Odakle tipkate? :D
- poruka: 337
- |
- čitano: 119.030
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
eo moje oaze mira u stanu :D
p.s.rodjak i ja smo sami sklopili stol, nacrtali ga, narucili materijal, i sklopili
Ja sam svoj stol isto sam radio
Naravno, shvatio sam da je kritika bila dobronamjerna..Fazon je u tome sto sam ja ovaj stol i pravio zato sto mi je prosli bio totalno "nezdrav", a u prodaji nisam mogao naci nista sto bi mi u potpunosti odgovaralo (prije svega mislim na dimenzije stola, jer mi je sve prilicno skuceno u prostoriji gdje je komp)
salute
Tipkam od svukud,ali odavde najčešće.
P.S. fotke su malo izrezane,
*ebiga,sramota je pokazat sve(razbacano)...lolololol
eo moje oaze mira u stanu :D
p.s.rodjak i ja smo sami sklopili stol, nacrtali ga, narucili materijal, i sklopili
Ja sam svoj stol isto sam radio

Cudila su vas 2 ekrana? evo vam primjera sa 3+laptop..
Hehehehehe,Escudo.....dooooooooooooooooobra...
Nego,majstore...jesi riješio onaj problem????
Pa funkcionalnost si u svakom slucaju dobio (radna povrsina, lakse ciscenje)..
nisam jos rijesio, kupio sam taj super komp za oko 30.000kn (konfiguracija u potpisu) i sada nemogu na net s tim..
neeeeeeeeeee...........
Na ovoj temi sam video razne makine ali samo kod jednog forumasa sam video ispravno postavljenu tipkovnicu na stolu.
Ne bih da mudrujem ali zar imate leda i ruke za bacanje? Bolovi koji se dobiju sa neispravnim sedenjem su dugotrajni i dosadni. Pomaze samo apstiniranje a ne poznajem nijednog korinika navucen na racunalo koji je apstinirao duze od 2 dana.
Pogledajte slike uzete od zle korporacije za ispravno drzanje.
Evo mene, ja tipkam iz skole, nazalost ne mogu slikat :(
Sat informatike, radimo tablice u wordu (jako zanimljivo) -.-'
Evo i mog
Nadam se da vam se sviđa

Evo i mog
Nadam se da vam se sviđa

Evo i odakle ja tipkam i po čemu sve
P.S. tommy imamo neke identične izvore dobrog zvuka
A i imaš priliku vidjeti se u 3. slici

aj
evo i mog kutka
Na ovoj temi sam video razne makine ali samo kod jednog forumasa sam video ispravno postavljenu tipkovnicu na stolu.
Ne bih da mudrujem ali zar imate leda i ruke za bacanje? Bolovi koji se dobiju sa neispravnim sedenjem su dugotrajni i dosadni. Pomaze samo apstiniranje a ne poznajem nijednog korinika navucen na racunalo koji je apstinirao duze od 2 dana.
Pogledajte slike uzete od zle korporacije za ispravno drzanje.
aj
evo i mog kutka

aj
evo i mog kutka
Isti stol imam i ja doma samo je na moj stol "netko" nabio kotače i služi bratu kao stol za komp.