T-mobile - visoki račun

poruka: 35
|
čitano: 34.300
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-mobile - visoki račun
Znalac111 kaže...

Imam samo jedno pitanje,posto mi je bilo dosadno citao sam cijelu temu i jedan korisnik je napisao da skuplja nekakve bodove za kupnju drugog mobitela,meni računi na mjesec dođu oko 600kn,dobivam li i ja te bodove i kako mogu provjeriti koliko imam bodova?

Na telekom ID stranici.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Znalac111 kaže...

Imam samo jedno pitanje,posto mi je bilo dosadno citao sam cijelu temu i jedan korisnik je napisao da skuplja nekakve bodove za kupnju drugog mobitela,meni računi na mjesec dođu oko 600kn,dobivam li i ja te bodove i kako mogu provjeriti koliko imam bodova?

Na telekom ID stranici.

Ako nije problem može link?

16 godina
Znalac111 kaže...
Fake_Alert kaže...
Znalac111 kaže...

Na telekom ID stranici.

Ako nije problem može link?

Moze.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
11 godina
neaktivan

Jel bi mogao netko napisat kako treba žalba izgledati/ što bi trebalonapisati?

10 godina
neaktivan

Pozdrav, prvo da se predstavim, novi sam clan ovdje i želim prikupiti što više informacija vezane uz e racune (internet racune).
Hmm, gledam po netu razne forume i misljenja drugih, al nekako se bojim koristiti internet za placanje racuna, da nebi ispalo krivo. Netko hakira ili mi se prikopca da potrosi kune... zanimaju vaša iskustva.
Hvala, lp :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 8:24 (Dado105).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice