Odakle tipkate? :D

poruka: 337
|
čitano: 119.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Odakle tipkate? :D
macak kaže...
 Stol izgleda lijepo, ali je totalno neergonomski izveden. Kroz dulje vrijeme koštat će te zdravlja.

Kao prvo, nema mjesta za noge. Znači, moraš stolac pomaknuti unazad. Zbog toga stalno moraš biti nagnut prema naprijed, da bi dosegao tipkovnicu. To ti je opterećenje za kralježnicu i vratne mišiće. A drugo, monitor je na povišenom, pa je glava stalno prema gore.

Bilo bi malo bolje da je monitor u razini s tipkovnicom, a ova polica iznad njega i na njoj zvučnici.

Znam sto mislis, ali moram ti reci da stol uopste nije neergonomski napravljen..Taman tako je namjesteno da sjedim u fotelji kako normalno mogu dohvatiti tastaturu i mis..A monitor sam namjenski podigao 40 cm da bih gledao pravo u nj sa prirodnim polozajem glave, dakle bez da podizem ili spustam pogled uopste..

salute
"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Zlatan kaže...

eo moje oaze mira u stanu :D

p.s.rodjak i ja smo sami sklopili stol, nacrtali ga, narucili materijal, i sklopili Cool

Ja sam svoj stol isto sam radio

Born stol ti je ok, mada si trebao drugu boju stavit, ova imitacija kamena/mermera ili metala (nisam siguran cega vec) djeluje totalno neprirodno i nekako vjestacki, sta ja znam..uglavnom ljepse bi bilo da je boja drva..A dimenzije,oblik,pregrade su odlicne..imas dosta veliku radnu povrsinu, sto je prijeko potrebno..
16 godina
neaktivan
Hm,ko da sam ovo vec vidio...

Jesi li jos negdje stavljo ovu sliku?Na neke druge forume?
17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...
Znam sto mislis, ali moram ti reci da stol uopste nije neergonomski napravljen..Taman tako je namjesteno da sjedim u fotelji kako normalno mogu dohvatiti tastaturu i mis..A monitor sam namjenski podigao 40 cm da bih gledao pravo u nj sa prirodnim polozajem glave, dakle bez da podizem ili spustam pogled uopste..

salute
 U redu, moja kritika je bila dobronamjerna. Jer znam neke ljude koji o tome nisu vodili računa, pa su nepotrebno završili sa zdravstvenim problemima.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Naravno, shvatio sam da je kritika bila dobronamjerna..Fazon je u tome sto sam ja ovaj stol i pravio zato sto mi je prosli bio totalno "nezdrav", a u prodaji nisam mogao naci nista sto bi mi u potpunosti odgovaralo (prije svega mislim na dimenzije stola, jer mi je sve prilicno skuceno u prostoriji gdje je komp)

salute

16 godina

Tipkam od svukud,ali odavde najčešće.

P.S. fotke su malo izrezane,

*ebiga,sramota je pokazat sve(razbacano)...lololololBelji se

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
neaktivan

slikano s mob

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...
BORN kaže...

Zlatan kaže...

eo moje oaze mira u stanu :D

p.s.rodjak i ja smo sami sklopili stol, nacrtali ga, narucili materijal, i sklopili Cool

Ja sam svoj stol isto sam radio

Born stol ti je ok, mada si trebao drugu boju stavit, ova imitacija kamena/mermera ili metala (nisam siguran cega vec) djeluje totalno neprirodno i nekako vjestacki, sta ja znam..uglavnom ljepse bi bilo da je boja drva..A dimenzije,oblik,pregrade su odlicne..imas dosta veliku radnu povrsinu, sto je prijeko potrebno..
 Stol je uklapan sa kompom da mi bude ono "u kompletu" što se tiče boja za ovu ploču što je imitacija kamena, najviše sam stavio zato jer sam X stolova pošarao nekim markerm koji bi promočio kroz papir, a i sam znaš da se zna puno i prašine skupit. Tako da sam više išao na funkcijonalnost nego na izgledNamigiva
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan

Cudila su vas 2 ekrana? evo vam primjera sa 3+laptop..

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 1:05 (Escudo).
16 godina

Hehehehehe,Escudo.....dooooooooooooooooobra...Cool

Nego,majstore...jesi riješio onaj problem????

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
neaktivan

Pa funkcionalnost si u svakom slucaju dobio (radna povrsina, lakse ciscenje).. Cool

16 godina
neaktivan

nisam jos rijesio, kupio sam taj super komp za oko 30.000kn (konfiguracija u potpisu) i sada nemogu na net s tim..

neeeeeeeeeee...........

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
17 godina
neaktivan
moderator

Na ovoj temi sam video razne makine ali samo kod jednog forumasa sam video ispravno postavljenu tipkovnicu na stolu.

Ne bih da mudrujem ali zar imate leda i ruke za bacanje? Bolovi koji se dobiju sa neispravnim sedenjem su dugotrajni i dosadni. Pomaze samo apstiniranje a ne poznajem nijednog korinika navucen na racunalo koji je apstinirao duze od 2 dana.

Pogledajte slike uzete od zle korporacije za ispravno drzanje.

1 1
2 2
3 3
4 4
"You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking." Dr. House
17 godina
neaktivan

Evo mene, ja tipkam iz skole, nazalost ne mogu slikat :(
Sat informatike, radimo tablice u wordu (jako zanimljivo) -.-'

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
Sonny kaže...

Evo mene, ja tipkam iz skole, nazalost ne mogu slikat :(
Sat informatike, radimo tablice u wordu (jako zanimljivo) -.-'

He,he,I ja sam tako do nedavno tipkao.Al sad imam  dsl pa konacno mogu od doma tipkat
evo mog kutka:
Only God will judge me tko je brži ili zec
17 godina
neaktivan
moderator
tommy2103 kaže...
  He,he,I ja sam tako do nedavno tipkao.Al sad imam   dsl pa konacno mogu od doma tipkat
evo mog kutka:
  Imas lep kutak. Kuciste koje imas mi se svida. Jel' moze fotke izbliza..otvoreno,prednja i bocna strana. Odakle si kupio i koliko kosta u eurima?
"You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking." Dr. House
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 23:03 (Lazarus Long).
17 godina

Ja sam ovo kućište kupio u Vemilu u Zagrebu prije 2 godine ,tada je koštalo 650kn to jest oko 90€.

Na ovoj fotki sa prednje strane vide se malo ovi bijelo-sivi rubovi.zanemari to,to je prasina a i od od blica se zabljesnulo.

17 godina
neaktivan

Evo i mog

Nadam se da vam se sviđaCool

Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 19:24 (Gamer-gts).
17 godina
Gamer-gts kaže...

Evo i mog

Lijepo,lijepo...dobro si si postavio kućiste da ti ove neonke u njemu ne blješte u oči,a lijepo osvjetljavaju sobu i ne smetaju.Smijeh
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Gamer-gts kaže...

Evo i mog

Lijepo,lijepo...dobro si si postavio kućiste da ti ove neonke u njemu ne blješte u oči,a lijepo osvjetljavaju sobu i ne smetaju.Smijeh
 Na sve sam pazioBelji se!
Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
17 godina

Evo i odakle ja tipkam i po čemu sveCool

P.S. tommy imamo neke identične izvore dobrog zvukaNamigiva

A i imaš priliku vidjeti se u 3. slici

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...

Evo i odakle ja tipkam i po čemu sveCool

P.S. tommy imamo neke identične izvore dobrog zvukaNamigiva

A i imaš priliku vidjeti se u 3. slici

Da,znaš kak se kaže:Veliki umovi misle istoBelji se
Prije sam koristio onaj Genius audio sustav,al je nesto dripal,gubil je base i slično pa sam se odlučio na kvalitetu
i uzeo Logitech.

16 godina
neaktivan

Evo odakle ja tipkam! Sorry zbog katastrofalne rezolucije, slikano na brzaka s mobom!!

My haven My haven
My haven 2 My haven 2
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
protjeran

aj

evo i mog kutka

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
16 godina

Odakle tipkam, evo vidite sliku

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 22:53 (markoal).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

aj

evo i mog kutka

Koja strava. Isti takav ormar imam i ja, samo sam ove "linije" poljepio ispod ovih trokuta, al ovo tvoje je efektnije... =) oko ručki. Strava stvarno...

EDIT: Oh, oh, sad sam tek vidio, bome imamo i isti stol na kojem je televizor... ono, WTF?, smjeh.
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 23:08 (1domagoj1).
17 godina
Lazarus Long kaže...

Na ovoj temi sam video razne makine ali samo kod jednog forumasa sam video ispravno postavljenu tipkovnicu na stolu.

Ne bih da mudrujem ali zar imate leda i ruke za bacanje? Bolovi koji se dobiju sa neispravnim sedenjem su dugotrajni i dosadni. Pomaze samo apstiniranje a ne poznajem nijednog korinika navucen na racunalo koji je apstinirao duze od 2 dana.

Pogledajte slike uzete od zle korporacije za ispravno drzanje.

Mislim da bi svaki informatičar trebao imati herman miller stolicu. Može se prilagoditi svakoj guzici i stolu, odlično za slabu informatičarsku kičmu. Jedini je problem što je malo skuplja, kod nas nabavljaju uz veliko provizije (15.900kn), a u americi košta ispod 1000$
I'm silicon-based life-form
16 godina
1domagoj1 kaže...
doxy kaže...

aj

evo i mog kutka

Koja strava. Isti takav ormar imam i ja, samo sam ove "linije" poljepio ispod ovih trokuta, al ovo tvoje je efektnije... =) oko ručki. Strava stvarno...

EDIT: Oh, oh, sad sam tek vidio, bome imamo i isti stol na kojem je televizor... ono, WTF?, smjeh.
 A da se nisi mozda sjetio da ste u istoj kući??Smijeh

Heh, imam i ja sličan stol taj kao kod tebe za televiziju, samo u mene je sa ladicom, i drugacija je televizija(LCD)!
I don't care...
17 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
doxy kaže...

aj

evo i mog kutka

loooooooooooool
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
17 godina
neaktivan

Isti stol imam i ja doma samo je na moj stol "netko" nabio kotače i služi bratu kao stol za komp.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice