ili makne vodu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz raja..da li postoji nacin da minimiziram sliku na tv-u koji koristim kao monitor da mogu sjediti ispred njega jer mi je ovako prevelika glava me boli od njega...valjda ste me skontali
ne govorim sa obzirom na kolko sam platio R9 CF prije godinu dana , ne racunam memoriju
izgleda skuceno ali je taman ... nisam do sad imao problema sa cf,sli u tom kucistu , drugu podlogu sam dao
frendu
temperature se oko 43,44 stupnjeva u idle-u a load ne prelazi 70-75 sto sa ovim prije nije bio slucaj di je idle bio oko 50ak a load 85-90 sa bukom ako da zivim pored plesa
ne govorim sa obzirom na kolko sam platio R9 CF prije godinu dana , ne racunam memoriju
izgleda skuceno ali je taman ... nisam do sad imao problema sa cf,sli u tom kucistu , drugu podlogu sam dao
frendu
temperature se oko 43,44 stupnjeva u idle-u a load ne prelazi 70-75 sto sa ovim prije nije bio slucaj di je idle bio oko 50ak a load 85-90 sa bukom ako da zivim pored plesa
puno je to s obzirom na idle. kod mene je bio isti slucaj sa r9 290 referentnom koja je pogadala 87 pri opterecenju. stavio vodeni blok i tiha je i hladna.. po ljeti se penjala do 56(klokana na 1200/1600) a sad ne prelazi 42.
jake su to kartice ali i tople i veliki su potrošači..
Čestitke na prinovi ali srce me boli kad vidim takvu konfu u takvom neredu!!
Daj dobaci do mene konfu da napravimo Pimp my rig!!
https://www.facebook.com/profile.php?id=1198526149&sk=photos&collection_token=1198526149%3A2305272732%3A69&set=a.10201046270057774.1073741825.1198526149&type=3
evo mojeg pa vidim komentare :D
https://www.facebook.com/profile.php?id=1198526149&sk=photos&collection_token=1198526149%3A2305272732%3A69&set=a.10201046270057774.1073741825.1198526149&type=3
evo mojeg pa vidim komentare :D
Ebo te facebook znas li stavit sliku ode na forum

evo malo upicanio pržilicu :D
ideje..što se još može napraviti da bude lijepše?
Nista vise na toj konfi. Uredna je svakako.
bice i novi case al to tek pred ljeto , izgleda zguzvano radi izgleda grafi i drugacije su okrenuti pinovi od grafe na ovim karticama pa tako i kablovi
, dok na cf je to izgledalo puno ljepse i rubosnije + cf nema most
pikaju me jos ovi kablovi iz napajanja...još budem to sakrio :) sam nemam ideju kako najlakše..
eto tako bolje ? :D
NE, sad to sve prebaci ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx
da još da bi znal kako ? :D
eto tako bolje ? :D
iskreno?? jako neuredno!!!!
FakeDeath u prvoj konfi s jacim cpu+r9 290 stavis onaj sugavi lc power koji daje jedva 400W a ovdje di ne treba pre mocni xfx750w daj me ubij odma plizz
mijenjaj to ak ne zelis da te izbacimo s foruma
;)
na koju foru tebi uopce radi ta konfa s tim i5 i r9 290?? jesi uopce pokrenuo ista na tome???, pa meni se gasi cx430m s ocanom hd7970ghz i i7 4770s od 65w a ne to cudo...Jaaaaavi seeeee;)
šta ni jasno? taj lcpower isporučuje više nego piše ... i5+290 mi je vrtilo testove 5 dana bez ikakvih problema :)
a ne znam šta ti misliš da i5 i 290 troše 500w ili šta?
max 350w... i stari VX 450 mi to gura uredno :D
cx430 jedva daje 350w, pa nije ni čudo da ti ne radi...
lol, fake sad si ga stvarno usro.. cx430m jedva daje 350wjoj a jadan daje 32A pa koliko je to po tebi onda(ok znam da daje 350w pri max loadu:), no to govance od LC-a nije nis drasticno bolji od cx430-tke pa prema tome to je cisti rizik kao i kod mene!
inace nije bilo nista zlonamjerno sto se ljepo vidi iz komentara , neznam cemu takav stav, cura/zena/susjeda nije dala (.)(.)??lp
morama te malo.. :D
ipak treba malo viditi kako ekipa reagira, a vidim dobro reagira cim daju td :D
ne znam sta se brinete, to su samo slike i testovi, taj komp i ovako ide u prodaju sa 280x koja je taman za taj lc, pa nisam ja od jucer i dobro znate da bas ja uvijek serem svima za napajanja i da napajanja moraju imati bar 25-30% lufta na sebi za duge staze
lc drzi to uredno, kao sto sam rekao danima bez ikakvih glitcheva, ali za duge staze nije s 290
zato ne brinite ;=)
p.s. nema li lcpower pro 600w, 40A?
na koju foru tebi uopce radi ta konfa s tim i5 i r9 290??
Na istu foru kako je meni radio prije cca 1,5 g. sa FX 8320 & masno naklokanom HD 7950 :)
Dan danas jos uvijek sretno i tiho kuca tako da ne podcjenjuj LC napajanja - GP3/Proline/Metatron su im najbolje serije.
Lp.

i dalje ne kuzim, hoces reci da tvoj setup ili ovaj od zobera trosi 500w vise nego moj?
Nema problema s tom konfom na tom napajanju, garantirano. Baš je lijep setup, a ni Blue Dragon nije loš (XFX-ač snižava dojam svojom nemodularnošću). Čini mi se da taj Zalman ima 4, a ne 3 venta. Kolega FakeDeath ima veoma mnogo smisla, svaka čast.
Vent. hladnjaka ti je na krivoj strani. Visok RAM ili?
ps. ako si ga već tako postavio pazi da ne puše u krivu stranu.
ps. ako si ga već tako postavio pazi da ne puše u krivu stranu.
Baš mi i Almin94 isto napisao na FB. Nisam ja sastavljao već jedan čovjek što ima IT dućan i serviser je. Stoga stvarno ne znam da li je visok RAM ili što već, temperature su i više nego dobre, a i iskreno ne da mi se otvarati kantu.
temperature su i više nego dobre, a i iskreno ne da mi se otvarati kantu.