Ovako dobio sam ovaj usb iz švicarske, sve je radilo super i stavim na njega COD4 i odnesem usb frendu, nekon par dana on meni vrati i vise mi laptop ne ocitava taj usb.
Zasja lampica na usb-u 4 puta i prestane svjetlit... Stvarno neznam u cemu je problem, ako blicne 4 puta znaci da je ispravan ''valjda'' a neocita ga u Mojem Racunalu.
Molim pomoc ako neko zna u cemu je problem, usb je stvarno odlican ima 16gb i fajlovi se super brzo prebacuju na njega.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako dobio sam ovaj usb iz švicarske, sve je radilo super i stavim na njega COD4 i odnesem usb frendu, nekon par dana on meni vrati i vise mi laptop ne ocitava taj usb.
Zasja lampica na usb-u 4 puta i prestane svjetlit... Stvarno neznam u cemu je problem, ako blicne 4 puta znaci da je ispravan ''valjda'' a neocita ga u Mojem Racunalu.
Molim pomoc ako neko zna u cemu je problem, usb je stvarno odlican ima 16gb i fajlovi se super brzo prebacuju na njega.
Probaj na drugom kompjuteru da vidiš hoće li tamo proraditi, ako bude radio malo ga pregledaj sa AV i formatiraj.
Probo i na frendovom kompu na i na jos jednom i na svom drugom, i neradi!
Uvijek zasja lampica a i mojem kompu nema ga neocita.
Ja sam negdje u 8 mjesecu uzeo frendu taj stick i u 9 mjesecu je crko tj komp ga više nije prepoznavao,
Poslao sam ga na rma i dobio drugog za 1mj.
Primjetio sam na ovom da nakon što ga komp više nije prepoznavao ako je ostao prikopčan grijao se kao blesav.
Imam samo Hitachi HTS543232L9A300 ATA Device
Ajmo ljudi pomagajte, treba mi taj USB.
Vidiš li ga u BIOS-u, ako ga ni tamo nema slijedeća postaja mu je kanta za smeće osim ako je pod garancijom !
Pozdravi se s tim smećem od corsaira!
Ma odavno je u smeću...
To ide tako kad ljudi neznaju raditi safely remove USB.Pa ti dijeli okolo stick od 400 HRK.
To ide tako kad ljudi neznaju raditi safely remove USB.Pa ti dijeli okolo stick od 400 HRK.
U zivotu nisam napravia safely remove USB i ni jedan mi stick nije krepa. Trenutno imam Mushkin Prospector 16Gb.
A meni svaki crka kojem to nisam radio.
A meni svaki crka kojem to nisam radio.
Barem 4 sticka sam ima, i samo je jedan krepa od fizickog ostecenja (sheba ga od zid).
Život je pre kratak da bi USB svaki put sigurno uklonio! :D
Inače imam naviku UVIJEK stisnuti Safely Remove, pogotovo dok su novi stikovi i nikad mi nijedan nije crko. Imam i neki PQI 16 GB već par godina i u zadnje vrijeme sam ga i usred snimanja iščupal i nikad niš.
ALI!
Kupio 2.veljače.2012 Corsair Voyager 3.0 i SVAKI puta sam napravio Safely Remove, koristio ga tek toliko kad mi je trebalo i crko nakon 3 tjedna iz čista mira sa istim simptomima kao ovdje navedeno. Odem na Corsair forum kojeg vam je kolega iznad naveo i vidim da je stick šrot. Reklamiram u Protisu gdje sam ga i kupio i nakon 2 tjedna čekanja dobio novi. Novi je radio mjesec dana i opet na novo. Danas mi je došao novi, to jest treći sve zajedno (btw. pitao sam da li mogu zamijeniti za neki drugi kad se već ovaj kvari, ali naravno ne može) i sad sam u iščekivanju kad će i ovaj prdnut.
5 godine garancije i ono najvažnije što piše na kutiji "PROVEN DURABILITY". Yea right!
I što da radim sad? "Potrošač" ili...?
Ima sam taj stick, isti problem, zamjenio za drugi, radi bez problema.
Moj flash voyager je nekidan umirovio 13,5 gb, mamicu mu :(
Baš me razočarao, tako skup stick i radi probleme.