- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nosim, bez sata sam si čudan, navikao sam na njega (nosim sat od 14. godine). Prvi sat koji sam nosio bio je Fossil Blue (na prvoj slici je desni, točno takav). Nažalost, dao je svoje i više ne radi (prije 3 godine pao mi je na vikendici na moru na kamen), cijeli mehanizam u njemu je otišao k vragu. Nakon toga sam nabavio Swatch Cold Hour i od onda nosim njega.
Ima netko preporuku za g-shock sat?
Prednost ima digitalni ali moze i analogni i da je jeftin.
Sad imam high gear axis mislim si kupit neku Sunto.
Naravno da nosim, Suunto D9. Tko ga uzme neće nikada požaliti, kada zaronite na pa 40 m dubine pazi na vlasnika, a ako luta po divljini preporučam X10 BLACK MILITARY.
Hvala za preporuku ali još će se načekat taj sunto.(nije još na redu)
Sat sam počeo nosit od prije mjesec-dva kad sam nasao neki automatski mehanički sat od oca ima vise od 20 godina,sviđa mi se i ruka mi je navikla na njega a ime mu je ORIENT CRYSTAL 21 JEWELS...samo me zanima,pošto nisam baš upoznat sa tim automatskim mehanizmom u satova,šta mu je ova desna gornja tipka...neki su mi govorili da je to za datum ali sam kasnije skuzio da nema veze sa datumom a ja mislim da to ima neke veze sa navijanjem sata za njegov rad....
Jako lijep sat.
Jako lijep sat.
ZnamZato sam ga kupio.
Moj ljepotan - Invicta Reserve Bolt.
Ovaj'kotac'i meni smeta.Al ovaj je velik...
Moj ljepotan - Invicta Reserve Bolt.
Izgleda kao da ti ovaj najveći kotačić stvara probleme na koži :) Ili mi se tako čini sa slike.
Pouka - nikad ne nosi sat sa sobom u moshpit :-D :-D :-D Inace je sasvim OK.
Pa ja ga skidam u kući i stavljam kadgod izlazim.
Nosim ovaj, samo što nisam još skužio za čega služei ovi brojevi sa lijeve i desne strane.
Pa očito je da je datum, s jedne miseci a s druge dani.
Evo moj.
Nosim ovaj, samo što nisam još skužio za čega služei ovi brojevi sa lijeve i desne strane.
Pa očito je da je datum, s jedne miseci a s druge dani.
I ja sam mislio ali nije, jer se svakih 24h automatski promjeni broj i sa lijeve i sa desne strane
Ja pol stvari na svom neznam šta je:) npr. onaj tachymeter, ili ono šta se da okretat, za šta to služi?
Ja pol stvari na svom neznam šta je:) npr. onaj tachymeter, ili ono šta se da okretat, za šta to služi?
heh Modni detalj.
Koliko znam Tachymetar pokazuje brzinu kojom je vlasnik sata prešao određenu mjerenu distancu?
heh Modni detalj.
nene, nije, ima svoju svrhu. Da izračunaš kojom brzinom ide objekt, nači voziš se autom. kreneš štopat tu i staneš tu. i onda na njemu vidiš kojom brzinom ideš, sad sam pogledo na youtubu. Al opet neznam kako koristi na svom:) bila bi to korisna sprava:)