A network cable is unplugged , pomoc

poruka: 69
|
čitano: 12.854
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: A network cable is unplugged , pomoc

Mala napomena. Nisam pratio sve a nesto ste i na PP rjesavali. Ja sam imao problem ili "problem" da kad sam uveo adsl dva dana podesavao AP da radi i nisam uspio. NA kraju sam psujuci sve po spisku i telekom operateru i tehnickoj podrsi i svima ostlaima kojih sam se sjeti ap sve do TP-LINKA u ceskoj rijesio problem tako da sam dobio nekoga administratora u telekomu koji mi kaze da su na routeru samo portovi 1 i 4 za net a 2 i 3 za IPTV I VOIP a ja sam naravno kopcao u ta dva ;)

Cisto da napomenem ako neko bude imao takvih problema. Probajte SVE portove na routeru.

15 godina
neaktivan

danas idem kupiti mreznu ili kako se tocno  zove ,u HG spot u sibeniku ,ajde sam mi pls recite sta cu traziti kad udjem u ducan :P

i ako imate link i cijenu , koristilo bi , thx

i jel mogu uzet bilo koji ili moram tipu dostaviti  karakeristike mog kompa pa da mi on tocno da , hvalaaaa

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 11:17 (jure123).
15 godina
neaktivan

http://www.hgspot.hr/shop.aspx

evo pa mi recite koju bi mogao uzet , da znate nemam bas puno love 70-170kn

17 godina
neaktivan
A network cable is unplugged , pomoc

Evo ova je dobavljiva u šibenskom HG spotu.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ovo ti je najbolje kaj možeš dobit ,a i cijena je dobra - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan

evo uzeo sam mreznu , ali....nemogu vjerovat sta se dogodilo ugl sad sam poezan zicno , kako? kada sam isao vidjeti gdje stavljam mreznu vidio sam 1 "nepoznat" utor , stavio kabel  u njega i povezao se s kabelom , znaci ja sam budala cijelo vrijeme ukopcavao kabel u neki deseti port ugl , moje poskakivanje pinga sa ~60 na nekih 2000+ je nestalo , ali jos imam problem sa laggovima , mogao bih reci isti kao prije , a moj susjed nema problema , on mi je predlozio da ugradimo dodatne memorije kako je vec rekao pa da bi mozda trebalo biti bolje , molim vase misljenje , hvala

17 godina
neaktivan

Mrezni kabel mozes ukopcati sam u mreznu karticu bez primjene sile. Nemam blagog pojma u koji drugi utro si mogao utaketi mrezni kabel. Jedino ako imas dvije mrezne.

15 godina
neaktivan

ocito imam 2 , jer sam i u ovaj krivi ukopcavao bez sile .

bi li mozda 1gb rama pomogao ako bi ugradio i gdje i kako mogu provjeriti da li mi to komp podrzava

17 godina
neaktivan

Ako imas dvije onda nema prave i krive. Obje rade podjedanko.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice