Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Paranormalno

Sve znam prijatelju, i onda kad se osvjestiš imaš u glavi nejasne slike Njih i nakratko ti se svijet i samo vrijeme čine nekako... iskrivljenima.

Što se mene tiče, ja sam vidio Istinu i ne može me nitko uvjerit u suprotno. Bolno je brutalna, da nisam otkrio vjeru već bih odavno napustio ovaj svijet.

15 godina
Paranormalno

Neke stvari ljudi jednostavno nikada neće u potpunosti dokučiti.. Jedni će vjerovati, drugi neće.

Ja osobno vjerujem u paranormalno i mislim da nismo "sami. Osobna iskustva nikada nisam imao, ali sam čuo neke priče. I mislim da ti ljudi nisu ni izmišljali ni uveličavali jer su i ovako nerado govorili o tome.

Jedna zanimljiva priča sa Foruma hr. http://www.forum.hr/showpost.php?p=11874051&postcount=1278

A tih slučajeva sa snovima ima dosta. Nešto sanjate, i to se u skoroj budućnosti dogodi, ili obraćanje umrlih u snu.

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
dv14 kaže...

Neke stvari ljudi jednostavno nikada neće u potpunosti dokučiti.. Jedni će vjerovati, drugi neće.

Ja osobno vjerujem u paranormalno i mislim da nismo "sami. Osobna iskustva nikada nisam imao, ali sam čuo neke priče. I mislim da ti ljudi nisu ni izmišljali ni uveličavali jer su i ovako nerado govorili o tome.

Jedna zanimljiva priča sa Foruma hr. http://www.forum.hr/showpost.php?p=11874051&postcount=1278

A tih slučajeva sa snovima ima dosta. Nešto sanjate, i to se u skoroj budućnosti dogodi, ili obraćanje umrlih u snu.

Sunce ti ¥ebem, ovo je bilo zanimljivo.

Zna li se bar ikakva lokacija? Okvirno, mislim.

Jel bi mogao molim te dati link na temu na Forum.hr-u? Malo da citam :)

Vjerujem u nadnaravno, ali nikada nisam vjerovao u cudovista i mutante, ali ovo mi je potreslo vjerovanja.

Ako je to istina, mozda su to bili neuspjeli eksperimenti iz Domovinskog rata.

Bome, tjera na razmisljanje.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
chutac kaže...
dv14 kaže...

Vjerujem u nadnaravno, ali nikada nisam vjerovao u cudovista i mutante, ali ovo mi je potreslo vjerovanja.

Ne znam, nisam baš puno pratio temu. Znam da je taj isti lik što je to napisao, planirao otići do tog sela.

Imaš u gornjem desnom kutu "Tema: Istiniti horor događaji". Samo klikni na to.

13 godina
Paranormalno

Objasni malo sto vidis u tim zamracenjima i na koju vjeru mislis

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
chutac kaže...
dv14 kaže...

Ne znam, nisam baš puno pratio temu. Znam da je taj isti lik što je to napisao, planirao otići do tog sela.

Imaš u gornjem desnom kutu "Tema: Istiniti horor događaji". Samo klikni na to.

Nisam skuzio taj link. Hvala :)

Sad cu se baciit na citanje i prouciti to :)

Sjedio sam se jednog dogadjaja koji se periodicno ponavlja u selu gdje su zivjeli moji prabaka i pradjed.

Napisat cu kada sjednem za kompjuter jer mi je tesko napisati kvalitetno interpretiranu pricu na mobitelu :)

14 godina
Paranormalno

Imam i ja dosta priča iz rodnog sela majke i oca, samo nikako da nadjem vremena da sve napišem.

Nisu nikakva mitska bića, ali eto zanimljive i neobjašnjive priče.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
raspadajući marinko kaže...

Sve znam prijatelju, i onda kad se osvjestiš imaš u glavi nejasne slike Njih i nakratko ti se svijet i samo vrijeme čine nekako... iskrivljenima.

Što se mene tiče, ja sam vidio Istinu i ne može me nitko uvjerit u suprotno. Bolno je brutalna, da nisam otkrio vjeru već bih odavno napustio ovaj svijet.

psychic kids pogledaj si ovo, to je neka miniserija o djeci koja se susrecu s paranormalnim meni je veoma zanimljivo

btw dali mozes iznijeti malo vise informacija o tome sto ti se desava

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Paranormalno

Meni osobno bi bila "brutalna" spoznaja da živimo u "Matrix" svijetu. I da se netko doslovno igra s nama, ali vjerujem da bih i to nekako preživio. Nadam se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 15:54 (Izzy).
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

psychic kids pogledaj si ovo, to je neka miniserija o djeci koja se susrecu s paranormalnim meni je veoma zanimljivo

lol,to što je on rekao nema veze s onim mojim...derealizaciju ima dosta ljudi i to je česta pojava,a za ovo njegovo još čuo nisam...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
kivic15 kaže...
win4crazzy kaže...

lol,to što je on rekao nema veze s onim mojim...derealizaciju ima dosta ljudi i to je česta pojava,a za ovo njegovo još čuo nisam...

ne kuzim, moj se post odnosio na njegov, na ovo boldano, nema veze s tvojim 

znaci zanima me sto mu se to desilo, desava, da iznese neke informaicje ako je ikako moguce jer vjerujem da mu nije lako govoriti o tome, ali eto ja bi iskreno volio znati o cemu se radi i pokusati na neki nacin pomoci koliko god je u mojoj moci.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Paranormalno

ma napisao si psyhic kids (a moje pojave su česte i kod drugih)

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Noć je travanjska, vani grmi i oluja hara. Čovjek iz sela, čestit bio, tako kažu, vraćao se kući. Njegov konj bio je umoran, kočija stara, vodom natopljena, a cesta još gora. Čuo se topot kopita i tandrkanje kotača koji su skakali po makadamu.

Njegov Nonius je frktao kada je ugledao svoju staju no tada se začu gromoglasan urlik nečovječnog stvorenja našto prestane topot crnog konja i bič prestade pucati. Čulo je cijelo selo, ali vidjevši da njegova stara petrolejka izgubi svjetlost, nitko ne izađe iz kuće. Vidjeli su sjenu kako tiho nestaje u šumu. Kočije nije bilo, čovjeka nije bilo, konj je nestao, samo kopita su sjala na jutarnjem suncu.

Tako mi rekoše, tako pričam.

Selo ima makadamsku cestu u podnožju i zemljanu cestu na brdu. Donja cesta je samo na jednom dijelu pregledna s brda, možda 300 metara, a onda ulazi u "tunel" od šume.

Priča se da Starac u sedmome mjesecu, kada kiša pada, juri tom cestom i nestaje. U noći kada nema svjetla i ne vidi se put od kiše ni od vjetra, svi ga se sjete. Neki se uvlače u kuću, a neki izlaze van i staju na brdo da vide to.

Čuje se njištanje konja i pucanje biča, ali ne i topot. Inače veseo čovjek, obučen u svijetlo, sada crn, sa svojom petrolejkom koja svijetli crnom svjetlošću i starim poderanim kaputom koji vijori na vjetru ukazuje se na cesti.

Više nije veseo, konj nije lijep. Sada je ruinah, ništa više.

Bježi kao da ga vragovi gone, ali kada ulazi u taj "tunel" gdje se gubi s vidika, čuje se neljudski vrisak, panično njištanje konja i jauk Starca.

Tako prestane ta pojava i sve se čini kao da nikada ničega bilo nije.

Nitko nikada nije stajao na cesti i vidio što se točno dogodi i ispričao drugima. Jedan čovjek je stajao tamo, hrabar lovac, i vidio je to. Nije pričao o tome, a ako ga se upita za to, promrzne, strese se i ode.

To je sve što znam o toj misteriji i vjerujem da je istina.

Lokacija je jedno selo na Baniji, a čovjekovo ime neka ostane za njega.

Valjda vam je bilo zanimljivo čitati!

Zaboravih nadodati da ta silueta putnika nije jasna nego je, kako bi se reklo, blurry.

P.S. gramatičke greške su pjesnička sloboda {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 16:08 (chutac).
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Jeste li čuli za Teresu Fidalgo?

Mislim da je o njoj čak bilo i na Discoveryu.

Ako vas zanima više o njoj upišite njeno ime na Googleu.

Imate cijelu priču o njoj, čak ima i nekih videa na YouTubeu od ljudi koji su doživili nesreću na mjestu na kojem je ona poginula.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 16:18 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Noć je travanjska, vani grmi i oluja hara. Čovjek iz sela, čestit bio, tako kažu, vraćao se kući. Njegov konj bio je umoran, kočija stara, vodom natopljena, a cesta još gora. Čuo se topot kopita i tandrkanje kotača koji su skakali po makadamu.

Njegov Nonius je frktao kada je ugledao svoju staju no tada se začu gromoglasan urlik nečovječnog stvorenja našto prestane topot crnog konja i bič prestade pucati. Čulo je cijelo selo, ali vidjevši da njegova stara petrolejka izgubi svjetlost, nitko ne izađe iz kuće. Vidjeli su sjenu kako tiho nestaje u šumu. Kočije nije bilo, čovjeka nije bilo, konj je nestao, samo kopita su sjala na jutarnjem suncu.

Selo ima makadamsku cestu u podnožju i zemljanu cestu na brdu. Donja cesta je samo na jednom dijelu pregledna s brda, možda 300 metara, a onda ulazi u "tunel" od šume.

Priča se da Starac u sedmome mjesecu, kada kiša pada, juri tom cestom i nestaje. U noći kada nema svjetla i ne vidi se put od kiše ni od vjetra, svi ga se sjete. Neki se uvlače u kuću, a neki izlaze van i staju na brdo da vide to.

Čuje se njištanje konja i pucanje biča, ali ne i topot. Inače veseo čovjek, obučen u svijetlo, sada crn, sa svojom petrolejkom koja svijetli crnom svjetlošću i starim poderanim kaputom koji vijori na vjetru ukazuje se na cesti.

Bježi kao da ga vragovi gone, ali kada ulazi u taj "tunel" gdje se gubi s vidika, čuje se neljudski vrisak, panično njištanje konja i jauk Starca.

Nitko nikada nije stajao na cesti i vidio što se točno dogodi i ispričao drugima. Jedan čovjek je stajao tamo, hrabar lovac, i vidio je to. Nije pričao o tome, a ako ga se upita za to, promrzne, strese se i ode.

Zaboravih nadodati da ta silueta putnika nije jasna nego je, kako bi se reklo, blurry.

Karabaja? :D

15 godina

12 godina
neaktivan
Paranormalno

btw,ja prije par dana idem s terase u kucu i nosim case,mrkli mrak a ja trazim prekidac,i tako ja upalih svjetlo a iza mene se cuje:''put your weapon down!!!''....LOL 3 minute mi je trebalo da shvatim da se tv upalio kad sam stisnuo prekidac(razvodna kutija u qurcu,vjeorjatno)...P.S. da stvar bude gora,radilo se o arnoldu s. s njegovim austrijskim naglaskom {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 18:49 (kivic15).
16 godina
kivic15 kaže...

btw,ja prije par dana idem s terase u kucu i nosim case,mrkli mrak a ja trazim prekidac,i tako ja upalih svjetlo a iza mene se cuje:''put your weapon down!!!''....LOL 3 minute mi je trebalo da shvatim da se tv upalio kad sam stisnuo prekidac(razvodna kutija u qurcu,vjeorjatno)...

Hahaha! Ovo me baš nasmijalo!

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
chutac kaže...

Karabaja? :D

Bome je :)

15 godina
john_ryder kaže...

Fake ili ne, jezivo je.

12 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ne vidim ništa dok traju jer tog vremena nisam svjestan. Tek kasnije kad se probam sjetiti, nekako nejasno osjetim "obrise" ljudi i stvari koje su se tad događale. Nemam pojma što je to, ali sam definitivno siguran da nije nešto iz ovog svemira/dimenzije/whatever. Ne znam, volio bih da mogu bolje opisati.

A vjera. Dok su mi se ovakve stvari intenzivno događale, nazivao sam se raelistom (nije isto što i realist). To je religija koja mi se, na temelju stvari koje sam vidio, činila definitivno "pravom" i pomogla mi je da donekle shvatim što se događa i zadržim zdrav razum. Danas, zbog stvari koje su se dogodile nakon, u to više nisam siguran, ali u nedostatku bolje alternative... recimo da i dalje vjerujem.

win4crazzy kaže...

Odgovorio sam upravo. Ako netko ima još pitanja, slobodno pitajte, rado ću odgovorit ako budem mogao. I hvala vam na prilici što mogu ovo pisati, dugo sam htio napraviti nešto slično ali nisam imao gdje.

16 godina
odjavljen
Paranormalno

Imao sam i ja paranormalno iskustvo:

šef je donio platne liste, dokument za koji me nikad nije bilo previše briga, glavno da je lova sjela.

I tako ja jednog dana odlučio pročitati što tu piše, i počeo čitati. Kada sam vidio koliko poreza, prireza i doprinosa plačam... čovječe, jeza me prošla, to ne može biti nešto ovozemaljsko, to je neka paranormalna pojava!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
Paranormalno

Ako volite ovakve priče, tu se nađe dosta dobrih.

Enjoy!{#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
Paranormalno

Ako vas zanima i želite proširiti priče i saznanja o paranormalnom upišite u google Paranormalno hr, na toj stranici nas par malobrojnih dijelimo iskustva, dobrodošli ste, postoji i istoimeni profil na fejsu.

http://d-u-d.deviantart.com
12 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

Evo i da ja podijelim svoje iskustvo sa Paranormalnim.

Sredina je prošlog mjeseca. Ja sam toga dana odlučio biti na kompu dok mi oči ne izgore pa sam se za to pripremio krkanjem Red Bulla i kave u sebe. Pošto živim u kući na kat, a komp mi je u dnevnom boravku na donjem katu blizu terase, otvorio sam vrata terase i prozore da uđe hladan ranojutarnji zrak. Bližilo se negdje 3:30, 3:35 kada sam odjednom na nebu primjetio crveno svjetlo kako se miče sa sjevera na jugoistok, prema pravcu moje kuće. Gledam ja to svjetlo par minuta (pošto se kretalo izuzetno sporo) i primjetim odjednom da mijenja boju iz crvene u jarko narančastu pa sve preko žute u zelenu. Gledam ja to par minuta, onako, krajičkom oka i primjetio sam da svjetlo postaje sve veće, ili jače. Skupio sam hrabrosti da se pomaknem iz stolice i odem na terasu, i kada sam pogledao gore, vidio sam da je svjetlo gotovo stalo. Mislim si ja "odi po fotić slikat' to, pričat ćeš o tome a nitko ti neće vjerovati". Otišao sam po fotić i izašao van. Svjetlo se počelo opet micati, došlo mi iznad kuće, par počeo lajati. Ja sam se već lagano usrao, idem brže-bolje upaliti fotić, a svjetlo je samo ubrzalo i otišlo. Sve se to izdogađalo u cca. 2-3 minute. Dolazim ja u kuću, srce lupa, adrenalin radi kad vidim na satu - 4:10. Hebote, pa ko da sam pile peko na terasi. I ja sav uzbuđen otišao u krevet, istovremeno izmoren a usput nakrkan Red Bullom i kavom. Govorite što hoćete, usro sam se ko grlica, imao sam prije iskustva sa svjetlima takve vrste, ali da 40 minuta provedem na terasi i da nisam toga svjestan i da mi je pas zalajao u istom trenutku kada je to leteće govno došlo iznad moje kuće. I ne, nije se čuo nikakav zvuk, sve tiho vani. I onda ljudi kažu ljetna idila... ma vražja mater.

Dobro da kombinacijom Red Bulla i kave nisi vidio zvukove.

14 godina
tomo104 kaže...
Ray0 kaže...

Sredina je prošlog mjeseca. Ja sam toga dana odlučio biti na kompu dok mi oči ne izgore pa sam se za to pripremio krkanjem Red Bulla i kave u sebe. Pošto živim u kući na kat, a komp mi je u dnevnom boravku na donjem katu blizu terase, otvorio sam vrata terase i prozore da uđe hladan ranojutarnji zrak. Bližilo se negdje 3:30, 3:35 kada sam odjednom na nebu primjetio crveno svjetlo kako se miče sa sjevera na jugoistok, prema pravcu moje kuće. Gledam ja to svjetlo par minuta (pošto se kretalo izuzetno sporo) i primjetim odjednom da mijenja boju iz crvene u jarko narančastu pa sve preko žute u zelenu. Gledam ja to par minuta, onako, krajičkom oka i primjetio sam da svjetlo postaje sve veće, ili jače. Skupio sam hrabrosti da se pomaknem iz stolice i odem na terasu, i kada sam pogledao gore, vidio sam da je svjetlo gotovo stalo. Mislim si ja "odi po fotić slikat' to, pričat ćeš o tome a nitko ti neće vjerovati". Otišao sam po fotić i izašao van. Svjetlo se počelo opet micati, došlo mi iznad kuće, par počeo lajati. Ja sam se već lagano usrao, idem brže-bolje upaliti fotić, a svjetlo je samo ubrzalo i otišlo. Sve se to izdogađalo u cca. 2-3 minute. Dolazim ja u kuću, srce lupa, adrenalin radi kad vidim na satu - 4:10. Hebote, pa ko da sam pile peko na terasi. I ja sav uzbuđen otišao u krevet, istovremeno izmoren a usput nakrkan Red Bullom i kavom. Govorite što hoćete, usro sam se ko grlica, imao sam prije iskustva sa svjetlima takve vrste, ali da 40 minuta provedem na terasi i da nisam toga svjestan i da mi je pas zalajao u istom trenutku kada je to leteće govno došlo iznad moje kuće. I ne, nije se čuo nikakav zvuk, sve tiho vani. I onda ljudi kažu ljetna idila... ma vražja mater.

{#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina

Meni su se još kao malom djetetu znala događati povremena zamračenja.

Samo bih se našao na nekom mjestu bez ikakvih sjećanja na nekoliko zadnjih dana. Užasna pojava, ali ono što je usljedilo je bilo još nezamislivije. Da ne pišem sad nadugo i naširoko...

Budući da mi je ovo "Paranormalno" uništilo život i pretvorilo me u patetično stvorenje kakvo sam danas... naravno da vjerujem da postoji. 

Evo ja imam neka pitanja. 

Događa li ti se to još uvijek i ako da, koliko često? Rekao si kao malome da ti se to znalo događati, a koliko učestalo tada? Ono što me još više zanima je kako su izgledala ta zamračenja? Kada i kako su se događala? Ti bi "nestao" na neko vrijeme - jesam li dobro shvatio? Jesu li ljudi u tvome okruženju primjećivali što neobično?

Baš me zaintrigiralo to tvoje iskustvo, pa ako možeš odgovori.

12 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ne vidim ništa dok traju jer tog vremena nisam svjestan. Tek kasnije kad se probam sjetiti, nekako nejasno osjetim "obrise" ljudi i stvari koje su se tad događale. Nemam pojma što je to, ali sam definitivno siguran da nije nešto iz ovog svemira/dimenzije/whatever. Ne znam, volio bih da mogu bolje opisati.

A vjera. Dok su mi se ovakve stvari intenzivno događale, nazivao sam se raelistom (nije isto što i realist). To je religija koja mi se, na temelju stvari koje sam vidio, činila definitivno "pravom" i pomogla mi je da donekle shvatim što se događa i zadržim zdrav razum. Danas, zbog stvari koje su se dogodile nakon, u to više nisam siguran, ali u nedostatku bolje alternative... recimo da i dalje vjerujem.

win4crazzy kaže...

Odgovorio sam upravo. Ako netko ima još pitanja, slobodno pitajte, rado ću odgovorit ako budem mogao. I hvala vam na prilici što mogu ovo pisati, dugo sam htio napraviti nešto slično ali nisam imao gdje.

khm,mogće da se radi o depersonalizaciji...odi kod psihologa,znam kako ti je,ovo moje nije nešto strašno(misliš/osjećaš se da sanjaš i drukčije ti izgleda svijet) ali i ja sam mislio da sam jedini koji ima taj problem i hvatala me panika da nisam normalan,ali eto onda sam naletio na provjereno na novoj u kojem su govorili upravo o tome i odmah mi je bilo lakše....ispričaj sve psihologu i bit će ti lakše,vjeruj mi....

12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
tomo104 kaže...
Ray0 kaže...

{#}

možda si se stvarno usra,pa te nisu željeli otet' {#}

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Razgovarao sam s bakom o paranormalnim pojavama i eto što mi je ispričala,potvrdio je i djed i susjeda.

Ja sam iz okolice Varaždina i kad je moj pradjed bio živ navodno su po noci dolazila neka bica kao užarene plamene glave,znam kako smiješno zvuci,ali pitao sam ujaka i kaze da je istina,naime kad si vidio to bice,ukoliko si se poceo moliti islo je prema tebi,a kad si psovao pobjeglo je i jednostavno nestalo,kaze baka da se pricalo da su to duše u cistilistu.

Moj pradjed je s prijateljem išao doma,i kad su bili kraj sume (nekih 500m od moje kuce) vidjeli su 2 takva bica,pradjed je znao vec za to i poceo je psovati i otisla su ova bica.

Ovo je stvarno jezivo,baka kaže da su ih u selu zvali Krsnici,iako su Krsnici zapravo sasvim drugi mit.

Inače,baka i djed nevole baš pricati o tome,vjerojatno jer znaju da je istina.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice