Travian igra

poruka: 55
|
čitano: 12.973
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Travian igra

Koliko samo provedenih dana i neprospavanih noci te buđenje u određeno vrijeme da pošaljem napad il organizujem odbranu..i to sve na početku postojanja traviana..igrao sam ga na mnogim serverima i onda kako su se zavrsavali tak sam i ja prestajao igrat..sad prije par dana sam iz znatiželje ponovo počeo da igram..rekreativno Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
16 godina
neaktivan
RE: Travian igra
RimSo kaže...

Koliko samo provedenih dana i neprospavanih noci te buđenje u određeno vrijeme da pošaljem napad il organizujem odbranu..i to sve na početku postojanja traviana..igrao sam ga na mnogim serverima i onda kako su se zavrsavali tak sam i ja prestajao igrat..sad prije par dana sam iz znatiželje ponovo počeo da igram..rekreativno Smijeh

znam kako ti je bilo...a na kojem serveru igras?  ;)

16 godina
neaktivan
Travian igra

ja sam igrao ogame kojih mjesec dana kad sam proso 5000 poena su me poceli oni uber jaki napadat i odustao sam brzo

ali ja ne kuzim netko igra travian, ogame ili tako nesto i onda samo jednog dana zakljuci da je ovisan i prekine LOL

EDIT:nisam igrao travian ni ikariam i opce neznam o cemu se radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 23:16 (xnight_hunterx).
16 godina
Travian igra

Ja sam na hrxu trenutno, nisam baš zagrizao kao inače što znam jer nemam vremena za to, ovaj server je više casual Namigiva.

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
15 godina
neaktivan
-MaxSiMus- kaže...
RimSo kaže...

znam kako ti je bilo...a na kojem serveru igras?  ;)

Trenutno na .ba1 i imam 40 stanovnika Poljubac i tu se necu bas truditi igrat jer prvi je stvarno daleko al cekam za koji dan krece speed bax... Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
15 godina

evo ja igram na HRX-u isto ime ko i ovdje

moj xfire:1995matej
15 godina
neaktivan
Travian igra

ma igrica je bezveze.prvi put kada sam igrao odmah na početku sam se razoćarao.Mislio sam bar da mogu gledati borbu ali ništa to ti odbroji i pokaže izvještaj.Zapravo igrica se svodi na to odbrojavanje.Uopće ne kužim kako postajete ovisni o toj igrici.Igra je bezveze a najbolji su mi oni likovi koji daju za "zlato" i potroše po 10 eura da dobiju nešto što nepostoji.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

ma igrica je bezveze.prvi put kada sam igrao odmah na početku sam se razoćarao.Mislio sam bar da mogu gledati borbu ali ništa to ti odbroji i pokaže izvještaj.Zapravo igrica se svodi na to odbrojavanje.Uopće ne kužim kako postajete ovisni o toj igrici.Igra je bezveze a najbolji su mi oni likovi koji daju za "zlato" i potroše po 10 eura da dobiju nešto što nepostoji.

Kao oni s WoW-om, ali ja ne dajem pare.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

http://speed.travian.com.hr/spieler.php?uid=3839

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
acmilan0083 kaže...

Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

Stvarno travian mi je bezveze barem meni prvenstveno tam niko od mojih frendova neigra svi smo na ikariamu i ikariam mi je uvjek bio bolji a imo sam jak acc na travianu i zamjenio za acc na ikariamu! i nisam pogrješio! osvježenje je bilo kad sam prešo na ikariam odlićna igra! nema šta!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
MorciTheCroat kaže...

....Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

Dobro ste natukli dosad, čobani Smijeh, nije išlo u killersima, a ? Namigiva

17 godina
protjeran
peraja kaže...
MorciTheCroat kaže...

....Gledaj, probaj igru igrat barem 2, 3 tjedna i promjenit ces misljenje, a za igrivost nije bitna super uber turbo 3D grafika, vec trebas

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

Dobro ste natukli dosad, čobani Smijeh, nije išlo u killersima, a ? Namigiva

Killersi su bili samo privremeno, dok smo cekali kaj se Legije pociste od farmi, ali ocito nije islo, pa smo presli kod chobana :-)

16 godina
neaktivan
Ovo bi mogao igrati da nemam stvarno nikakvih obaveza,jednostavno mi se ne isplati odigrati...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina
protjeran
crowap kaže...
Ovo bi mogao igrati da nemam stvarno nikakvih obaveza,jednostavno mi se ne isplati odigrati...

I bolje da ne igras jer je navlakusa i ogromni zderac vremena.

15 godina
MorciTheCroat kaže...
acmilan0083 kaže...

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

@MorciTheCroat kako se zoves na travianu??jucer sam poceo igrat pa dal bi mogo u savez?

16 godina
Travian igra

Sumnjam da cete pustit u savez ak si tek nedavno poceo igrat, oni su prvi igrac, pogle na statistikama Namigiva

17 godina
protjeran
Nocio kaže...
MorciTheCroat kaže...
acmilan0083 kaže...

igru jednostavno skuzit.

BTW. ovo smo mi:

@MorciTheCroat kako se zoves na travianu??jucer sam poceo igrat pa dal bi mogo u savez?

Igramo acc TheChosen na hrx-u :-)

EDIT: samo da napomenem da nismo u upravi saveza, tak da za eventualni ulazak u nas savez mi nemozemo pomoci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 21:20 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
Travian igra

pojavila se jedna nova "vojna jedinica" u travianu, pogledajte

http://img505.imageshack.us/img505/4397/chucknorriss.jpg

LOL

IRebic
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...

pojavila se jedna nova "vojna jedinica" u travianu, pogledajte

http://img505.imageshack.us/img505/4397/chucknorriss.jpg

LOL

Napadačka snaga: oko 100 000, obrana oko 90 000 i protiv konjice i pjesadije:D:D:D

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Travian igra

ewo poceo sam ima 10dana

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
15 godina
neaktivan
BlackM6 kaže...

Koliko vas igra Travian? Ja igram na S1 I S3. Pozdrav Traviancima.

igrao sam prije na raznim domaćim i stranim serverima,bio uvijek u top10 ali sam prekinuo igrati prije otprilike pola godine

nova 3,5 verzija je bila s*anje,odigrao sam svoj 3,0 server sa više od 50 medalja do kraja i onda se oprostio od karijere

16 godina
Travian igra

Završio HR S4, naš savez je bio blizu kraja izgradnje WW, ali nismo imali sreće. Ali sa puno ne prospavanih noći. Bilo je teško biti online 24/7, uz ostale svakodnevne obaveze (posao, žena, djeca...).

Još sam na Ogame-u Uni10, trenutno 100. na statistikama.

15 godina
odjavljen
Travian igra

Ma ta igra uzima previše vremena...

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

i to što kažeš ja sam igro to prije 2 god na 1. hrv serveru i bio sam u top 100, onda sam igro na 2. hrv serveru i bio u top 30, i nakon toga mi se zgadilo to igrat, nakon god dana opet sve ispočetka, uzaludan trud, tako da zbogom traviane....

15 godina
odjavljen
Dompa kaže...
kingmedo kaže...

i to što kažeš ja sam igro to prije 2 god na 1. hrv serveru i bio sam u top 100, onda sam igro na 2. hrv serveru i bio u top 30, i nakon toga mi se zgadilo to igrat, nakon god dana opet sve ispočetka, uzaludan trud, tako da zbogom traviane....

To ne treba ni pocet, a pogotov speed server... Probao I bolje da nisam...

Ja nemam potpis!?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice