Delete!
Delete!
Delete!
Delete!
Očito da ne možeš komunicirati s routerom pa tako niti doći do njegovog DHCP servera koji bi ti dao dobru IP adresu. Resetiraj router ili ga isključi na 10ak sekundi pa probaj ponovo.
Ili, možeš ručno definirati statičku IP adresu tako da budeš u (pod)mreži routera. Tada nećeš niti trebati DHCP. Sve sada ovisi koliko imaš znanja da ovo napraviš pa zato preporučujem da prvo probaš gornju opciju.
Delete!
Imam bezcini internet sad sam se spojio s onim na kartice da postavim ovo pitanje ovako nece se spoji onak ide acquiring network address i tako koju minutu i onda limited or no connectivity jel zna ko pomoc molim vvass
nisi da bas neke korisne informacije pa idemo redom...
imas bezicni internet (koji modem/router - model, koji internet provider)
jesi prova direktno se spojit mreznim kabelom na router... radi li onda ili su i dalje problemi?
u properties od mrezne i/ili bezicne mrezne kartice pod TCP/IP properties rucno stavi 192.168.0 (ili 1 ili 2 ovisno o modelu routera).x (obicno izmedju 2 i 254), za gateway 192.168.0(1/2).1 (opet, i ovo moze bit razlicito, npr. kod Airlive routera), za dns takodjer 192.168.0(1/2).1 pa onda pokusaj spojit se na router i/ili internet...
ako oces konkretno, onda stvarno napisi preko KOGA i s CIM se spajas...
Nekaka cudno mi ip pocinje 169...
Automatic private adress... da ti uredno radi DHCP server na routeru onda nebi bilo problema, sam bi pokupia ispravnu IP adresu...