Tipkovnica s pozadinskim osvijetljenjem

poruka: 22
|
čitano: 4.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Dakle, kao što sam naslov kaže, tražim što jeftiniju tipkovnicu s pozadniskim osvijetljenjem, pošto često tipkam u mraku... Za oko mi je zapela G11, ali malo mi je preskupa, pa tražim savijet. Ako netko zna neku jeftiniju koja također ima pozadinsko osvijeteljenje molim vas da me obavijestite...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica s pozadinskim osvijetljenjem

saitek eclipse Namigiva

17 godina
neaktivan
autorov komentar
rocks kaže...

saitek eclipse Namigiva

Ali gdje ju ima za kupiti? Gledao sam na nabava.net, našao sam je samo u Feniksu, ali ni tamo nije dostupna...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ova mi se ne sviđa... Sviđaju mi se Eclipse i G11... Probat ću navuć para za G11, ali ako ne uspijem vjerojatno ću uzeti Eclipse... Ima negdje Eclipse III i po kojoj je ona cijeni? Ili ako netko ima neki drugi prijedlog?
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Malo sam kopao po netu, i uvidjeh da na Saitek Eclipse tipkovnici HR znakovi nisu ugravirani, nego samo nalijepljeni... To po danu i nema veze, ali po noći, kada radi samo pozadinsko osvijetljenje, ta slova se ne vide, već se vidi njemački layout... Zna li netko da li je na G11 isto tako ili su se tamo potrudili staviti prava slova? Ako jesu, samo zbog toga bih je uzeo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BTC 6300 CL

edit: tek sam sad vidio da j netko već stavio tu tipkovnicuSmijeh

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 10:18 (kostolomac).
16 godina
neaktivan

Ja osobno koristim Logitech G-15 i zadovoljan sam rijetko kad gledam u tastaturu jer več sve znam napamet ali ljepo izgleda kad svijetli u mraku i display na vrhu odličan dodatak pokazuje status municije i života u nekim igricama.... preporučam G-15

Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB Radeon HD4670 512mb XP PRO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
fearcontrol kaže...

Ja osobno koristim Logitech G-15 i zadovoljan sam rijetko kad gledam u tastaturu jer več sve znam napamet ali ljepo izgleda kad svijetli u mraku i display na vrhu odličan dodatak pokazuje status municije i života u nekim igricama.... preporučam G-15

Al ona mi je debelo preskupa... A i ne bih dao toliko para za displej... To mi definitivno ne treba. A ima i manje G tipki od G11... Izgleda da će odluka pasti na G11... Ili Eclipse, ako je nađem negdje...
17 godina
neaktivan
Sused kaže...

Malo sam kopao po netu, i uvidjeh da na Saitek Eclipse tipkovnici HR znakovi nisu ugravirani, nego samo nalijepljeni... To po danu i nema veze, ali po noći, kada radi samo pozadinsko osvijetljenje, ta slova se ne vide, već se vidi njemački layout... Zna li netko da li je na G11 isto tako ili su se tamo potrudili staviti prava slova? Ako jesu, samo zbog toga bih je uzeo...

I na G11 su naljepljena.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Saznah u međuvremenu... A očito nema nijedna sa pozadinskim osvijetljenjem i pravim tipkama sa HR slovima...

17 godina

Bug br.191 listopad.

http://www.nabava.net/logitech-g11-gaming-usb__10427_p.php

http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm u Bugu pise da je ustupio Links

Ja bih uzeo ovu, ali je nema jos kod nas i trebala bi biti oko 200kn Plač

http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_alchemy_series_elixir_keyboard

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ja bih uzeo ovu, ali je nema jos kod nas i trebala bi biti oko 200kn Plač

http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_alchemy_series_elixir_keyboard

Kopija razerove pro solutions pro type...i puno ljepša...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
17 godina

Razer = 800 kn!

I bijela je. Nadam se da si mislio da je OCZ ljepsa.

Da li je netko bio u prilici tipkati po ovome.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010637

edit: Zanemarite gornje pitanje. Svjetlo je oko tipki, nije kroz njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 12:42 (Chaky).
17 godina
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je defitivno izgleda mrak, ali mi je nekako puno dati toliko para za tipkovnicu Neodlučan

17 godina
neaktivan

Razer Lycosa

Posjedujem ju i mogu ti iskreno reci da vrijedi svake kune.

Al opet,tko voli nek izvoli....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sused kaže...

Imam jeftiniju od saiteka,100 kn,samo da svijetli,nisam htio dat više i naljepljena su slova,al kak svijetli sve oko njih tak se i ona ljepo vide u potpunom mraku,tak da ti to nije neki problem,al naravno,tipkovnica nije neka kvaliteta baš hahahhaha
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 0:13 (đuka).
17 godina

Mislim da su na G11 nalijepljeni hrvatski znakovi (tako pise u Bugu), i tipkovnica ti je prilicno velika pa si osiguraj dosta mjesta za nju, ako ju budes kupovao.

Uzeo sam Razer Lycosu preko ebaya za 380kn + 80kn postarine (previse mi je bilo dati 680kn, koliko je kod nas), ali sam imao srece sto mi nisu lupili carinu.

Tipkovnica je odlicna, ali ti isto nema hrvatske znakove, nego je engleski raspored tipaka.

Meni to osobno ne smeta.

Rekao mi je frend da ima u Vemilu svjetleca tipkovnica za nekih 150kn, ali ne znam da li svjetle slova ili podrucje oko njih.

17 godina
neaktivan

moj susjed ima g11 i znakovi nisu naljepljeni,valjda vam je prodavač podvalio

Intel Core i7 965 Extreme Edition@4.5 ghz(H2O),Gigabyte EX58-EXTREME,2Xnvidia gtx295 oc,6 gb ddr3, HP300Gb,OCZ GameXStream 1010W,Thermaltake VG4000BNS Xaser

0 0 hvala 0
17 godina

Imam Logitech G15 (staru) super zadovoljan. Znam da tržiš jeftiniju, a možda da ipak razmisliš  o skupljoj  da nakraju ta jeftinija nebi bila skuplja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Iako je skupa, kvalitetna je pa zato uzmi Razer Lycosu.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice