T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 333.313
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

@Danemile - jesi ti normalan? kakvih 1TB/s ?? šta ti pričaš?

citat

"Zaslužili smo mi i veče brznie"

1.Zašto smo ih zaslužili? Oni dižu brzine besplatno,a ako mislite da ono što plaćamo i vrijedi tih brzina,nije istina,jer nemamo mi veze s njihovim cjenikom!

2.Budi im zahvalan što su ti dignuli a ne se još nadat za 1TB...

17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

a dobro moga je neki barem normalniji avion..ne ovi alien xd..

nego meni jos nije uvecana niti ce bit bas me zanima sta ce mi rec zastoo..

ja sam se vec pomirio s tim da mi nebudu povecali brzinu,mene bas isto zanima koju izliku budu nasli
AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
16 godina
neaktivan

ma u obitelji ti je meni tako koda je neko kletvu bacio.....sve sto mi narucimo uvik se moras nacekat i namucit do toga..Kauč sam čeka 3 miseca a reka je za 2 tjedna.,max adsl 1 misec a reka je 3-4 dana..i još brdo stvari

Napojnica je ulaganje u buducnost
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

ma u obitelji ti je meni tako koda je neko kletvu bacio.....sve sto mi narucimo uvik se moras nacekat i namucit do toga..Kauč sam čeka 3 miseca a reka je za 2 tjedna.,max adsl 1 misec a reka je 3-4 dana..i još brdo stvari

nemojte se žalit, ja sam sad na metronetu pa ispada da njihovi korisnici imaju trenutno najlošije brzine za te pare... i t-com i optima i svi ostali su brži...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

citat

1.Zašto smo ih zaslužili? Oni dižu brzine besplatno,a ako mislite da ono što plaćamo i vrijedi tih brzina,nije istina,jer nemamo mi veze s njihovim cjenikom!

Napokon netko pametan u ovoj temi... Već sam probao te stvari objasniti, ali uzalud!!!

Svi se samo žale i žale, a nije im na pameti da bi morali zahvaljivati t-comu što su uopće ušli u taj projekt!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
TOMs kaže...
ScorpioN60 kaže...

citat

Napokon netko pametan u ovoj temi... Već sam probao te stvari objasniti, ali uzalud!!!

Svi se samo žale i žale, a nije im na pameti da bi morali zahvaljivati t-comu što su uopće ušli u taj projekt!
 OMG koje ovce.
Pa prakticki svaka susjedna zemlja izuzev BiH ima 2x bolje internet veze nego mi.
Ja bi trebo bit zahvalan T comu na 256 KBps uploada? ROFL
PA u jednoj Svedskoj imaju po 100 MBps veze pod normalno, a ja bi trebo bit zahvalan na 4???? AHAHAHHAHAHAH.
Mi smo debelo ispod prosjeka i po cijeni i kvaliteti usluge, i jos bi se trebo nekom zahvaljivat na tome? XDXDXD
PA vi ste pukli....
Da nema konkurencije i da je T com jos uvijek ima monopol kakav je imao prije par godina, jos bi imali 512/128 veze.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan

...e buraz onda se ti preseli u Švedsku... Kod nas je brzina takva i ne možeš dobiti bržu, pa da se i na glavu postaviš. U Švedskoj bolje žive i funkcioniraju nego ovdje, pa se nitko ne ugleda na to nego samo kako nemamo je...ni brzi internet...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Pa ljudi jel vi pravite razlike izmedu  DSL  ADSL?

Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) zanci da down i up brzine su razlicite i stalno upstream je manji.

T-Com ili T-Home koristi:

Annex B ADSL over ISDN 12 Mbit/s 1.8 MBit/s tehnologiju. Opet zavirite u modem i procitajte koji Annex imate.

ili

Annex A ADSL over POTS 12 Mbit/s 1.3 MBit/s (u oba slucaja imate telefon i internet na bakru)

Imate i slucajeve kada se koristi ADSL2+ 24 Mbit/s 1.0 Mbit/s Annex B (samohvala..ja koristim ovo 10/1 Mb/s..super stabilno)

ADSL2+M 24 Mbit/s 3.5 Mbit/s<--- ovo je za odlikase i jos nije implementirano :)

Znaci u najboljem slucaju,u buducnosti,mozete imati do 25 Mb down i 3.5 Mb up brzine

Sada..kada pocne optika biti u igri onda bit ce drugacija prica.

Svedani...imaju DSL i Svedani su "kraljevi". A i Amerikanci :)) Siroka tema

U Wikipediji je spas

http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_subscriber_line

&quot;Domet&quot; "Domet"
http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 11:17 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

moj ujac u sloveniji priko optike ima 10/10.......up i down

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povečali su mi juče ujutro... - Zagreb (Gajnice)

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
17 godina

Jesu nekome iz okolice Krapine povečali brzine?

Meni  u  zadnja  2  tjedna  opako  počela  pucati  veza  (obično  između  1 i 3  sata  ujutro).

Bio sam  zvao  helpdesk  i  rekli  mi da  nadograđuju  centralu  i  da  će  mi povećat  brzinu  na  4mbit do najkasnije 1.5.

Glavni  razlog  mojeg  poziva  je  bilo  dosta često pucanje  veze  i  brzina  _ispod_  1mbit.

Vidim  u  postavkama  modema  da  se  SNR  margin  penje  do  20,  što  je  dosta  dobro, ali  Line  Attenuation  mi  je  obično  oko  60,  što  je  katastrofalno  loše.

Sad  baš  sa  posla  provjeravam  dal  mi  doma  download  još  uvijek  ide,  i  vidim  da  nije  uopće spojen  još  od  9  ujutro,  argh!

To  može  značiti  ili  da  se  modem  (opet)  zblesirao,  ali  možda  je  i  neka  dobra  vijest  u  pitanju,  recimo... hmmm... povećanje  brzine,  pa  samo  treba  restartat  ruter.  Eh,  volio  bih  da  je  ovo  drugo  :)

Imaju  još  dva  i  pol  dana  da  mi  povećaju  brzinu,  a  ako  od  toga  neće  biti,  onda  nek  se  pozdrave  sa  mojih  2,160  kn godišnje (samo za net).

E  da... još jedna stvar...  i  ako  još  netko isto ima limitiranu brzinu veze na 1 ili 2mbit, nek nazovu helpdesk i kažu da im maknu taj limit.

Zadnji  put  kad  su  povećavali  brzine  na  2mbit,  jedino  sam  ja  ostao  na  1mbit  baš  iz  tog  razloga. Nakon toga sve 5, do nedavno naravno...

16 godina
Burs kaže...

Jesu nekome iz okolice Krapine povečali brzine?

Meni  u  zadnja  2  tjedna  opako  počela  pucati  veza  (obično  između  1 i 3  sata  ujutro).

Bio sam  zvao  helpdesk  i  rekli  mi da  nadograđuju  centralu  i  da  će  mi povećat  brzinu  na  4mbit do najkasnije 1.5.

Glavni  razlog  mojeg  poziva  je  bilo  dosta često pucanje  veze  i  brzina  _ispod_  1mbit.

Vidim  u  postavkama  modema  da  se  SNR  margin  penje  do  20,  što  je  dosta  dobro, ali  Line  Attenuation  mi  je  obično  oko  60,  što  je  katastrofalno  loše.

Sad  baš  sa  posla  provjeravam  dal  mi  doma  download  još  uvijek  ide,  i  vidim  da  nije  uopće spojen  još  od  9  ujutro,  argh!

To  može  značiti  ili  da  se  modem  (opet)  zblesirao,  ali  možda  je  i  neka  dobra  vijest  u  pitanju,  recimo... hmmm... povećanje  brzine,  pa  samo  treba  restartat  ruter.  Eh,  volio  bih  da  je  ovo  drugo  :)

Imaju  još  dva  i  pol  dana  da  mi  povećaju  brzinu,  a  ako  od  toga  neće  biti,  onda  nek  se  pozdrave  sa  mojih  2,160  kn godišnje (samo za net).

E  da... još jedna stvar...  i  ako  još  netko isto ima limitiranu brzinu veze na 1 ili 2mbit, nek nazovu helpdesk i kažu da im maknu taj limit.

Zadnji  put  kad  su  povećavali  brzine  na  2mbit,  jedino  sam  ja  ostao  na  1mbit  baš  iz  tog  razloga. Nakon toga sve 5, do nedavno naravno...

I meni jos nisu povecali, i puca mi veza stalno, evo cjelo jutro mi pucala sad kad moran ic, ima 10 min. radi, i taman san gleda na speedtestu i 0.36 mb/s, i veceri iza ponoci mi puca veza, neznam sta im je, i kad ce je vise povisit, petak (1.5) se blizi a oni jos nepovisuju nekima!
16 godina
markoal kaže...
 I meni jos nisu povecali, i puca mi veza stalno, evo cjelo jutro mi pucala sad kad moran ic, ima 10 min. radi, i taman san gleda na speedtestu i 0.36 mb/s, i veceri iza ponoci mi puca veza, neznam sta im je, i kad ce je vise povisit, petak (1.5) se blizi a oni jos nepovisuju nekima!
 To je jedan od simptoma koji se događaju prije povećanja brzine.Iskusio sam i sam to isto.Vjerojatno nešto prčkaju po mreži.Ustvari,bar se nadam da je tako.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
fromcelltohell kaže...
  To je jedan od simptoma koji se događaju prije povećanja brzine.Iskusio sam i sam to isto.Vjerojatno nešto prčkaju po mreži.Ustvari,bar se nadam da je tako.
Da... siguran sam da je to u pitanju.  Ali gotovo sam siguran sam da ce svi od toga profitirati puno vise nego ja.
Meni  uvijek  kazu  da  mi  telefonska  linija  nije  u  stanju  tolko  progutat,  sto  je  i  dijelom istina, ali ne zbog  same linije, nego zbog slabog signala kojeg pustaju prema meni i zbog toga sto ostali pretplatnici izmedju mene i centrale imaju vec 4mbit  i  to  zapravo  zagusuje  cijelu  mrezu (ustvari moju liniju).  Mislim  da  cu  morat  biti  sretan  ako  dobim  i  2mbit.  Nista,  morat  cu  pokazat  zube,  druge  mi  nema...

16 godina

A,što reći nego: želim ti puno sreće i strpljenja.I,naravno da ti što prije povećaju brzinu netaCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...
markoal kaže...
 Nadam se, samo i prije san ima te simptome od kada su rekli da ce povecavat pa me ponekad zeza net, ali sad sve češće i češće, evo stalno se ona kutija resetirava, pa se ponekad gasi samo ona Online svjećica, nadam se da ce  povecat jer evo i sad mi se resetirava!
16 godina
neaktivan

e marko a jel tebi uopce radi telefon mos li ikaog zvat meni se ima 1 h nesto usralo i sad nemogu nikog zvat...!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne znam sto se događa veza je stabila i odjednom pukne spojim se ponovno, opet pukne, i tako do 5-6 puta se dogodio.. ne znam sto da radim. Pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Sonny kaže...

Ja ne znam sto se događa veza je stabila i odjednom pukne spojim se ponovno, opet pukne, i tako do 5-6 puta se dogodio.. ne znam sto da radim. Pomozite.

Sta "kaze" log? Jel ima pravila kada puca? (period dana,telefon..)
http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Sonny kaže...

Sta "kaze" log? Jel ima pravila kada puca? (period dana,telefon..)
 Nema log, znaci spajam se preko wirelsa, komp bude spojen na net, a ne može prikazati niti jednu stanicu, odspoji se od msn-a, ne skida ništa... Ne znam jesi li me shvatio..
Nema određenog vremena ni perioda.
17 godina

Kad smo vec kod brzine i njezinog povecanja T-šrot to radi fenomenalno nema kaj sluzbeno imam 2mbit a cekam 4mbit a kak se na slici vidi trenutno surfam na sumanutim brzinama i niko mi nije ravan kud ces bolje od ovog!!!Cool

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kad smo vec kod brzine i njezinog povecanja T-šrot to radi fenomenalno nema kaj sluzbeno imam 2mbit a cekam 4mbit a kak se na slici vidi trenutno surfam na sumanutim brzinama i niko mi nije ravan kud ces bolje od ovog!!!Cool

... pa kaj budemo opet na staru priču???

Jesi probao nešto skinuti pa očitati brzinu! Ne možeš biti na 2Mbit/s, a da ti radi skida po 500Kbps
Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 23:29 (TOMs).
17 godina

O moze itekako bit 500kbps to se osijeti na brzini tu se nema kaj mjerit nije isto kad sam imao 1.7 mbit i sa kad imam ovo nemas tu kaj mjerit sporo se sve otvara i to je to pa nije to atomska fizika svasta itekak osijetis tak malu brzinu!Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmeee ljudiii

Mene vec hvata panika...jos nista od povecanja brzine kod mene a korisnik sam T-Com ADSL-a vec pune 3 godine (i jedini mi je dostupan) Plač

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 0:57 (acer_man).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A kuda ti se zuri sa povecanjem brzina ?!?! Jedino, ako nisi na flatu koji traje mjesec, dva, tri..., pa da poskidas sto vise...

Meni vec dojadilo ovo povecanje DL, treba mi povecanje UL ili barem manja cijena na racunu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jucer nesto skidao s neta, kad ono leti, povecali mi napokon, ipak prije roka Cool...

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eto psovanje je stalo 10-tak minuta is vi se vidjeli valjda sto san napisa...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 14:25 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

fala bogu pa je prvi maj za 2 dana i ova tema pada pod lock...

žao mi je ljudi kojima je ovo povećavanje zeznulo vezu i one kojima nije ni povećano...

bude

samo strpljivo

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pere me panika polako,sad mi veza puca svakih 5 min

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo poruka koju sam sad poslao

Poštovanje

Evo nakon skoro 2 mjeseca istec ce taj rok za povećanje brzina,meni nije povećana  neznam koji razlog i nemojte mi uopce spominjat da mi linija nije u redu jer je čovjek koji se bavi s internetom i internet stvarima i bio ode i rekao da sve radi bez greške i da mi je brzina tribala doći bez problema, ali još nije povećana.Susjed do mene ima povećanu brzinu i svi stanari koji imaju Maxdsl imaju povećane brzine provjerio sam kod njih osobno,isto tako internet konekcija mi puca prečesto a najviše u periodu od 17:00-03:00  u ponoći.Pošto je u petak neradni dan šaljem vam ovo danas i molim vas da mi kažete neko riješenje i nemojte mi se molim vas izvlačit na problem s linijom.

S poštovanjem

Maniac

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice