše vremena...
i to što kažeš ja sam igro to prije 2 god na 1. hrv serveru i bio sam u top 100, onda sam igro na 2. hrv serveru i bio u top 30, i nakon toga mi se zgadilo to igrat, nakon god dana opet sve ispočetka, uzaludan trud, tako da zbogom traviane....
i to što kažeš ja sam igro to prije 2 god na 1. hrv serveru i bio sam u top 100, onda sam igro na 2. hrv serveru i bio u top 30, i nakon toga mi se zgadilo to igrat, nakon god dana opet sve ispočetka, uzaludan trud, tako da zbogom traviane....
To ne treba ni pocet, a pogotov speed server... Probao I bolje da nisam...