Paranormalno

poruka: 2.051
|
čitano: 408.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Paranormalno
slusaj znam sta je meditiranje to ti je kada se opustis i pokusas sto vise da mislis o "nicemu" eto onda polako pocnes da razmisljas o necemu o cemu se hoces koncentrisati i eto tako a za 2h sam lupio ali znam da se teba vjezbati jako dugo mislim na 2-3 god da bi mogao stvarno nesto da uradis
11 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
mbaksa kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Ne telekineza počinje vježbama koncentracije, meditacijom(za koju ti ne znaš šta je) i onda pomicanjem RAVNIH PAPIRA PO STOLU, ne papira namještenih na igli. I smije se vježbati po 15 minuta dnevno inače može doći do migrena i poremećaja koncentracije.

Nisam to još čuo. LOL znači ljudi po 15 minuta dnevno vježbaju samoobmanu. {#}

triba ih dobro napleskat i potrat' leć'...

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
12 godina
neaktivan
treba vas dobro napleskati
11 godina
neaktivan
Paranormalno

eto tako,to smo prebrodili,a sad bi valjalo nesto izist...

11 godina
mbaksa kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Ne telekineza počinje vježbama koncentracije, meditacijom(za koju ti ne znaš šta je) i onda pomicanjem RAVNIH PAPIRA PO STOLU, ne papira namještenih na igli. I smije se vježbati po 15 minuta dnevno inače može doći do migrena i poremećaja koncentracije.

Nisam to još čuo. LOL znači ljudi po 15 minuta dnevno vježbaju samoobmanu. {#}

Samoobmana ili ne neću se natezati oko toga.  Tako govore telekinetičari, ja ne prakticiram telekinezu. Ali vjerujem da postoje ljudi koji imaju umne sposobnosti veće od ostalih ljudi(opet ne govorim o telekinetičarima kao Bolac {#}).

kivic15 kaže...

zayebite vi sve ovo...meni duhovi i dalje vino kradu....

već sam ti rekla da zaključaš podrum dok mjesečariš {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
12 godina
neaktivan
veoma je smijesno vi mislite da ima neko vece sposobnosti pa ja kada snimim onda kazete da to ne postoji de prvo se usaglasite sami sa sobom pa onda nesto pricajte
11 godina
neaktivan
Paranormalno

dzabe zakljucavat podrum,kad su ovi danasnji skolovani...

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Kada sam prvi puta u ovoj temi vidio riječ telekineza mislio sa da to ima nekakve veze sa telefonima i kinezima :D

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
11 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Kada sam prvi puta u ovoj temi vidio riječ telekineza mislio sa da to ima nekakve veze sa telefonima i kinezima :D

tele+kinetika=pomicanje teleta...

11 godina
BOLAC kaže...
veoma je smijesno vi mislite da ima neko vece sposobnosti pa ja kada snimim onda kazete da to ne postoji de prvo se usaglasite sami sa sobom pa onda nesto pricajte

već sam ti rekla da ovo što ti izvodiš je pokus iz fizike i tema završena.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
11 godina
neaktivan
Paranormalno

a sad ajmo malo pricat o curama,logicno....

12 godina
neaktivan
Paranormalno
pa ok javim vam se za neka 2 mjeseca kada uvjezbam da mugu pomjeriti ping pong lopticu.. a cek cek onda cete reci kako ja duvam u lju hmm papir takodj hm moracu nesto da smislim najbolje da pomjerim kompjuter ali mi za to treba oko 2 god nezz moram nesto da smislim
12 godina
neaktivan
Paranormalno

a sta mislite o nini kulagini?

snazna proizvodja elektromagnetskog polja pomocu njezinog uma mice objekte ili ti ga telekineza

14 godina
neaktivan
BOLAC kaže...
pa ok javim vam se za neka 2 mjeseca kada uvjezbam da mugu pomjeriti ping pong lopticu.. a cek cek onda cete reci kako ja duvam u lju hmm papir takodj hm moracu nesto da smislim najbolje da pomjerim kompjuter ali mi za to treba oko 2 god nezz moram nesto da smislim

Probaj nogetnu loptu...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
11 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

snazna proizvodja elektromagnetskog polja pomocu njezinog uma mice objekte ili ti ga telekineza

ja mislim da ima svijetlu buducnost u hep-u {#}

12 godina
neaktivan
da upravu si ona se nemoze pomjeriti puhanjem dobra ideja (Y)
11 godina
kivic15 kaže...
njuska11 kaže...

ja mislim da ima svijetlu buducnost u hep-u {#}

Čisto sumnjam...žena je mrtva već skoro 25 godina {#}

11 godina
neaktivan
Paranormalno

znaci da vjerojatno nema videa o tome? :P

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Dobro dosta vas troje! Dobiti ćete kartone pa ćete se onda žaliti "zašto karton, zašto karton". Uostalom ušli smo u ogromni Off-Topic. Ako hoćete nastaviti, imate jednu temu o telekinezi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:23 (Marko :D).
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Samoobmana ili ne neću se natezati oko toga.  Tako govore telekinetičari, ja ne prakticiram telekinezu. Ali vjerujem da postoje ljudi koji imaju umne sposobnosti veće od ostalih ljudi(opet ne govorim o telekinetičarima kao Bolac {#}).

Ako pod umne sposobnosti misliš na telepatiju, telekinezu i sl. možeš li objasniti na čemu to temeljiš? Po onome što nam današnja fizika i biologija govore, takvo što je nemoguće. I bez obzira na to, ako netko ima takve sposobnosti, onda bi se postojanje tih sposobnosti moglo vrlo lako utvrditi znanstvenom metodom. Do dan danas nitko nije uspio dokazati da ima takve sposobnosti, a jako velik broj ljudi su to pokušali.

11 godina
neaktivan

Dobro dosta vas troje! Dobiti ćete kartone pa ćete se onda žaliti "zašto karton, zašto karton". Uostalom ušli smo u ogromni Off-Topic. Ako hoćete nastaviti, imate jednu temu o telekinezi.

jos nisam cuo da je moderator moderatoru zakeljio zuti....

12 godina
neaktivan
Paranormalno

pitat cu vas pitanje ali mi dajte konkretan odg a ne nesto izokola pogotovu vi koji mislite da je to nemoguce. Da li ste znali da je covjekov mozak istrazen samo 3-4% tj onoliko koliko ga koristimo? E ko je pametan neka mi rekne sta je sa drugih oko 96% ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:32 (BOLAC).
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja vam samo kažem da malo pripazite na to :)

12 godina
neaktivan

Ja vam samo kažem da malo pripazite na to :)

izvini a koja je to tema o telekinezi jel moze link 

11 godina
neaktivan
BOLAC kaže...
pitat cu vas pitanje ali mi dajte konkretan odg a ne nesto izokola pogotovu vi koji mislite da je to nemoguce. Da li ste znali da je covjekov mozak istrazen samo 3-4% tj onoliko koliko ga koristimo? E ko je pametan neka mi rekne sta je sa drugih oko 93% ?

otkad je 93+4=100?i da,znamo,ali ovo je totalno nemoguce,mislim ono,"wireless" kontrolirat predmete...

12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
BOLAC kaže...
pitat cu vas pitanje ali mi dajte konkretan odg a ne nesto izokola pogotovu vi koji mislite da je to nemoguce. Da li ste znali da je covjekov mozak istrazen samo 3-4% tj onoliko koliko ga koristimo? E ko je pametan neka mi rekne sta je sa drugih oko 93% ?

otkad je 93+4=100?i da,znamo,ali ovo je totalno nemoguce,mislim ono,"wireless" kontrolirat predmete...

covjece rekao sam 3-4 i rekao oko 96

11 godina
captain_soap_McTawish kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ako pod umne sposobnosti misliš na telepatiju, telekinezu i sl. možeš li objasniti na čemu to temeljiš? Po onome što nam današnja fizika i biologija govore, takvo što je nemoguće. I bez obzira na to, ako netko ima takve sposobnosti, onda bi se postojanje tih sposobnosti moglo vrlo lako utvrditi znanstvenom metodom. Do dan danas nitko nije uspio dokazati da ima takve sposobnosti, a jako velik broj ljudi su to pokušali.

Već sam rekla da postoji mnogo vrsta telepatija. Telepatija je komunikacija bilo kojim osjetilima osim govorom. Već je davno dokazano da su kao što sam već prije rekla blizanci koriste jednu vrstu telepatije. Tzv empatija je također vrsta telepatije. I sve su ustanovljene znanstvenim metodama. Štoviše nedostatak nekih oblika telepatije spadaju pod psihička oboljenja i liječe se.

BOLAC kaže...

Laprdaš o medicinskim mitovima. To je davno demantirano i dokazano suprotno. Čovjek koristi oko 90% mozga tokom života. Određeni režnji se koriste samo u određenim situacijama, raspoloženjima i fazama u životu. {#}

12 godina
neaktivan
Paranormalno
sta svi smo se usutili?
11 godina
neaktivan
Paranormalno

micem televiziju pogledom.....

13 godina
ddarknessfairyy kaže...

Već sam ti rekla nemoj filozofirati jer o temi nemaš apsolutno nikakvog pojma nego serviraš ono što si pročitao na prva tri pojma koja ti otvori google.

Vidim ja da si ti neka jaaako pametna zenska,jer na sve imas odgovor,nema sta-takve su najtraženije!

Ja o telepatiji ili telekinezi nemam pojma,a kao sto mogu procitati iz tvojih postova-ti znas sve OFC!

Pa de mi objasni kako to ti lipo objasnjaves nesto sto nije znanstveno dokazano,niti postoje ozbiljne studije o tome?

Ravnih papira po stolu,to je pravilo?Kakav papir mora biti,stol?Ja nemam pojma objasni mi!

Zaista ne znam,niti sam probao,niti cu probati,ali od kada to magnetski polovi utjecu na PAPIR?Zaista ne znam-volio bih znati nesta vise o tome!

Nema potrebe nikoga ismijavati,pogotovo u ovoj temi,gdije imas hrpu ljudi koji vide "bjele miševe",decko si dao truda i pokrenuo lavinu,sprdanja,trolanja!

Bio on trol ili ne,nije niti bitno,bitno je da on vjeruje u nesto sto prilikuje ovoj temi!

Edit:Eh da skontao sam da ovdje dosta ljudi brka pojam Telekineze i Telepatije!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 23:53 (Milka30).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice