Ovo je tema gdje bi se proveo rezultat o ATi / Nvidia fanovima. Da vidimo kojih ima vise !
Moj glas ide ATi-u !
Ovo je tema gdje bi se proveo rezultat o ATi / Nvidia fanovima. Da vidimo kojih ima vise !
Moj glas ide ATi-u !
nVidia xD, ali i ATi je dobar
Moj glas je ATI!!
ATI DEFINITIVNO!!!!!!
NVIDIA !
Nvidia definitivno, imao prije ati ali Nvidia pobjeđuje, jednostavno sam dobio povjerenje u Nvidiu.
Nvidia
definitivno NVIDIA
da, svi smo za nvidia, zbog perfomansi, manje temperature, i snage, ali, jeste li razmislili da nas nvidia kupuje, ati se pati oko svojih HD, a nvidia poskupljuje kartice...
da, svi smo za nvidia, zbog perfomansi, manje temperature, i snage, ali, jeste li razmislili da nas nvidia kupuje, ati se pati oko svojih HD, a nvidia poskupljuje kartice...
nVidia
ATI..."me iznevjeriiiiiiii"....
ATI
Ma svejedno je, sad imam njvidiu, a prije sam ati isto je to sve.
ATI.
ati boy
NVIDIA
nVIDIA ! !! !
Obadve su dobre.
Naravno da su oba dve dobre ! Samo bih vas zamolio da se ne svadjate...
Mrzim teme u kojima se većinom odgovara samo s jednom riječju vidim da vas ima pola-pola, jedni su na strani ATI-a dok su drugi na strani NVIDIA-e. Neće vas ubit ako malo obrazložite svoje odgovore. Meni je sve jedno, kupujem onu koja mi za malo novca daje dobre perfomanse.
Imao sam Nvidiju i Ati, obje su me dobro sluzile.
Ati ima ljepsu sliku naspram nvidije
Imao sam Nvidiju i Ati, obje su me dobro sluzile.
Ati ima ljepsu sliku naspram nvidije
Meni ati ima nekako zivlje boje,kod frenda je isto tako.
Ati
ati
To je nekih 38 Fraps u oba slučaja kao prosjek. No dobro, ja sam igrao Crysis sa Very High i nije niti malo trzalo, reza 1680x1050, full screen, DX10 i to sve do posljednje misije gdje sam morao postaviti na DX9 jer je igra blokirala kod eksplozija i efekata preko cijeloga ekrana. Mislim da je to preko 30 frapsa cijelo vrijeme iako nisam mjerio, ali je glatko išlo čitavo vrijeme!