Pušim rekreativno,ono kad treba uletit curi,kad je izlazak i tako...
Vecinom sto nazicam
Neeee! :S
trebam pomoć od nekoga tko puši, dakle moram protiv svoje volje preći sa bijelog marlbora (gold) na neke slabije, nisu mi loše one sa mentolom od marlbora (gold beyond) ali preskupe su... sto mi preporucavate (osim toga da prestanem, nemren ni da ocu )
trebam pomoć od nekoga tko puši, dakle moram protiv svoje volje preći sa bijelog marlbora (gold) na neke slabije, nisu mi loše one sa mentolom od marlbora (gold beyond) ali preskupe su... sto mi preporucavate (osim toga da prestanem, nemren ni da ocu )
da probaš sa philip morrisom? :D

NE!
probaj plavi, on mi je super! ako ti se ne svidi odi na bijeli

Ekipa imam jedno pitanje...Pušio sam skoro godinu i pol,a kada sam imao 3-4 g. bio sam alergičan na duhan.Prije mjesec dana sam imao manju virozu i nakon nje mi se prije
dva tjedna vratila alergija na duhan i prestao sam pušit,te izbjegavam dim.Sada me zanima jel vi imate ikakvog iskustva sa alergijama na duhan i nakon koliko otprilike vremena prođu??
Alergija nije bolest i nemože proći.

Ne, niti mislim počet.
Pusim vec 2 godine,kutija dnevno a kad je kakva festa i sl. neidem bez 3 kutije...
Jel tko koristi one e-cigarete? Ako tko je htio bih preporuku kakvu, nebih izdvajao više od 250 kn za nju, da probam i to kako ćemo broditi, jer sa cigaretama običnim nemogu više, pokušao bih sa tim...
Jel tko koristi one e-cigarete? Ako tko je htio bih preporuku kakvu, nebih izdvajao više od 250 kn za nju, da probam i to kako ćemo broditi, jer sa cigaretama običnim nemogu više, pokušao bih sa tim...
Ja sam probao i bezveze su mi....Sad pušim BOS cigarete i odlicne su mi!...
mozete mi rec koje su kod nas dobavljive crne cigarete(crne boje)?
sobranie black russian
sobranie black russian
jel ih ima kupit svugdi ili samo negdje rijetko?
sobranie black russian
ima u svakoji trafici
ps: ja sam iz Srbija
sobranie black russian
ima u svakoji trafici
a trebalo bi ih i kod nas bit
sto kazes na one davidoff i black devil, jesi probo?
sobranie black russian
ima u svakoji trafici
a trebalo bi ih i kod nas bit
sto kazes na one davidoff i black devil, jesi probo?
davidoff black sam probo par puta a ove druge nisam
kolika je jacina za black devil imam jednog sto nabavlja te sto se neprodaju kod nas pa da mu kazem