T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 333.768
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
naxeem kaže...

Zbog ovih sranja s povećanjima brzina ja već dva tjedna čekam regularno povećanje brzine sa 2 na 16... i vjerujem da ću čekati još toliko.

Toliko su nesposobni da je to već iritantno...

... a jel znaš da ti brzine ili promet povečaju tek idući mjesec, a ne u roku 48 sati kako piše "Vicko"...
npr.

05.03.2009. - Imam 2Mbit/s i 10GB
06.03.2009. - promjenim na 16Mbit/s i na Flat

01.04.2009. - t-com mi promjeni promet i brzine
05.04.2009. - mjenjam s 16Mbit/s na 2Mbit/s

01.05.2009. - t-com mi promjeni brzinu

...eto tako ti to funkcionira. Bilo bi najbolje kad bi ti recimo da ti danas promjene na 16Mbit/s, pa si skineš GTA4, pa onda promjeniš pa da ti za 48 sati bude opet 2Mbit/s, a nisi se zapitao kako bi si to t-com naplatio!?

Meni se brzina još nije povećala, ali me nije ni briga tolko. Svakodnevno skidam s torrenta i kad ću vidjet da mi kod downloada umjesto 213kB/s piše 400kB/s ona ću znati da je promjenjeno... ovo svakodnevno posjećivanje speed testova mi je bezveze...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
protjeran

Ja sam na Bnetu kad sam imo 2Mbita brzinu skidao brzinom oko 230-240 KB/s, dok sam u isto vrijeme imao na T-com ADSL-u isto 2Mbita pa je skidanje išo do max 205. I na programu koji mi mjeri brzinu graf je ravan, pa izgleda kao da ga je netko odrezo na 200, dok na bnetu su bile oscilacije između 230 i 240 i graf nije bio ravan, kod skidanja sa torrenta.

Sad mi na bnetu na 4 Mbita skida torrente brzinom do 470 KB/s a sa servera i više, bilo bi dobro kad bi tak i bilo na T-comu.

Na speedtestu na bnetu imam brzine bliske nazivnima (10-30 kb/s manje). To je kod kablovskog interneta, ali čitao sam da neki provideri daju veče brzine od nazivnih tako da bi korisnik imo nazivnu brzinu kod kuće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...
 ... a jel znaš da ti brzine ili promet povečaju tek idući mjesec, a ne u roku 48 sati kako piše "Vicko"...
npr.

Nisi u pravu jer sam prosli mjesec mijenjao s 2 na 8, prijepodne sam nazvao, a vec navecer

je brzina bila povecana. Na moj upit koliko cu cekat rekli su da se u prosjeku ceka 48 sati, ali moze

biti i prije (kao sto je bilo) i kasnije...

tako je kod T-coma ne znam za ostale

takoder kad sam skinuo sto sam trebao, nazvao sam, rekao da mi vrate na 2 mbit i u roku 2 dana

sam dobio 2 mbit kao sto sam imao.

Racun za prosli mjesec je dosao pa ti mogu odgovorit i na pitanje "kako bi si to t-com naplatio"

Na racunu stoji:

adsl 2 mbit, kolicina 0,75

adsl 8 mbit, kolicina 0,25

Eto toliko... moje osobno iskustvo...

p.s. i prije sam mijenjao brzinu tokom mjeseca i sve je bilo kako sam gore opisao

...grafička 15 dana na servisu :-( ... 30 dana do zamjene... :-)
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Na speedtestu na bnetu imam brzine bliske nazivnima (10-30 kb/s manje). To je kod kablovskog interneta, ali čitao sam da neki provideri daju veče brzine od nazivnih tako da bi korisnik imo nazivnu brzinu kod kuće.

Frendovi imaju amis 4 mbit i brzina download-a im je oko 410 kb/s, dakle dosta manje nego placaju... i ne zale se za cca 170 kn mjesecno imaju flat internet 4 mbit, a uz to i flat telefon prema svim mrezama (ima neki limit od 1500 min ako se ne varam, sto je vise nego dovoljno)
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Da istina je da moj susjed moze dobit vecu brzinu, a ja ne. Ali mene zanima jedna iduca stvar trenutno imam 16Mbit i pokazuje mi speedtest.net score od oko 12500, dok dowlnoad na torrentima ide 1.1 - 1.5 MB/s...Pa nekad tu zadjem vidit dali je nekom s istom takom vezom dignuta brzina i dali uopce moj tel. prikljucak moze isfurat tih famoznih 20mbit na kolko oni kazu da ce dic brzinu. Pa mi je zato ova tema simpaticna Osmijeh

Kad sam mjerio brzinu downloadanjem pomoću torrenta na max brzini mikrotorrent mi je pokazivao 200 kB/s downloada dok je U/D METER pokazivao oko 219 kB/s.
U/D METER mjeri sve dok u-torrent ne računa overhead koji izgleda da je oko 10%.

16 godina
neaktivan

ja u svetoj nedelji još nisam dobio nikakvo ubrzanje...:(

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vicko kaže...
TOMs kaže...
npr.

Nisi u pravu jer sam prosli mjesec mijenjao s 2 na 8, prijepodne sam nazvao, a vec navecer

je brzina bila povecana. Na moj upit koliko cu cekat rekli su da se u prosjeku ceka 48 sati, ali moze

biti i prije (kao sto je bilo) i kasnije...

p.s. i prije sam mijenjao brzinu tokom mjeseca i sve je bilo kako sam gore opisao

...e onda ne znam ko tu koga... ja sam sredinom prošlog mjeseca mjenjao s 10 giga na flat, pa sam mislio biti će gotovo u roku 5 dana, ali kad se to nije dogodilo bio sam prisiljen nazvati tcomovce... kad sam sve ispričao odgovor je bio da sve što promjenim dolazi tek početkom idućeg mjeseca, i da nažalost tu oni(operater) ništa ne mogu...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

...e onda ne znam ko tu koga... ja sam sredinom prošlog mjeseca mjenjao s 10 giga na flat, pa sam mislio biti će gotovo u roku 5 dana, ali kad se to nije dogodilo bio sam prisiljen nazvati tcomovce... kad sam sve ispričao odgovor je bio da sve što promjenim dolazi tek početkom idućeg mjeseca, i da nažalost tu oni(operater) ništa ne mogu...

problem je sto pricas o dvije razlicite stvari istovremeno....

paket se mijenja od pocetka iduceg mjeseca, dok se brzina moze dizat/spustat unutar istog mjeseca
17 godina
neaktivan
AmazingGrace kaže...

ja u svetoj nedelji još nisam dobio nikakvo ubrzanje...:(

Ni ja u Zagrebu, a spojen sam na istu centralu sa "šefom T-coma"... jel ti sad lakse?
17 godina
protjeran

Meni su još smanjili brzinu a ne povečali. Trebao bi imati 2mbit a imam upola manje.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

okolica dubrovnika povećano prije 7 dana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gospodo usporite malo!Rok je do 1.5 i vjerujem da ce se dotad sve rijesit i da ce svi imat 4mb (ukoliko to veza dopusta).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fili0957 kaže...

okolica dubrovnika povećano prije 7 dana

kako kome cavtat još nije Smijeh
16 godina
Vicko kaže...
TOMs kaže...

paket se mijenja od pocetka iduceg mjeseca, dok se brzina moze dizat/spustat unutar istog mjeseca
 tako je Vicko...

@TOMSs kad odeš na korisnićke stranice od t-coma npr. danas 18 ožujka 2009 godine i kad si tamo promijeniš paket s 10GB na FLAT onda ćeš 10GB koristiti sve do kraja ovog mjeseca a FLAT ćeš koristiti od 1 travnja 2009

EDIT: za brzine neznam jer nikada nisam mijenjao
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 17:22 (lovac82).
17 godina
neaktivan

Ovako bi mogli završit T-Comovci ako budem čekao još dugo...

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=5951

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tipu je opasno skocio tlakCool!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hehe :-) Bas peh, da si tjedan prije zvao, dobil bi povecanje pen....., ovaj... brzine... isti tjedan...
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Vicko kaže...
TOMs kaže...

tako je Vicko...

@TOMSs kad odeš na korisnićke stranice od t-coma npr. danas 18 ožujka 2009 godine i kad si tamo promijeniš paket s 10GB na FLAT onda ćeš 10GB koristiti sve do kraja ovog mjeseca a FLAT ćeš koristiti od 1 travnja 2009

EDIT: za brzine neznam jer nikada nisam mijenjao
 Vidim da za neke treba dva puta ponavljat...

Hvala za informaciju o promjenama brzine, ali ovo što je lovac gore napisao to već znam kao što sam gore i napisao: "kad sam sve ispričao odgovor je bio da sve što promjenim dolazi tek početkom idućeg mjeseca"

... a ti mi ideš opet sve objasniti! Jel ima još netko da sve ovo ponovi!!??
17 godina
protjeran

Lovran (Rijeka) danas povećano sa 2Mb na 4Mb. Brzina prije 209 KB/sek, sada 433 KB/sek. :P Upravo skinuo s novom brzinom Catalyst 9.3

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sad sam skidao neki program od 12.5 mb i skinuo sam 8 mb sa 364 kbit/s ali je onda palo na 193.Da li bi to moglo biti to(mislim povećanje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

wooohooo!!! Napkon. Osjetio sam ja malu razliku u zadnje vrijeme dok surfam ali sam ipak mislio da nas je t-com namagarčio.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 19:56 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BORN kaže...

wooohooo!!! Napkon. Osjetio sam ja malu razliku u zadnje vrijeme dok surfam ali sam ipak mislio da nas je t-com namagarčio.

Odmah da se ispricam za offtopic, ali ako T-scum magarci nekog onda je to T-mobile sa svojim prepaidom.
Tu se nekaj zalite, a imate Simpa kartice i radite im extraprofit, i dobivate nekakve debilne tarife za magarce.
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

7.5 MB/sec ???????

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 20:17 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
 Odmah da se ispricam za offtopic, ali ako T-scum magarci nekog onda je to T-mobile sa svojim prepaidom.
Tu se nekaj zalite, a imate Simpa kartice i radite im extraprofit, i dobivate nekakve debilne tarife za magarce.

Ovo si dobro rekao... ali da se razumijemo imam osjecaj da magarce i nas na pretplati...
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

7.5 MB/sec ???????

Ovo se može i namjestiti... Tko zna kako... ja znam... 7.5 nema nitko preko adsl-a, to je sigurno :-)

Tako da mi nije jasno sto si zelio postici svojim postom?
16 godina
neaktivan
Vicko kaže...
big_guy kaže...

7.5 MB/sec ???????

Ovo se može i namjestiti... Tko zna kako... ja znam... 7.5 nema nitko preko adsl-a, to je sigurno :-)

Tako da mi nije jasno sto si zelio postici svojim postom?

Kako se može namjestiti?Iznenađen

I htjeo sam da netko prokomentira ali ne tako nerazumljvo kao ti!
16 godina
neaktivan

Jel mogu nešto primjetit. Većina ljudi kojima nije povećana brzina imaju na testu oko 1700 kb/s od mogućih 2048.
Znači stari: 1700/2048 = 0,83
A novi: oko 4000/4096 = 0,98 (iz usporedbe nekoliko zadnjih postova)

Jel me kužite što želim reć?

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Jel mogu nešto primjetit. Većina ljudi kojima nije povećana brzina imaju na testu oko 1700 kb/s od mogućih 2048.

Da su nove brzine bliže onima kakve bi trebale bit???!!!
17 godina
neaktivan
Vicko kaže...
naxeem kaže...

Hehe :-) Bas peh, da si tjedan prije zvao, dobil bi povecanje pen....., ovaj... brzine... isti tjedan...
 Znam, ali ovo graniči s bezobrazlukom. Meni je sad DSL duplo sporiji od onoga što mi treba, usporen sam u poslu (jer radim backupe nekih servera online), rok mi je 23.3. a podataka imam za ovom brzinom preko toga.
Ozbiljno razmišljam o upotrebi sile jer tužba kod ove stoke ionako ne pali.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
16 godina
BlackM kaže...

Očeš reć da je kod 4mbit veća iskoristivost (98 % ) brzine ?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice