mom frendu koji je na 3. katu povecali a meni nista...a najzolosnije je to sto moj frend ima maxtv koji ne placa (da, znam, cudno ali istinito)i iako ima defaultnu brzinu dl speed mu je 840 kb/sec !!!!!!!!!!!!
T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.549
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon su i meni povećali!
Živim blizu Varaždina.
mom frendu koji je na 3. katu povecali a meni nista...a najzolosnije je to sto moj frend ima maxtv koji ne placa (da, znam, cudno ali istinito)i iako ima defaultnu brzinu dl speed mu je 840 kb/sec !!!!!!!!!!!!
To Vam je tako.Na konto starih korisnika i njihovog bandwitha,T-com mami nove krisnike.
Jer mi stari smo i tak pod ugovorom,pa nemremo ništa,a novi im trebaju uvijek(pohlepa)
To Vam je tako.Na konto starih korisnika i njihovog bandwitha,T-com mami nove krisnike.
Jer mi stari smo i tak pod ugovorom,pa nemremo ništa,a novi im trebaju uvijek(pohlepa)

Ne,stvar je u tome da sam produžio pretprošli mjesec.
Ma,tko ih šiša. Najčudnije je to kako brzina oscilira.
Jedan dan(jučer) sam skidao s rapida 350-400 kb,
torrenti 250 kb. Danas jedva nekih 170-200 rapid,
torrenti 20-40 kb,ma prestrašno. Radije bi da mi ništ ne prčkaju
i da ostane stara brzina.(mo'š si mislit...hehehehehe).
kad gledam kolko nas ovaj t-com krade dode mi da se rasplacem. pricam sa frendom iz engleske i on kaze da je njima NAJMANJA brzina 24 mbita. placaju oko 280 kn i veza nikad ne puca...naravno imaju samo flat,...nema tamo paketa ko ovdje...jos da napomenem da im je svima upload veci od 100 kb/sec...ovdje bi za takvu vezu valjda morao platiti 500 kn najmanje
... e nebi se baš kladio u taj tvoj test, odi si nekaj skidat preko 100MB pa onda slikaj brzinu...
BTW...
Evo meni su upravo povečali.
Prije povečanja:
Od jutra se spaja na net i nema šanse, a na routeru je sve kako treba i dsl i status svijetli, kad ono negdje oko 12:10 spoji se i idem prvo na speedtest Slika br. 1
Nakon speedtesta sam ipak išao provjeriti jel to za ozbiljno i evo dolje i slike br. 2...
Okolica Vrbovca!
@tony THE Noob - meni je trenutno ovakvo stanje:
obrati pozornost na ovo 25.54 kB/s(kilobajt po sekundi)
Meni povecali u ponedjeljak, lokacija ZG, ferenscica. brzina cca 470-490 kb/s
Ma povecat ce svima sigurno,imaju jos mjesec dana...
Ma već sam pisao meni su podigli brzinu prije 2 tjedna, ali to nije to ! Jedan dan pići 480 a danas nešto skidam i nema šanse dobiti daw. veći od 25kb/s ???? Pa kaj se to dešava????????
AAhhhaaaa......
imam 33.45kB/s
Sorrkach nisam znao =) noob XD
Edit : ima li t-com ograniceni odlazni promet, koliko smijem na mjesec imati odlaznog prometa ? potpis : Noob
Omg ostao sam šokiran!!!
Stavio ja skidat torent kad ono prosječna brzina 480kB/s, nemogu još doć sebi
Kasnije ću odvrtit speedtest ili carnet-ov pa da vidim, pošto sad downloadam.
Omg ostao sam šokiran!!!
Stavio ja skidat torent kad ono prosječna brzina 480kB/s, nemogu još doć sebi
Kasnije ću odvrtit speedtest ili carnet-ov pa da vidim, pošto sad downloadam.
eee, nije valjda da su i meni digli
probudim se danas, upalim ruter pa komp i na internet i odmah na carnet i vidi ga
mogu reći da me t-com ugodno iznenadio, jer prije sam imao na carnetu 1,55 Mb/s a sada 3,95 Mb/s
ali to je samo još jedna caka, neće to zadugo tako biti, lako je prokužiti ovaj t-com ali ajde bar su me na trenutak iznenadili
zasada veza ne puca i sve je ok, vidjet ćemo za par dana......
heh... mislim da vas mogu sve nadmašiti ovdje...
jer meni, ne da su digli sa 2 na 4 mbita, nego čak na 8!! :D evo slike dole... e sad, siguran sam da je to neka zabuna kod t-comovca, ali ću je iskoristit odma, sada, odma i poskidat SVE s neta! :D
Da,sve je super,no tko je ovdje lud????(ja nisam bogmeč).
Evo, povećali su danas download. Pere oko 500 kB/s.
Samo, nadao sam se da će usput srediti i upload koji je oko 22 kB/s ali ništa.
SNR od tel. linije je odličan pa me čudi jer mnogi ovdje su dobili tijekom upgradea punih 256 kbit uploada.
Mjesto je Novoselec.
Stvarno su povečali brzinu, danas mi deralo 380 bezz problema
Evo od te strašne brzine od našeg T-coma, a povećali su je? skidam danas 508Mb 4h i 37min. hvala im na toj brzini !
Evo od te strašne brzine od našeg T-coma, a povećali su je? skidam danas 508Mb 4h i 37min. hvala im na toj brzini !
J**em im ma**r al su mi povećali!
J**em im ma**r al su mi povećali!