@Pranja
Može li koja slika iznutra ?
Baš me zanima ta beštijica :D
@Pranja
@Pranja
Može,ali sutra ili kasnije večeras-skroz sam ga rastavio jer je bilo prašine unutra i jer prošli vlasnik puši pa me malo gušilo. Budem ga i sklopio bez oklopa-tada izgleda kao sasvim normalan kejs.
Može,ali sutra ili kasnije večeras-skroz sam ga rastavio jer je bilo prašine unutra i jer prošli vlasnik puši pa me malo gušilo. Budem ga i sklopio bez oklopa-tada izgleda kao sasvim normalan kejs.
Odlično !
Ako budeš ikada prodavao imaj me na umu jer mi se već motaju skice u glavi :D
Što bih ja od toga napravio, uf.
Moguće da će i Cosmos S ići na bubanj.
Ziher pa i tebi smeta :O , tako mrzim kad mi netko dofura neku komponentu / komp , a komp zaudara po cigaretama za poludit
Ziher pa i tebi smeta :O , tako mrzim kad mi netko dofura neku komponentu / komp , a komp zaudara po cigaretama za poludit
Meni se riga od tog smrada. Prozirni vent je bio smeđe boje,tek toliko.
*bljuv*... to kad se ne cisti kuciste 32523524 godina
*bljuv*... to kad se ne cisti kuciste 32523524 godina
Najgore je što meni uvijek dođu takve komponente. Ja sam valjda jedina budala koja očisti komponente prije nego li ih proda.
Ili sam toliko škrt da ne dam prašinu gratis.
Ja cu svojega sutra izvagat sa svim komponentama unutra , al mislim da ima 20+ kg !
Upravo sam ga izvagal i ima 22 KG , samo steta kaj nije bilo nikog da poslika dok sam ga drzal !
Bum ja svog vagnul kroz 2 tjedna kad sve bude tu... jos iscekujem kuciste i grafu tak da bit ce veselo :)
Ja isto perem ove jeftine ventove (<40 kn) vodom,tak i tak im nije ništa.
Sve skuplje od 40 kn čistim krpicom i sredstvom za čiščenje monitora.
ja sam svoju nanoxiu par puta prao vodom i nije joj ništa bilo.Onda je crkla jedan dan ( iz razloga nepovezanog s pranjem ) i kad sam je rastavia da skinem i iskoristim oštrice primjetia sam da su spojevi na motoru poprilično oksidirali i korodirali.Tako da ipak kod malo skupljih ventova nebi preporučio pranje vodom.Destiliranom bi vjerojatno bilo ok.
Da, ovo je na najmanjoj v ( kontroliram jacinu preko zalman-a zm-mfc1 plus ) na najjacoj mi osvijeli cijelu sobu :D imam dvije takve trake u kucistu..:) Uzeo sam na ebayu...nesto sitno platio...:)
KLIK
Evo slike di je druga traka...
EDIT: Ovo su slike od prije par dana gdje su bili stari ispuhni ventovi na vrhu! *
Da, ovo je na najmanjoj v ( kontroliram jacinu preko zalman-a zm-mfc1 plus ) na najjacoj mi osvijeli cijelu sobu :D imam dvije takve trake u kucistu..:) Uzeo sam na ebayu...nesto sitno platio...:)
KLIK
Evo slike di je druga traka...
EDIT: Ovo su slike od prije par dana gdje su bili stari ispuhni ventovi na vrhu! *
kaj mislis bi ovakva 2 bila dobra za ovo tu da mi osvjetli?
btw. to ide na 12v ili5v?
Mislim da bi, idu na 12V
Ja cu svojega sutra izvagat sa svim komponentama unutra , al mislim da ima 20+ kg !
Upravo sam ga izvagal i ima 22 KG , samo steta kaj nije bilo nikog da poslika dok sam ga drzal !
Šteta što menam veliku vagu, ali moj HAF ima sigurno preko 25 kg sa vodenim hlađenjem i svim komponentama.
Inače je kučište samo po sebi teško ko vrag.
@eplati
Koliko si tu stvarčicu platio?
@eplati
Koliko si tu stvarčicu platio?
iPod sam po sebi mislim da je bio oko 100 eu jer sam ga uzeo bez papira ali s opremom a lunatik taj remen je koštao oko 300-350 hrk novi ( nisam uzimao kineske kopije jer sam čuo da nisu Bog zna šta )
Naravno veliki je plus u tome što imaš kao 18 vrsta tih satova,tema,pozadina i nemožeš fulati s time nikako,a baterija traje ohoho pošto je u stand by modu
Kako mi je poznato ovo kućište :)
timmy - plači
Ljepotica,ali kakva je sad financijska situacija mozda cu morati cijeli komp prodati
PS. ima vas tu par stalkera koji nonstop ispitujete kada ce kuciste na prodaju,uglavnom,zasada jos nista...
Ljepotica,ali kakva je sad financijska situacija mozda cu morati cijeli komp prodati
PS. ima vas tu par stalkera koji nonstop ispitujete kada ce kuciste na prodaju,uglavnom,zasada jos nista...
gledam sad malo slike ipoda, i vidim da si nabavio gitaru :)
Ma ja ti drmam po tom Guitar Herou barem 2 godine,bio sam i na natjecanju sta je bilo kad je metallica dolazila i skoro dosao do finala,igralo se na medium i ja tamo popusio jer nisam naviknut na tu brzinu
Ma ja ti drmam po tom Guitar Herou barem 2 godine,bio sam i na natjecanju sta je bilo kad je metallica dolazila i skoro dosao do finala,igralo se na medium i ja tamo popusio jer nisam naviknut na tu brzinu
aha :)
a sta nemozes skinut za xbox?
msm kupujes zato pitam
Molim te, reci mi koliko si platio jedan komplet tih led traka i kako si ih namontirao (pretpostavljam da se ljepe) te kako su duge. Zanima me dal bi mogao ja te led trake stavit u kučište za osvjetljenje. I dali ima sve boje ili samo neke, te da li je moguće postavit i bijelu boju. Usput nabaci još koju sliku ako možeš jer sam stvarno zainteresiran.