Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.953
|
čitano: 1.884.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori

maks0806 Lijepo složeno. Evo meni će uskoro doći Fractal design Pop mini air, isto za maksimalno Micro ATX matičnu ploču. Mini tower kućište u koje ću prebaciti Ryzen iz Zalmana Z3 starog sada ravno 10 godina.

13 godina
Re: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori

Strateški slikano da se ne vidi snop ispod PSU hehe, fora je kućište, imao sam par iteracija - bez stakla, AiO itd, ali ova mi je nekako najsmislenija. Sad čekam drveni front panel za neku "nature" estetiku. Ima nešto u tim manjim kućištima, daleko su mi draža od tradicionalnih

17 godina
Ja čekam ch260 da stigne u hr, pa idem složiti isto matx konficu. U bijeloj boji.

A3 mi je bio prva solucija, ali front panel sa strane i dva venta na prednjoj strani mi bolje pase.
16 godina

Meni isto stiže ovaj Pop Mini Air u bijeloj boji. Prvo sam naručio u Linksa crnu verziju, ali su me obavijestili da ne mogu dobaviti to kućište. Na kraju sam naručio u Casekinga bijelu varijantu - 123 € i to sa dostavom. U Linksa bi me došlo 160 € samo kućište (bez naplate dostave, u poslovnicu bi došlo). Nikad nisam kupovao u stranim webshopovima, pa da vidim baš kako će proći.

A što se tiče boje, pa da imam i ja bijelo kućište jednom... Komponente nisu bijele, ali nema veze. Zabaviti će me itekako prebacivanje komponenti u novo kućište.

14 godina

hahhaajaads (post) nadam se da je kvaliteta ovih cut-outa za naše znakove i ne-standardna slova nešto bolja nego na crnoj.

Imam ju točno godinu dana i recimo Y je neprepoznatljiv jer se skroz izlizalo.

Ovo mi je prvi put da sam s nekim Logitech proizvodom nezadovoljan.

Inače tipkovnica kao takva, low profile i format je super, baterija traje i traje. Međutim kvaliteta samih tipki i nije na Logitechovoj razini.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2025 16:25 (sudy_freak).
9 mjeseci

Daleko je to od starog logija, ja sam prije 915 imao g213 nakon god dana pola tipki neprepoznatljivo.

p.s. Ovo je nova verzija ili prosla gen ? Bune me ta njihova imena.

14 godina
filip_medo kaže...

Daleko je to od starog logija, ja sam prije 915 imao g213 nakon god dana pola tipki neprepoznatljivo.

Ma naravno, i dalje imaju kvalitetne i robusne serije, ali valjda u ovom formatu im je bilo preskupo da stave kvalitetniju plastiku/kvalitetnije keycapove.

Ne znam.

Mislim da je ista gen jer sam ja prošle godine kupio istu (crnu). Nisu predstavili novi G915.

EDIT: Ispravak, predstavili su. Moja je "obična", a sad je izašla X, štagod im to značilo

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2025 16:32 (sudy_freak).
9 mjeseci
sudy_freak kaže...
filip_medo kaže...

Ma naravno, i dalje imaju kvalitetne i robusne serije, ali valjda u ovom formatu im je bilo preskupo da stave kvalitetniju plastiku/kvalitetnije keycapove.

Ne znam.

Mislim da je ista gen jer sam ja prošle godine kupio istu (crnu). Nisu predstavili novi G915.

EDIT: Ispravak, predstavili su. Moja je "obična", a sad je izašla X, štagod im to značilo

Da rijesili su na novoj neke probleme ( ne sjecam se koje ) i ubacili su usb C. Ali za tu cijenu trebala bi biti da maltene savrsena.

11 godina

Koliko vidim, ovo je prethodna generacija i ima Micro USB port na tipkovnici, najnovija izvedba bi trebala bit G915 Lightspeed TKL.

Inace, slova me toliko ne brinu dal ce se izlizat ili ne (mislim, zbog izgleda bi bilo bolje da ne), samo je bitno da ona posluzi, bez duplih rijeci i naravano moram tekucinu drzat sto dalje 

Nego imam pitanje, za ovaj volume slajder, jel se moze stavit da umjesto windows zvuka smanjujem samo tipa yt video (ili yt music, spotify i sl.)?

Mislim da je to onaj nas lik sa Instara, ispod je napisao ovo:

"When you take into consideration that G915 was released 4 years ago, back than that keyboard was a total score. But taking the Logitech G915 X TKL into consideration, they should have released this version instead of the original. Removing the ABS keycaps and placing double-shot PBT, USB Type C for charing and wired connection, and a bit more would be a total banger back then."

Koliko citam, razlika izmedju PBT i ABS je zapravo da ce se na ABS plastici puno prije vidjet sjaj tipki koji najvise koristis (mast?) pa je moguce da se zato izlize, a PBT plastika je malo vise izdrzljivija pa se to nece desit tako brzo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2025 16:42 (hahhaajaads).
13 godina

Ciljao sam uzeti neku 915icu dulje vremena, ali sve neki kompromisi pa sam uzeo Keychron V6 Max i ne vidim se nigje drugdje više nego na njoj. Isprobao sam 915x u linksu nekoliko puta i skoro okinuo, ali drago mi je da nisam na kraju. Ovo je meni toliko bolje iskustvo u svakom pogledu.

8 godina

Lovac 

oj, ja imam isto keychron V1 Knob Edition i odlicna je! 

6 godina
Lovac kaže...

Našao sam svoj 'endgame' nakon puno rotacija. Q0 Max koji koristim za macroe i Q1 Max na koju sam stavio tvrde linearne. Max u odnosu na Pro osim 2.4GHz opcije ima i bolji zvučni potpis uz više pred-instalirane pjene. Toliko je "thock" da sam ju morao uzeti u ured i mogu vam reći da je bila gužva za isprobati.

Ovako nešto će biti i moj endgame, jedino će moj biti TKL + numpad, jer ne mogu podnijeti mali desni shift na ISO layoutu :)

Daj mi reci samo, ima li nekakvih sitnica koje te živciraju oko toga da je numpad odvojen (možda nestabilna konekcija ili bilo što?) u odnosu na tipkovnice koje imaju integrirani numpad? Zbog te nesigurnosti se zapravo nisam još odlučio jel bi uzeo tu kombinaciju kao tvoju ili pak southpaw layout.

17 godina
Ulysses182 kaže...
Lovac kaže...

Ovako nešto će biti i moj endgame, jedino će moj biti TKL + numpad, jer ne mogu podnijeti mali desni shift na ISO layoutu :)

Daj mi reci samo, ima li nekakvih sitnica koje te živciraju oko toga da je numpad odvojen (možda nestabilna konekcija ili bilo što?) u odnosu na tipkovnice koje imaju integrirani numpad? Zbog te nesigurnosti se zapravo nisam još odlučio jel bi uzeo tu kombinaciju kao tvoju ili pak southpaw layout.

Ma navikneš se ;) Imam i TKL klasični layout i sad na ovu, ni jednom se nisam "zabunio" po pitanju shifta + što je stvarno uska (hehe) pa paše.

Baš nikakvih, svaka ima svoj dongle i to je to. Nisam ni godinu dana na Lemokey imao problema (isto je zapravo Keychron). Bluetooth doduše ne koristim, ovo vrijedi za 2.4GHz no ne vjerujem da ima problema. Paše što mogu numpad staviti desno za unos puno brojeva, a za sve ostalo je lijevo pa ruka ostaje na mišu, a onda rokam macroe. I naravno, ako uopće ne trebaš, imaš mjesta na stolu.

EDIT: Q0 imam cca 3 tjedna, još ju nisam punio, a dolaze obično sa 70% baterije. S time da je na wirelessu, na BT traje i duže. Ako te muči, možeš biti miran, ne treba svakih par dana puniti.

EDIT 2: heavy_rain Ma da, fine su. Volim i što ne trebaju drivere. Može VIA, ali može i izravno putem linka i u browseru sve konfiguriraš i ide na ROM tipkovnice. 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2025 19:31 (Lovac).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice