Pppoe kod Win7 startupa

poruka: 9
|
čitano: 4.572
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pppoe kod Win7 startupa

Da li netko mozda zna kako napraviti da se ostvari pppoe konekcija prilikom dizanja Win7 "automatski" ? Napravio sam shortcut na desktopu i kad ga dvoklikam spojim se na net ali ako stavim taj shortcut u np.r startup folder ne spoji se kod podizanja Win7. Iskljucio sam u optionsima od konekcije "Prompt for name and password, certificate, etc.".

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pppoe kod Win7 startupa
void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pppoe kod Win7 startupa

Problem je sto moras reci windowsima da ti odrade ppoe tek nakon sto ucitaju drivere od mrezen karte. Ako tako odrade radice ali ako ne odrade nece raditi. Mislim da se to ne moze u samim windowsima poredati ali postojao je jedna program mislim da se zvao netrun ili tako nesto u kojem si mogao zadati sta da sve odradi prilikom pokretanja. A jel nemozes modem staviti u router mode ipa da ti on dize vezu ili kupiti najjeftiniji router.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Problem je sto moras reci windowsima da ti odrade ppoe tek nakon sto ucitaju drivere od mrezen karte. Ako tako odrade radice ali ako ne odrade nece raditi. Mislim da se to ne moze u samim windowsima poredati ali postojao je jedna program mislim da se zvao netrun ili tako nesto u kojem si mogao zadati sta da sve odradi prilikom pokretanja. A jel nemozes modem staviti u router mode ipa da ti on dize vezu ili kupiti najjeftiniji router.

Hvala na odgovoru. I mislio sam si da je u stvari problem u redoslijedu kod dizanja windowsa. Znaci ovo bi moglo funkcionirati ako bi bilo moguce tocno odrediti da se spaja na kraju podizanja win-a. A nis budem se rucno i dalje spajao.

17 godina
neaktivan
Pppoe kod Win7 startupa

Otvori start meni, All Programs -> desni klik na Startup folder i odaberi Open All Users (!).

Sad shortcut PPPoE konekcije premjesti u taj folder.

U cijeloj priči bitno je ovo all users, jer postoje zapravo 2 startup foldera - jedan je 'opći', dakle program u njemu se pokreće bez obzira koji korisnik se logira, a drugi je startup pojedinog korisničkog accounta.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

I sta to mijenja ako stavi u svoj startup i logira se sa svojim username-om.

17 godina
neaktivan

Mijenja to što jedno radi, a drugo ne (barem u mom slučaju).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan

Hm. Cudno. NE bi trebalo da bude razlike al ok.

16 godina
neaktivan
Pppoe kod Win7 startupa

Hvala macak. Nije mi bas jasno kako sad od jedanput ta metoda radi kad znam da sam i to vec probao, jer sam naletio na to kad sam trazio moguca rijesenja. A glavno da radi...zasada :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice