Vijak za volan za pc?

poruka: 9
|
čitano: 1.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Vijak za volan za pc?

Imam volan thrustmaster Ferrari Red Legend i super je, al nakon dvije godine i dosta zatezanja izlizao mi se navoj na vijku i sada kad ga pokušavam zategnuti "preskače". To je vijak promjera 8mm i dužine 6cm, na kraju ima plastičnu polugu za zatezanje.

Jel netko zna ili ima ideju gdje mogu nešto slično nabavit? Da nije baš običan šraf da moram sa šrafcigerom stalno volan skidat i stavljat? :/

Ovo sa treće slike sam imao dosad (šraf ulazu gdje poluga prestaje), može i neki sistem sa prve i druge slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Vijak za volan za pc?

Skini izlizani vijak i odnesi ga nekom tokaru da ti napravi novi!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
9 godina
neaktivan

Hm, a što sa polugom? Misliš da se da premjestit?

I još jedno pitanje, primjetio sam da mi fali jedna od 4 gume koja sprječava volan da se ne skliže. Ima li netko ideju i za to? Meni padaju na pamet ono što se stavi na stolove i stolice, al treba bit gumeno, da sprječava sklizanje.

15 godina
neaktivan

Možda da prerežeš gumicu za brisanje na debljinu koja ti treba?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan

Super ideja, hvala :) Mada mi je i sinulo uzet ovo http://www.topstart.hr/katalog/proizvod/0403184/neklizajuca-podloga-za-automobil/ pa izrezat i zaljepit.

Eto, vraćamo se na šraf natrag, ako neko ima ideja, pucajte molim vas :)

9 godina
neaktivan

Ako je normalni korak navoja to ti je obični M8 šaraf (obično ključ 13) i imaš ih u leptir izvedbi u svakoj željezari.

Možeš i ukrasti s kosilice na guranje u kompletu s plastikom ako je M8 

I ako ti se ne da sve rasturat pobrusiš malo i narežeš navoj na M6 (ključ 10) i ista stvar, za njega još lakše naći leptir maticu.(zanemari ovaj dio)

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 23:38 (fer-de-lance).
14 godina
Obicno ti je jedna od kuglica našarafita-probaj!
14 godina
Obicno ti je jedna od kuglica našarafita-probaj!
9 godina
odjavljen
daniel2809 kaže...

Imam volan thrustmaster Ferrari Red Legend i super je, al nakon dvije godine i dosta zatezanja izlizao mi se navoj na vijku i sada kad ga pokušavam zategnuti "preskače". To je vijak promjera 8mm i dužine 6cm, na kraju ima plastičnu polugu za zatezanje.

Jel netko zna ili ima ideju gdje mogu nešto slično nabavit? Da nije baš običan šraf da moram sa šrafcigerom stalno volan skidat i stavljat? :/

Ovo sa treće slike sam imao dosad (šraf ulazu gdje poluga prestaje), može i neki sistem sa prve i druge slike.

Odnesi taj vijak u radnju i pokazi trgovcu i dace ti isti takav. Kupi sa imbusom i drzi imbus uz volan da mozes stegnuti i to je to.... Sta ce ti poluga.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice