Prvi put sam na forumu

poruka: 10
|
čitano: 480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 dana
Prvi put sam na forumu

Dobar dan, dobri ljudi, da se predstavim. Ja sam Aleksej Knežević. Rođen sam 5. studenog 2009., inače, ja sam vrlo častan "mladić" i volim hobije kao npr. kolekcionarstvo (inače skupljam retro mobitele ako ne znate), skupljanje starih televizijskih reklama i sadržaja (od 1980. do 2019.), slušanje glazbe (jako volim zabavnu glazbu, a moj omiljeni glazbenik je Dino Merlin), igranje video igrica (moja omiljena franšiza video igrica je Gran Turismo), itd. Poželite mi sreću na ovom forumu.

Aleksej Knežević
14 godina
Re: Prvi put sam na forumu
Sretno. Trebat će ti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Trebat će ti.

Kaj ti hoćeš sada reći? 

14 godina
Aleksej2009 kaže...

Dobar dan, dobri ljudi, da se predstavim. Ja sam Aleksej Knežević. Rođen sam 5. studenog 2009., inače, ja sam vrlo častan "mladić" i volim hobije kao npr. kolekcionarstvo (inače skupljam retro mobitele ako ne znate), skupljanje starih televizijskih reklama i sadržaja (od 1980. do 2019.), slušanje glazbe (jako volim zabavnu glazbu, a moj omiljeni glazbenik je Dino Merlin), igranje video igrica (moja omiljena franšiza video igrica je Gran Turismo), itd. Poželite mi sreću na ovom forumu.

Dobrodošao. Svi ovdje su ti milina. 

6 godina
Dobrodosao, ak oces citat sazete, kompaktne i korisne postove, prouci kolegu ihush-a na forumu.
10 godina
Aleksej2009 kaže...

Bez brige mladac... samo pokazati mrvicu poštovanja i sve će biti ok... ovi starci na forumu znaju biti čangrizavi - nemoj im to uzeti za zlo - to su prekaljeni borci... shvatit ćeš (akobogda) s čim se bore kroz godine koje dolaze

10 godina
Tkozna kaže...
Dobrodosao, ak oces citat sazete, kompaktne i korisne postove, prouci kolegu ihush-a na forumu.

doooobra

mada bih dodao... postovi su korisni tko upali mozak... bar na kratko

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:04 (miki_the_pirat).
16 godina
Aleksej2009 kaže...

Dobro došao! Ja sam sa 17 godina (eto, prije tvog rođenja) se registrirao na ovaj forum i posjećujem ga gotovo svakodnevno. Jedan savjet - nemoj odavati svoj identitet, datum rođenja i adresu stanovanja (na profilu), nema potrebe da to navodiš (drži to tajnom). To ako si stvarno napisao istinite podatke... I sretno, kako na forumu, tako i općenito u životu.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:16 (Izzy).
4 dana

Hvala, Izzy. Lijep pozdrav! I hvala na savjetu!

Aleksej Knežević
5 godina
Prvi put sam na forumu

welcum ma boy

XY
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice