HotSpot-ovi po kaficima i restoranima

poruka: 2
|
čitano: 2.222
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

U par navrata sam se spajao na internet u par kafica i nisam nikada primijetio da postoji neko ogranicenje (radi sve, svi webovi, svi portovi, sve usluge...). Mozda i je nesto zatvoreno, ali nisam siguran, cini se sve otvoreno.

Jel imaju bircevi kakva organicenja oko toga sto smijes ili ne raditi? Npr. skidati piratski sw preko torr (dobro, to za sada nitko ne kontrolira kod nas) ili neke druge protuzakonite stvari? Kako to funkcionira kod nas i s nasim hotspotovima po bircevima?

Pozdrav svima

davor07

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a evo,  u kafiću di ja radim imamo besplatni wireless, i nemamo nikakvih ograničenja (maxADSL Flat Rate, standardne brzine). skidao sam ja sa svojim laptopom sve i svašta, lunjao po svakakvim zabitima interneta i nikakvih ograničenja nije bilo. također u više navrata di sam bio sa laptopom u kafiću nije bilo nikakvih ograničenja iako su se par puta drugi gosti žalili na spor internet odjednom (hmm, i wonder if it's my fault xD) tako da čisto sumnjam da ima takvih ograničenja ovdje, osim možda na nekim većim hotspotovima (Splitka Riva, npr, možda i na narodnom trgu u zadru). ali što se tiče kafića rijetko kada se stave ograničenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice