Korištenje DSL account podataka na drugom mjestu

poruka: 8
|
čitano: 1.780
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znam kako je islo za dial-up, mogao si upisati bilo koje funkcionirajuce account podatke a naplata bi svejedno isla na telefon koji je u upotrebi, dakle neovisno o accountu.

Kako ide kod DSL-a? Da li mogu svoje podatke upisati na nekom drugom mjestu osim svog prijavljenog telefona i pritom da se promet svejedno naplacuje po mom accountu? Ili je opet vezano za telefon?

I da li ima razlike ako npr. upotrebljavam zicani DSL, a potom odem na neciji wireless i tamo se spojim svojim podacima?

Fala unaprijed. :)

0 0 hvala 0
17 godina

da, moguce je sa tudjeg routera sa tvojim accountom; i da promet se bude na taj account racunal s kojim si spojen

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Korištenje DSL account podataka na drugom mjes
Aki kaže...

da, moguce je sa tudjeg routera sa tvojim accountom; i da promet se bude na taj account racunal s kojim si spojen

točno, oduvijek je vrijedilo pravilo računanja prometa prema accountu s kojim se spajaš, neovisno o routeru  i mjestu s kojeg se spajaš

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
neaktivan

Odlicno, hvala decki. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze se ali to drugo mjesto s kojeg se spajaš, telefonska linija  mora bit spojeno na d-slam centralu. ako nije oda na tom mijestu se nemozeš spojit na dsl.

I wake up in the morning ask my self is life worth of living or should i blast myself.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Korištenje DSL account podataka na drugom mjes
vedrann kaže...

Moze se ali to drugo mjesto s kojeg se spajaš, telefonska linija  mora bit spojeno na d-slam centralu. ako nije oda na tom mijestu se nemozeš spojit na dsl.

hm..ovo je interesantan podatak. To bi značilo da svi oni koji su na običnoj analognoj HALO liniji ne mogu dofurat ruter i spojit se na ADSL? A oni koji imaju ISDN ili je na tom broju aktiviran ADSL se mogu spajati drugim accountom?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
neaktivan

Ta druga osoba mora imat ukljucenu adsl uslugu. Npr. meni frend ima paket 1gb i ja u njegov ruter unesem svoje podatke (ja imam flat) i skidam kod njega sta mu treba naravno na svoj racun (flat).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
16 godina

uz dodatak za one koji su odjavili/isključili uslugu ili npr koriste Optimu, t-com im automatski zaračuna mjesečnu pretplatu (na njihovoj liniji, ne na korištenoj)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice