Takozvani radni "kolege"

poruka: 63
|
čitano: 15.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

bitno je ostati hladne glave. budi proaktivan, time ćeš najviše uspjeti u svemu. ako tebe netko iritira i voli to raditi, znači da ga zabavlja tvoja reakcija na njegove f*ckenshitove. tada... ili mu se nasmiješi i postani otporan na njegova sranja(jako teško, treba imati za to izrazito jak karakter), čime ćeš njega početi iritirati... ili ga, puno jednostavnije, ignoriraj, pravi se da ga ne primjećuješ ili glumi da ga primjećuješ... dosadit će liku jednom...

naravno, postoji i još jedan način, koji je najteži od svih, a to je da se "sprijateljite" sa takvim shitom od čovjeka. recimo, on vas iritira, a vi ga odvedete na pivu ili ga nekako nagradite. dva su ishoda: ili će mu savjest proraditi i postat će dobar. ili će vas pustiti na miru, pa ono, povremeno vas pozdravljati i onak dosađivati. moguće je i da takav čovjek postane još gori prema vama. ali onda tada zaista ne obazirite više pažnju na njega.

za ovo "sprijateljivanje", treba malo gaziti i sebe... recimo, ako vas iritiraju konzervativni ljudi, ponekad treba malo sranja i progutati, i na neki način malo "postati" jedan od njih. u konačnici, bitno je da ne zaboravite tko ste doista vi...

:-)

17 godina
neaktivan
RE: Takozvani radni "kolege"
// Ja nažalost imam slilčno iskustvo. Ja sam laptop nosio na posao čisto iz poslovnih razloga. Al moji ljubomorni kolege, koji su by the way gori i od četnika i od talibanaca zajedno, prijavili me kao da nosim laptop na posao da bi skidao putem bežične mreže ilegalno nešto. Prijetili mi da će me prijavit policiji, direktoru, prijetili mi otkazom, i na kraju je pala ucjena s novcima. Kada sam bio primoran da im dam veliku količinu novaca koje su tražili od mene prestali su, i sada me svaki dan gledaju u oči bez srama, ponašaju se kao da su oni u pravu, a ja i dalje ispadam kao kriminalac u njihovim očima. Tuga i žalost. Svagi dan Boga molim da ih stigne zaslužena pravda, i čvrsto vjerujem da će ih jednog dana stići to što zaslužuju. Živim samo za taj dan. U međuvremenu su me doveli do toga da ozbiljno razmišljam dati otkaz u banci u kojoj radim skoro osam godina. Ma užas i tuga.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
protjeran
jabuka555 kaže...
// Ja nažalost imam slilčno iskustvo. Ja sam laptop nosio na posao čisto iz poslovnih razloga. Al moji ljubomorni kolege, koji su by the way gori i od četnika i od talibanaca zajedno, prijavili me kao da nosim laptop na posao da bi skidao putem bežične mreže ilegalno nešto. Prijetili mi da će me prijavit policiji, direktoru, prijetili mi otkazom, i na kraju je pala ucjena s novcima. Kada sam bio primoran da im dam veliku količinu novaca koje su tražili od mene prestali su, i sada me svaki dan gledaju u oči bez srama, ponašaju se kao da su oni u pravu, a ja i dalje ispadam kao kriminalac u njihovim očima. Tuga i žalost. Svagi dan Boga molim da ih stigne zaslužena pravda, i čvrsto vjerujem da će ih jednog dana stići to što zaslužuju. Živim samo za taj dan. U međuvremenu su me doveli do toga da ozbiljno razmišljam dati otkaz u banci u kojoj radim skoro osam godina. Ma užas i tuga.
 ako su bili u krivu čega si se bojao???
mogao si se nasmijati pa nek se sramote s murijom
xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
Takozvani radni "kolege"

Ma trebao si to drukcije rijesiti, nikako platiti, nego ih sredit policiji, pa nek si misle onda

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
neaktivan
// Znam. Ali sve se to odigralo u dva dana, oni su sve već unaprijed pripremili kako da me "obrade". Ja vjerujem u Boga i siguran sam da će ih stići zaslužena kazna. Žao mi je samo što ima jako puno takvih zlih ljudi oko mene.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

Luxx zato te nema više online navečer,a ja mislio da te "prašak" uvalio u nevolje Namigiva

A zašto nebi nosio lap na posao....kad ovaj lik odleti iz firme bit će mirna bosna,a to što je veliki boss zabranio to je vjerovatno zato što mu je ovaj nešto nasro,tako da neće vjerovatno prigovarat kasnije

popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Luxx zato te nema više online navečer,a ja mislio da te "prašak" uvalio u nevolje Namigiva

A zašto nebi nosio lap na posao....kad ovaj lik odleti iz firme bit će mirna bosna,a to što je veliki boss zabranio to je vjerovatno zato što mu je ovaj nešto nasro,tako da neće vjerovatno prigovarat kasnije

Pa da kad je cinko nema me više u nocnoj među "nespavalicama"
Uglavnom veliki boss je panicar teški tak da bolje da ga ne nosim.
Ma briga me.
Sad idem danas u nocnu pa sam na godišnjem do 17-tog(stari godišnji)
Tak da cu bit vjerojatno par puta među nespavalicama.
Lap sam bacio na prodaju no nije baš tražen.
Neki bi ga u dijelovima ali nema šanse da rastavljam lap stari 2 mjeseca.
Javilo se par ljudi ali su odustali.
Vec ce on otic kad tad.

EDIT:
Eto usprkos smanjenoj cijeni i dalje ništa.
Neki ljudi nazvali iz osijeka ali oni bi došli tek u 5. mjesecu.
A vecina bi ga u dijelovima.
Joj sve više raste mržnja prema tipu koji mi je sve to usro.
Hvala bogu(i mojem šefu) pa ce najvjerojatnije u trecem mjesecu odlepršat iz firme.
Kolko mi je problema nabio  na glavu to nije za vjerovat
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139516
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 16:06 (LUXX).
16 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

imala sam i ja sličan problem sa kolegama i kolegicama samo sam ja to malo žešće sredila jer šef nije baš našao petlje za rješavanje problema....s obzirom da kolegica voli spavat u svojoj smjeni a kolega je dovodio "prijateljice",a ljubomora je planula kad su saznali da ja mogu koristit komp firme gdje radimo a oni ne ....naravno u dogovoru sa dva tri prijatelja policijske kontrole su im bile svakih sat vremena Smijeh nakon mjesec dana kolega je dobio otkaz sa upisanim razlogom u radnoj knjižici među napomenama i sumnjam da će ga itko zaposlit zbog toga ,a kolegica je sama dala otkaz Smijehnajjači ostaju....mekušci odlaze Cool

nikad nije kasno za napravit sranje
17 godina
neaktivan
blue_jay kaže...

imala sam i ja sličan problem sa kolegama i kolegicama samo sam ja to malo žešće sredila jer šef nije baš našao petlje za rješavanje problema....s obzirom da kolegica voli spavat u svojoj smjeni a kolega je dovodio "prijateljice",a ljubomora je planula kad su saznali da ja mogu koristit komp firme gdje radimo a oni ne ....naravno u dogovoru sa dva tri prijatelja policijske kontrole su im bile svakih sat vremena Smijeh nakon mjesec dana kolega je dobio otkaz sa upisanim razlogom u radnoj knjižici među napomenama i sumnjam da će ga itko zaposlit zbog toga ,a kolegica je sama dala otkaz Smijehnajjači ostaju....mekušci odlaze Cool

tu si u pravu.
I ovog krelca kod mene ce pljunut na ulicu.
Samo cekam taj dan,
Mislim da cu se napit ko krmaca onda
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 18:32 (LUXX).
16 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

Radim u blizini zg preselio sam se za taj posao, ja sad iman 17 godina ubrzo 18 nemogu se pozaliti na nista osim na raspodjelu posla, uvik ja dobijen najgore poslove i najdosadnije, vi sto kazete zaprijetite mu,kako cu zaprijetiti liku koji je stariji od mene 10 do 20 godina sto ja njemu mogu. Mucim i tripin i nadam se da ce biti bolje jbg.

TAF LAJF

EDIT: luxx da iman 4k odma bi ga kupia (laptop), tebi je to vjerovatno hitno pa me nebi htio cekati jer meni placa dolazi oko 10.3. a dobien 4k onda opet neman za preziviti mjesec, ti od mene vjerovatno nebi htio na rate jer se ne poznamo.

a vjerujen da je laptop dobar jer si ga ti kupovao, steta dobra prilika :(.

I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 1:45 (Z1t3).
16 godina
neaktivan

Hey LUXX jel laptop jos tu ili je prodan? ajd mi posalji pp da se ne dogovaramo u javnoji temi.

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
17 godina
neaktivan

LUXXONJA taj tvoj problem se zove ja sam najbolji radnik meni nitko nista ne moze imao sam i ja takvu zaposlenicu koja me ocrnjivala isprid direktora firme u kojoj radim i kad je dosao meni i pitao zasto uzimam lovu iz kase skoro sam ga ugurao u frizider od Cole a njoj sam za dva dana sredio takav otkaz da sam dosao i dao joj knjizicu u ruke i rekao curo odmagli i to bez Plače za koju je radila misec dana a kasnije je bilo i prijetnji od strane njenog supruga da ce me istuć ko vola u kupusu, ali kad sam dosao kod njih po batine tip je bjezao tako da je i Mup imao posla! Zato je najbolje te stvari odmah srizat u korijenu !

17 godina
Drakon kaže...

e, to rješi na način da pitaš nadređenog da pita direktora jeli smiš nosit laptop... sumnjam da će reći ne.
:=)

e, javi kad ces opet bit on line u Nespavalicama..

blue_jay kaže...

uuu..

opasna si.
aj lajk it.!

:) 
Z1t3 kaže...

Radim u blizini zg preselio sam se za taj posao, ja sad iman 17 godina ubrzo 18 nemogu se pozaliti na nista osim na raspodjelu posla, uvik ja dobijen najgore poslove i najdosadnije, vi sto kazete zaprijetite mu,kako cu zaprijetiti liku koji je stariji od mene 10 do 20 godina sto ja njemu mogu. Mucim i tripin i nadam se da ce biti bolje jbg.

TAF LAJF

EDIT: luxx da iman 4k odma bi ga kupia (laptop), tebi je to vjerovatno hitno pa me nebi htio cekati jer meni placa dolazi oko 10.3. a dobien 4k onda opet neman za preziviti mjesec, ti od mene vjerovatno nebi htio na rate jer se ne poznamo.

jesi ti ikada čuo za pojam: "čelave glave"..
to ti je grupa ljudi.. 2,3 čovjeka... +190cm visoki... +120kg teški... +IMAJU ĆELAVE GLAVE! lol.....
ma, to je jedini način za to rješit..
za kojih 100 E (znam da je puno, ali pogledaj što "dobivaš zauzvrat")   će   ti rješiti svaki problem.. 
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

Ili možeš to riješit i jednostavnije-jedan polukružni iza ušijuCool

Kod mene na sreću rade sve mlađi ljudi pa nemam takvih problema.

Šef je tek 3 godine stariji od mene a svi radimo na računalima pa

čak bacimo i deathmatch na pauzi.

Na poslu imam bolesnu vezu na net al nažalost hep ima vatrozid

za određene stranice pa ništa od skidanja al ne možeš i ovce

i novce......  Smijeh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...

Ma stvar je u tome da bi to nerado napravio.
Sigurnosti nemam nikakve da bi to dobro prošlo.
Da je netko koga duže poznam vec da.
Ovako se upucujem u rizik
Escudo kaže...

Hey LUXX jel laptop jos tu ili je prodan? ajd mi posalji pp da se ne dogovaramo u javnoji temi.

je još je tu.
Ma pitalo je par ljudi za njega(zadar,osijek...) ali izgleda da ništ od toga.
Poslao sam ti PM a u threadu na PCE ti pišu daljnje mogucnosti kontakta
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Z1t3 kaže...

Ma stvar je u tome da bi to nerado napravio.
Sigurnosti nemam nikakve da bi to dobro prošlo.
Da je netko koga duže poznam vec da.
Ovako se upucujem u rizik
 Ma znam razumin te ja bi ga 100% kupia kad bi ima 4k na dlanu posto neman, jedini i najbrzi nacin bi mi bia sad ovaj mjesec (ozujak) dati 2k i sljedeci mjesec 2k to je jedini i najbrzi nacin.
Nebi ni ja prodo nekome na rate da ge neznam u rl i to duze vrijeme zato i kazen steta dobra je prilika
I <3 COD2
17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

Upravo sređeno sa laptopom.

Javio se tip i uzima ga sutra.

Jedan problem manje dakle :)

Samo još kad se vratim s godišnjeg da je tip na birou za rad prijavljen i ja sretan koda sam dobio još jednog klinca :)

17 godina
LUXX kaže...

Upravo sređeno sa laptopom.

Javio se tip i uzima ga sutra.

Jedan problem manje dakle :)

Samo još kad se vratim s godišnjeg da je tip na birou za rad prijavljen i ja sretan koda sam dobio još jednog klinca :)

pa ti konstantno u Off Topicu!!

Evo ti ja, samoprozvani moderator, dajen žutoga!

lol

ma, bravo šta si več uspija prodat laptop..

e, u šta češ sad uložit too?
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

ma necu sve uložit.

Samo kucište još trebam.

Ostatak ostaje na racunu

17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

A taj kolega, o kojem si pričao, jel ga poznaš otprije nego mu se žena objesila?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

ne.

Ali vele ljudi da je uvijek bio takav.

Znam kaj misliš ali nije to.

Kolko sam sazno ima psihickih problema.

Uglavnom nije cist i nema šanse da radi na takvom radnom mjestu.

17 godina

pa kako je onda tu moga ostati 25 godina ako nije čist..

nešto tu smrdi..

ili se nekon direktoru strašno uvuka u dupe pa mu se "ne smije" dat  otkaz ili nesto..

luxx, da možda ti ne radiš u banci?..

16 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

ili mozda zastitar ???

nocna smjena, koristio laptop logicno koji je to posao di u nocnoj imas vrimena za laptop osim kao zastitar ili portir

jesan pogodia ili san blizu ???

I <3 COD2
16 godina
neaktivan
Takozvani radni "kolege"

rekao je da je zavrsio za vatrogasca i zastitara. Neodlučan

16 godina
neaktivan
krle kaže...

rekao je da je zavrsio za vatrogasca i zastitara. Neodlučan

lol nisan to vidia sad ispada da san procita pa da se pravin pametan omg
nije mi to bila namjera stvatno nisan to nidi procita
I <3 COD2
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
 Ucjena je po zakon svake države krivično djelo.
U Hrvatskoj kažnjiva sa 5 godina zatvora.
A ni drugdje nije puno drugačije.
Prijavi ti njih, osim ako nije nastupila zastara(5godina)
Blackberry vs. My 1'st comp 629Mhz vs 120Mhz 128MbRAM vs 16MbRam 2" monitor vs 12" monitor
16 godina
protjeran
Takozvani radni "kolege"

laptop na poslu uopće nije važno kakvom poslu općenito nevezano kakav aparat koristite privatne stvari se ne smiju koristit na radnom mjestu i to je propisano zakonom naravno kose zakona drži i onda se nađe nekakvo ćangrzalo i cinka šefu a nama se to naravno ne dopada zato što smo narod s balkana a zakon koda nepostoji i naravno da nam neke stvari ne pašu ali štoćeš život je takav luxx što se tiće tipa znaš onu narodnu( mrak ćini ćuda ) nadam se da si me razumijo

a sad onog bankara što nosi privatni lap top sa sobom u banku da san ti ja šef odma otkaz sa sobom moš nositi jedino poslovni laptop koji ti je dala banka u kojoj radiš njega bi mogao nositi na radno mjesto i onda napisat samo poslovno ga koristim itd a to o ucjeni kolega i da još traze pare to ti brate pada u vodu

pozdrav svima i dalje se nemojte pridržavat zakona pa ćemo još dalje stić

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
protjeran
Takozvani radni "kolege"

kaj da ja kažem?

danas dođem na posao

i pogodite ka jnađem na stolu

METAK za pištolj 9 mm

netko stavio na tipkovnicu onak složio lijepo da stoji

kaj da si ja sad protumačim????

koji k***

tak nekaj mi se još niej desilo

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
17 godina
moderator
doxy kaže...

i pogodite ka jnađem na stolu

METAK za pištolj 9 mm

Ako imas pistolj, opleti. :)
Ako si kreativan, izvadi zrno, izbaci barut, vrati zrno, probusi cahuru i imas lijep privjesak. :)
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kaj da si ja sad protumačim????

Netko ti želi poručiti da se ne zaje*avaš po forumu dok si na poslu, nego da radiš. Belji se
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice