Ponosan na svoj Prenosni Hard disc Verbatim 500GB
Na svoj Scythe Katana III, Na grafu HD3870 X2 jer mi je najbolja koju sam imao do sad, na broj SATA HDD-a u mom kućištu, 5 komada xD, i napokon na Weller Lemilicu koja me vjerno služi.
Ponosan sam i na svoju kolekciju hardwera (jedna puna prostorija), s tim da je 50% za bacanje (čitaj: neupotrebljivo).
Na svoju grafičku:), i na modding koji sam napravio od svog kućišta:)
Na svoje zvučnike Logitech Z 2300 i M-audio AV 40
ja sam najponosniji na svoje kučište, i procesor
Ja sam ponosan na svoj procesor core2duo e6300 1.86Ghz koji već 6 godina radi na temparaturama 60+C°.
Ma na sve... :DDD
E2180
Logitech X210
SE X8
Samsung LCD 2033
na moj i5 proc u laptopu :)
Na neuništivu Voodoo2 Monstericu od 8mb na kojoj dan danas trkeljam Deus EX u Glideu.
na quad-ić :D i rame i kučište :))
my 10 inch prenosni laptop/tablet :D :D
Yamahu ex5 rack.
Na novi miš, MS X3ME, predobar miš, uistinu vjerodostojan korištenja, tj, moje ruke :)
na moj i3, zakon procesor, a i grafa je zaslužna za dobre performanse, nisam znao da će gts 450 tjerat sve na high na full hd-u, stvarno sam ponosan ;)
na logitech mx1000 laser miš radi već nekoliko godina bez greške... kad se isprazni napuniš ga i to je to... dok mu je sestra tipkovnica mx 5000 riknula prošle godine :(
Na iPhone 4 i PS3
Ama baš nikoji....
... na svoj tenk, Steelseries 6Gv2. :)
Na svoj q6600, zato jer je prvi model quad-a i još uvijek me dosta dobro služi, te na svoju nokiu 5800, zato jer je prva nokia sa touch screen-om i jer obožavam njene stereo zvućnike i općenito kvalitetu zvuka
na moj msi-ev miš.malen,lagan ali dinamitan.dušu dao za napucavanje sačmom i kalašom
Na svoj WD 160 GB black !!!!!!!!
Na svoj Phenom II X6 1090T :P
Na svoj q6600, zato jer je prvi model quad-a i još uvijek me dosta dobro služi, te na svoju nokiu 5800, zato jer je prva nokia sa touch screen-om i jer obožavam njene stereo zvućnike i općenito kvalitetu zvuka
Nije prva.
Sapphire 5850
imam je evo vec 2god skoro i dalje rastura :)
Kad pomisliš da netko ni nema računalo i nezna što je računalo normalno da se ponosiš sa svime onim što imaš, bilo to staro računalo i danas dobro dođe. Uglavnom ponosan na cijeli hardver kompletnu svoju pc konfiguraciju