Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

My cat {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 22:08 (zelenbic).
17 godina

Vezano za pranje psa... nemoj ga prati dok je jos mlad. Ako bas moras samo ga prodji mlakom vodom (dakle ne toplom, nego mlakom). Do prvog kupanja samponom pricekaj bar do 6. mjeseca starosti. Takodjer nije preporucivo cesto prati psa samponom. Svakih par mjeseci je ok iako neki kazu da im psu ne smeta pranje do 2x mjesecno. 

Najbolje sredstvo za pranje psa je snijeg. Moji su cukci iz snijega izasli ko da sam ih u perilici opra :) A voda im ne iritira kozu kao samponi :)))

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
doctor_crash kaže...

Danas sam išao normolnom šetnjom do parka, i na putu do parka se moj retriver, Rony počeo čudno ponašati. Obično ga vodim na lijevoj strani(znači kod moje lijeve noge na uzici) danas je počeo "bježati" na desno i hodao je onako baš ispred mene što nikad ne radi. Rekao sam si ok, valjda je nešto vidio. Kad dođem na, jedno 20m od parka, on se glavom zabije u nekakav mali stup(znam da smješno zvuči), izgledao je nekako zbunjeno. Hodamo mi dalje kad se on počne lagano tresti, i počeo se nekako čudno rušiti, sruši se na travu(više je izgledao kao da je prisilno legao) i nekako se istegne i kao da se češe.  U jednom trenutku se i nekako postavio, onako kao kad ženke piške. Ok, došao je k sebi. Dođemo mi do mog tate koji nas je čekao u parku, i dok ja tati sve prepričavam, Rony se ispovraća.

Vodim ja njega kući, sve je u redu. Kada smo došli kući, isto sve u redu. Maše repom i smije se.

Sada ga promatramo, pa ćemo ga odvesti kod veterinara ako se nešto dogodi.

Zna netko što mu se moglo desiti? Dogodilo se to već nekome?

PS: Znam da ovo baš ne spada u ovu temu, ali bih molio admine da ne brišu ovaj post.

Moja mala mrcina ima epilepsiju.

Ponekad dok se jako uzbudi(razveseli), skače ko luda, zna je samo uloviti, polegne se na stranu, počne trzati, oči izbaci van. Lagano izgleda kao da je doživjela moždani. To traje nekih minutu dvije, stavimo joj mokru krpicu na glavu i po nosiću i nakon toga opet kao da se ništa nije dogodilo. Vozili je par puta veterinaru, kaže da je epilepsija i da većinom lijekovi ne pomažu (samo ublažuju). Istina nikad nije povračala od napadaja (jest od prežderavanja, ali to je druga priča :P).

Ako se dogodi još koji puta probaj sa hladnom krpicom na glavi (i tu i tamo stavi na njušku, samo ga nemoj zagušiti s krpom :)).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
doctor_crash kaže...

Zna netko što mu se moglo desiti? Dogodilo se to već nekome?

PS: Znam da ovo baš ne spada u ovu temu, ali bih molio admine da ne brišu ovaj post.

Moja mala mrcina ima epilepsiju.

Ponekad dok se jako uzbudi(razveseli), skače ko luda, zna je samo uloviti, polegne se na stranu, počne trzati, oči izbaci van. Lagano izgleda kao da je doživjela moždani. To traje nekih minutu dvije, stavimo joj mokru krpicu na glavu i po nosiću i nakon toga opet kao da se ništa nije dogodilo. Vozili je par puta veterinaru, kaže da je epilepsija i da većinom lijekovi ne pomažu (samo ublažuju). Istina nikad nije povračala od napadaja (jest od prežderavanja, ali to je druga priča :P).

Ako se dogodi još koji puta probaj sa hladnom krpicom na glavi (i tu i tamo stavi na njušku, samo ga nemoj zagušiti s krpom :)).

Koliko je stara tvoja mrcina {#}? Koliko je godina imala kad ste joj otkrili epilepsiju? Moj isto, kao moždani. Jel joj se noge pletu prije takvog napadaja? Kao što sam već tu negdje napisao, prijelaz zima/proljeće isto je sav umoran pa mu tako mokru krpu dajemo na glavu.

Rony je danas opet kao i prije. Maše repom ko lud {#}.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 13:33 (doctor_crash).
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Vezano za pranje psa... nemoj ga prati dok je jos mlad. Ako bas moras samo ga prodji mlakom vodom (dakle ne toplom, nego mlakom). Do prvog kupanja samponom pricekaj bar do 6. mjeseca starosti. Takodjer nije preporucivo cesto prati psa samponom. Svakih par mjeseci je ok iako neki kazu da im psu ne smeta pranje do 2x mjesecno. 

Najbolje sredstvo za pranje psa je snijeg. Moji su cukci iz snijega izasli ko da sam ih u perilici opra :) A voda im ne iritira kozu kao samponi :)))

U redu .. poslusat cu tvoj savjet :)

Nije potrebno jos, no pitam ukoliko se bude uprljao .. znaci jos cca 4mjeseca bude dobar, a po potrebi cu proc mlakom vodom :) Hvala !

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
doctor_crash kaže...

Koliko je stara tvoja mrcina {#}? Koliko je godina imala kad ste joj otkrili epilepsiju? Moj isto, kao moždani. Jel joj se noge pletu prije takvog napadaja? Kao što sam već tu negdje napisao, prijelaz zima/proljeće isto je sav umoran pa mu tako mokru krpu dajemo na glavu.

Rony je danas opet kao i prije. Maše repom ko lud {#}.

Moj mali ti je peki, a kod njih je epilepsija jako česta, ma kod njih je sve često, ima jadnica svako malo neke probleme, pa mora veterinaru (nije si baš u najboljim odnosima s njim, jer stalno ide na neke inekcije, već ga je par puta ugrizla), vesela je u autu dok se vozi tamo, a dok vidi vrata od veterinarske odma je panika počne loviti..

Jep i noge se joj počnu polesti. Kao da ne može ravno hodati. Vuće ju na jednu stranu, onda se samo polegne na tu stranu.

Sad ima oko 5 godina, počelo ju je tek loviti pred 2 godine. Ali to traje nekih minutu do dvije i onda je ko da se ništa nije dogodilo.

Jep i ova moja jadnica se zna preko ljeta ugrijati (a ne voli se kupati, dok je bila mala je imala "ružne vodene događaje"), tako da jedva diše (jer stalno juri po vrtu, a mali je to peso), pa se onda hladi na pločicama od terase, razvuče se kao prase preko svega. Kad se jako uzbudi, kad je jako vesela, onda je zna uloviti.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan

Ima vas tu iz N. Zagreba a da idete u Utrine u novi park?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ima vas tu iz N. Zagreba a da idete u Utrine u novi park?

Ne. Zašto?

13 godina
neaktivan

Imam retrivra stavit cu poslije slike

xXx'SiFeT__**kInG**'xXx
15 godina
neaktivan

Kako se moze otkriti da li je pas krizanac ili cistokrvni?

Evo slika pa ako neko zna da li je ovo cistokrvni madjarski ovcar.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

Nebih znao kako se može otkriti dali je čistokrvan,možda DNA analizom. Javi se Horatiu. {#} 

Po slikama nebih rekao da je čistokrvan,koliko vidim po drugim slikama mađarski ovčar ima malo drugačiju dlaku i većinom su jednobojni,tj. nemaju tu bijelu mrlju ispod vrata. 

www.fotoprizma.com
16 godina
neaktivan

Evo i moje beštije. 6 godina puni ove godine u 5. mjesecu, a i dalje ima energije kao da je dijete.

pasan pasan
15 godina
neaktivan
TriP kaže...

Nebih znao kako se može otkriti dali je čistokrvan,možda DNA analizom. Javi se Horatiu. {#} 

Po slikama nebih rekao da je čistokrvan,koliko vidim po drugim slikama mađarski ovčar ima malo drugačiju dlaku i većinom su jednobojni,tj. nemaju tu bijelu mrlju ispod vrata. 

Pitam zato sto kad bi je odveo na parenje sa cistokrvnim muzjakom kakvi bi onda stenci bili ;)

Njoj je sigurno jedan od roditelja cistokrvni ako nisu oba..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina

Ovo je Ako (to mu je moja kćer dala ime,nemam pojma otkud joj je palo na pamet).Prva slika je slikana kad je imao 2 mjeseca, 1.4. je napunio 4 godine.Meni je ovo najljepša i najpametnija pasmina.

Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
odjavljen

Moj pas, ženka imena Bela! {#}

Bela Bela
16 godina
neaktivan

Donedavno sam imala i ovo čudovište iz pakla (nečastivi u posjetu zemlji), ali onda je odlučilo proširiti horizonte i pobjeći od kuće.

Taj demon, u trenucima kad se odmarao od mučenja ljudi, terorizirao je psa sa moje gornje slike. Lupao bi psa šapom iz dosade po glavi, po repu, napadao kao da se radi o mišu.

Pas je, kao i svi mi ljudi, s interesom promatrao demonske ekspedicije. Ako je ikad i došlo do ikakve "tučnjave", pas je dobio krvavi nos, antikrist je izašao iz borbe neozlijeđen.

A ako se pitate kako mogu slatkog mačića nazivati ovim imenima, citiram prijateljicu: Nisam ti vjerovala dok nisam vidjela. To je đavo!

Svejedno nam nedostaje {#}

demon demon
15 godina
neaktivan

Zna li neko ovdje koliko vrijedi stene njemackog ovcara,musko,cistokrvno...

Htio bi sebi uzeti pa da pitam..

16 godina
odjavljen
Intelovac123 kaže...

papiri da ili ne?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Intelovac123 kaže...

papiri da ili ne?

da

16 godina
Intelovac123 kaže...

Ja sam ti kupio njemackog ovcara stene musko za 450kn ali bez papira

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 9:13 (oo7).
15 godina
neaktivan

to nesto jeftino..

14 godina

Evo moje curice, zove se Hera ima 3 i pol mjeseci (dobila ime po grckoj bozici) ..
Sada neznam da li je cistokrvni haski ili nije, covijek od kojeg sam kupio kaze da je, cak sam vidio i njezine roditelj (lik ih uzgaja) ali baca mi na mjesanca..
Vetirinarka kaze da ne moze jos nista reci jer je pre mlada pa cemo vidjeti za par mjeseci :).. 

Budem kasnije još slika nabacio. 

14 godina
Intelovac123 kaže...

to nesto jeftino..

Očekuj sa papirima oko 2,5 - 5 tisuca kuna u stvari ti ne placas papire, papiri su oko 150-200 kuna nego placas "kvalitetu" roditelja.

15 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Ovo je Ako (to mu je moja kćer dala ime,nemam pojma otkud joj je palo na pamet).Prva slika je slikana kad je imao 2 mjeseca, 1.4. je napunio 4 godine.Meni je ovo najljepša i najpametnija pasmina.

Je li ga drzite vani ili u kuci?

15 godina

Vani ga držimo,imamo dosta veliko dvorište.A i pošto ga ne mogu šetati svaki dan to mu je prilika da se istrči.Meni nema gore stvari nego kad vidim psa koji je po cijele dane na lancu.

Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
vip_tip kaže...

Moj pas, ženka imena Bela! {#}

are you fuqking kidding me faca :D

Pričam i serem bezveze
15 godina
Kada obično psi odlutaju za kujicama? Proljeće ili?
Psa mi nema od jučer, vjerojatno je odlutao za kujicom. To se znalo događati i prošle godine u proljeće/ljeto. Izgleda da ne postoji način kako da to spriječim. Sigurno ga neću držati na lancu 24/7.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
17 godina
toxic kaže...

moj je jos u razvoju mlad je tek 10 mjeseci.... velim oko 70kg ce imat kao odrasli pas ali ja se jos uvijek toplo nadam da nece bas tolko

Moj susjed ima rotvajlera, 9god star, mrcina od 73kg. Posebni je osjećaj kad se ide maziti pa prednje šape stavi tebi na ramena {#}

Moju kujicu od 6mj obožava, ljude poštuje i voli... no druge pse, ni blizu, smrtno je opasan ako drugi pas počne prvi režati, lajati i provocirati i 99,99% vremena je na lajni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 8:26 (Ziga).
13 godina
dv14 kaže...
Kada obično psi odlutaju za kujicama? Proljeće ili?
Psa mi nema od jučer, vjerojatno je odlutao za kujicom. To se znalo događati i prošle godine u proljeće/ljeto. Izgleda da ne postoji način kako da to spriječim. Sigurno ga neću držati na lancu 24/7.

Postoji način. Kastracija.

Wanna?
17 godina

Da predstavim svog ljubimca. Kira - mješanka šarplaninca i njemačkog ovčara. Udomljena prije 4mj. ona i tri brata je netko izbacio u polje, pronađeni su u kartonskoj kutiji (bez brige svi su sretno udomljeni) .

To je moj prvi pas (kujica) oduševila me je nevjerojatnom inteligencijom i sposobnošću.

u 2 tjedna naučila je ne vršiti nuždu  stanu

u 3 tjedna da ne grize namještaj, odjeću, obuću

u cca 2mj kod mene naučila je zapovijedi, dođi, stani, sjedni, čekaj, daj šapu, penje se na klupicu, sjedi (isto i u kafiću), ulazi u auto bez problema, prilikom ulaska u zgradu ili iz nje uvijek me čeka da ja idem prvi.

s 4mj starosti prvi put je sama na selu skupila 10ak kokoši i smjestila ih pod čardak, na moje čudo isto to je ponovila i drugi dan.

djecu i druge pse obožava, s svima se pozdravi i želi igrati. Zna sama otići u pseći parkić udaljem oko 300 metara od mene.

Njena prva večer u novom domu, 2mj i 6kg Njena prva večer u novom domu, 2mj i 6kg
Prednje šape je stavila gore, pa smo je podignuli Prednje šape je stavila gore, pa smo je podignuli
2 i pol mj starosti. 2 i pol mj starosti.
Njen prvi susret s snijegom, 3 sata se igrala Njen prvi susret s snijegom, 3 sata se igrala
Ovdje je prvi put promijenila dlaku i dobila "naočale" :) Ovdje je prvi put promijenila dlaku i dobila "naočale" :)
Gotova je Nova godina ali htjela je da ju slikamo prije pakiranja ukrasa Gotova je Nova godina ali htjela je da ju slikamo prije pakiranja ukrasa
4mj starosti, na selu prvi put vidjela kokice (sve ih je skupila i smjestila pod čardak!) 4mj starosti, na selu prvi put vidjela kokice (sve ih je skupila i smjestila pod čardak!)
6mj i 25kg (nakon kupanja u jezeru) :)) 6mj i 25kg (nakon kupanja u jezeru) :))
Njena mentorica, čistokrvna šarplaninka na selu, zove se Arka, 7god starosti i oko 60kg. Njena mentorica, čistokrvna šarplaninka na selu, zove se Arka, 7god starosti i oko 60kg.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 8:50 (Ziga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice