Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.569
|
čitano: 1.944.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaming
191x7 kaže...
hahhaajaads kaže...
191x7 kaže...

hahhaajaads kaže...

Kad smo kod IEM vs normalnih, uz IEM (7hz salnotes zero) koje su mi preporucene tu na forumu, imam i hyperx cloud core 7.1.. I mogu rec da sve fps igre (pubg, cs, bf) igram na IEMu, znam od kud neprijatelji dolaze i malo su lakse za usi pogotovo ljetnih dana. Eventualno kad mi zafali malo bassa onda stavim naglavne i tu bass odvaljuje...

Predlažem nabavku Tripowin Vivace. Ogroman upgrade preko 7Hz Salnotes Zero. 

Jooj joj sta mi radis  Ima jos nesto bolje za oko te cijene ili ? Vidim da ih ima u EU za 24€ + besplatna dostava

Pa, koliko znam, nema. Mislim da više koristim Vivace nego Simgot EM6L od 150€. :/

Hvala, uzeo ih.. javim dojmove kad dodju 

8 godina
hahhaajaads kaže...

Hvala, uzeo ih.. javim dojmove kad dodju 

Jesu li čemu? Gledam i ja uzeti jedne, čisto da vidim koja je to pošast oko IEMova. Javi jel se tripowin vivace isplatu i slobodno baci link ako imas jos negdje spremljen. 

Inace, stigao mi onaj headset sto sam spustio na manje od 10€. Onikuma K8 il kako se vec zvalo. Perverzija. Mikrofon odličan, zvuk u FPS igrama taman pogođen. Jedine mane su manji earcupovi i stezu malo jace nego prijasnji set, doduse nista nepodnosljivo.. Evo imam ih vec 4-5 h na glavi.
Inace, apsolutno otkrice. Preporucam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2025 2:45 (birra).
11 godina
Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga

IEM su super je nemas tog "pritiska" i mozes ih nosit 24h bez da ih osjetis. Ali kazem, ja sam za comp gaming (pa cak i cs2 gdje su slusalice bitne) zamijenio sa IEMom, konkretno imam 2 para 7hz salnotes zero preporucuene ovdje pred par god i da mi nije nitko preporucio ove vivace jos ih nebi mjenjao jer rade svoj posao i vise nego super.

Moje trenutno jos putuju (iz kine kao i sve), ima ih za kupit na aliexpressu ili na linsoil audio stranici, ja sam ih platio 23,99eur.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2025 5:52 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hahhaajaads kaže...

IEM su super je nemas tog "pritiska" i mozes ih nosit 24h bez da ih osjetis. Ali kazem, ja sam za comp gaming (pa cak i cs2 gdje su slusalice bitne) zamijenio sa IEMom, konkretno imam 2 para 7hz salnotes zero preporucuene ovdje pred par god i da mi nije nitko preporucio ove vivace jos ih nebi mjenjao jer rade svoj posao i vise nego super.

Moje trenutno jos putuju (iz kine kao i sve), ima ih za kupit na aliexpressu ili na linsoil audio stranici, ja sam ih platio 23,99eur.

Aj molim te javi dojmove. Mislim da su na ali-u 30+ €, pa zato pitam link.. Zasto ne proc 50kn jeftinije.

4 godine
suspendiran
birra kaže...
Boris grozni kaže...
ZGamer kaže...

Dobar je Sennheiser kaj se tiče izrade i zvuka,moj Game one su još kao nove.Jedino sam 1 set jastučića promjenio

Ne trazim nis specijalno a niti preskupo, tu i tamo imam potrebu za mikrofonom! Ove su narucene pa cemo ih malo usporediti s trenutnim HyperX Cloud Stinger-om!

Kako si zadovoljan sa seinnheiseicama? Jesu bolje od stingera? Čitam po internetu da se ljudima ne sviđa koliko stežu, pa eto ako mozes napisati nesto iz prve ruke.. Ja jos trazim sljedeci headset, a one su u užem krugu.

Zadovoljan vise manje, zvuk je dobar ali malo je zatvoren pa sam ja to malo podignuo s equlizerom, da malo zatežu a nemam neku glavu ali nije uvijek valjda kak ih stavim na glavu, iako imam osjecaj da su me sve do sad zatezale.

11 godina

hahah ovo je nevjerovatno... pa ove vivace su jedno 100x bolje od 7hz salnotes zero za doslovno nikakvu cijenu 

Znaci PUNO su lakse naspram 7hz salnotes zero (sad doslovno ne osjecam da imam ista na usima), a zvuk.. FANTAZIJA, odose hyperxice u kutiju 

Znaci narucene ovdje, ja sam ih uzeo za 23,99€, paket ide preko Madjara>DPD tako da tip top.

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Zahvaljujem kolegama (fromcelltohell) na savjetu za HyperX cloud III, treba koristiti dts sound unbound kako je rekao kolega (Mr.Natural) i sve šljaka u najboljem redu,

razlika nebo zemlja naspram roccat cross, kvalitetan je zvuk, jedino postane malo toplije za uha nakon par sata warzona, za te novce (na popustu) su super + ugrađeni mic..

LP

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
hardrock kaže...

Zahvaljujem kolegama (fromcelltohell) na savjetu za HyperX cloud III, treba koristiti dts sound unbound kako je rekao kolega (Mr.Natural) i sve šljaka u najboljem redu,

razlika nebo zemlja naspram roccat cross, kvalitetan je zvuk, jedino postane malo toplije za uha nakon par sata warzona, za te novce (na popustu) su super + ugrađeni mic..

LP

kad ti se jastucici na slusalicama ogule, mozes za nekih 15-20+tak eura narucitni nove od brainwavza  https://www.brainwavzaudio.com/   malo promjene zvuk na bolje bar meni na cloud alpha prije dok sam ih imao i udobnije su, samo treba vidjeti koji jastucici su aktualni sada za to. mislim da sam bio uzeo oval replacement earpads, al proguglaj malo :D, ili pitas hyperx da ti posalju/prodaju nove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2025 23:29 (Mr.Natural).
17 godina
hahhaajaads kaže...

hahah ovo je nevjerovatno... pa ove vivace su jedno 100x bolje od 7hz salnotes zero za doslovno nikakvu cijenu 

Znaci PUNO su lakse naspram 7hz salnotes zero (sad doslovno ne osjecam da imam ista na usima), a zvuk.. FANTAZIJA, odose hyperxice u kutiju 

Znaci narucene ovdje, ja sam ih uzeo za 23,99€, paket ide preko Madjara>DPD tako da tip top.

A što sam rekao...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice