Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.437.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
12 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika

Prodao covjek otislo ko vruca kifla

15 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Ništa čudno, i moji su planuli ubrzo nakon objavljivanja na oglasnik.

Pronašao sam trgovinu gdje možete kupiti Edifier zvučnike. http://hd-multimedia.com/o-nama/

Znači treba ih prvo nazvati jer nisu tipična trgovina gdje možete ući i poslušati.

Za 850kn se prodajte model R1280T http://www.edifier.com/int/en/speakers/studio-1280t-2.0-powered-bookshelf

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

5 0 hvala 5
14 godina

Da, da. Dobra ta vruča kifla

Say hello Say hello
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Ak trese dobro je. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ovo trese da dere žbuku sa zidova. Tražio sam ih već neko vrijeme i evo uleta kad sam najmanje očekivao, HVALA kolega explorer4!

Imao sam iliti imam još Genius SW-G2.1 3000 i to su mi odlični zvučnici ali ovi Logiji su puuuno bolji. Sve radi fantastično i izgleda kao na slikama. Rekao čovjek da ima dosta upita i ko prvi njegovo i nisam dvoumio previše, direkt s posla pravac k njemu, isprobao i to je bilo to.

Evo mala usporedba woofera od Geniusa i Z-2300, svaki komentar je suvišan :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 16:44 (vrinho).
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina

Drago mi je da je netko sa foruma omastio brk i zgrabio odlične zvučnike po još boljoj cijeni.

Uživaj kolega 

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
vrinho kaže...

Ovo trese da dere žbuku sa zidova. Tražio sam ih već neko vrijeme i evo uleta kad sam najmanje očekivao, HVALA kolega explorer4!

Imao sam iliti imam još Genius SW-G2.1 3000 i to su mi odlični zvučnici ali ovi Logiji su puuuno bolji. Sve radi fantastično i izgleda kao na slikama. Rekao čovjek da ima dosta upita i ko prvi njegovo i nisam dvoumio previše, direkt s posla pravac k njemu, isprobao i to je bilo to.

Ajd drago mi je da sam ih prodao u dobre ruke, nema fakat smisla da mi stoje doma i da se ne koriste . Nek potraju još dugo, uživaj.

Deckard
14 godina
deckard kaže...

Ajd drago mi je da sam ih prodao u dobre ruke, nema fakat smisla da mi stoje doma i da se ne koriste . Nek potraju još dugo, uživaj.

A to si ti

Koristit će se, nema straha za to. Hvala ti lijepa još jedanput i živio

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 18:57 (vrinho).
17 godina

They sound!

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 19:23 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deckard kaže...

Koji sustav sada koristiš ako se smije znati?

191x7 kaže...

They sound!

Trebalo mi tri gladne godine da odgonetnem što si fotografirao :D

Znači pao izbor na Genius. Jesi zadovoljan?

vrinho kaže...

Nema na čemu, dobro da ih je ulovio netko kome nisu za tulume :D

Kako si zadovoljan nakon par dana slušanja?

Haha, meni je to uspoređivanje subwoofera od Z2300 s nekim drugim uvijek bilo smiješno. Imam jednu kada sam ga fotkao naspram modela S200 :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 23:40 (explorer 4).
14 godina

Prezadovoljan, odlični su. Od izrade do kristalno čistog zvuka i brutalnog subwoofera. K tome i izgledaju kao da su nekorišteni, vidi se da je kolega deckard pazio na njih. Što se tiče njihove usporedbe ovaj Genius je doslovno igračka, nije da ga pljujem sad, zadovoljan sam njime, odlično me služi 5 godina i i još bi me sigurno toliko ali Z-2300 je klasa iznad, realno. Ovaj Genius ima manu što ima jako slab izlaz za slušalice na kontroleru i jako se slabo čuje na njih a to im je nerijetka mana dok na Z2300 šljaka bez greške, konačno sam se riješio produžnog 3.5mm iz zvučne :)

PS. Genius su na prodaju, ako je tko zainteresiran pm za informacije. Na njuški ih ima ali pošto ne znam dal smijem stavljati svoje oglase potražite, jedini SW-G2.1 3000 trenutno tamo.

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Prezadovoljan, odlični su. Od izrade do kristalno čistog zvuka i brutalnog subwoofera. K tome i izgledaju kao da su nekorišteni, vidi se da je kolega deckard pazio na njih. Što se tiče njihove usporedbe ovaj Genius je doslovno igračka, nije da ga pljujem sad, zadovoljan sam njime, odlično me služi 5 godina i i još bi me sigurno toliko ali Z-2300 je klasa iznad, realno. Ovaj Genius ima manu što ima jako slab izlaz za slušalice na kontroleru i jako se slabo čuje na njih a to im je nerijetka mana dok na Z2300 šljaka bez greške, konačno sam se riješio produžnog 3.5mm iz zvučne :)

PS. Genius su na prodaju, ako je tko zainteresiran pm za informacije. Na njuški ih ima ali pošto ne znam dal smijem stavljati svoje oglase potražite, jedini SW-G2.1 3000 trenutno tamo.

Na Z2300 je odličan izlaz. Radi i kada su zvučnici ugašeni, probaj :) Baza stvar.

12 godina
191x7 kaže...

Daleko sam od Zagreba, taman negdje na pola između ZG i OS.

Plaćanje je neka luda kombinacija Visa poklon kartice i gotovine i još nekakvih dogovora, vjerujem da to ne bi upalilo kod web shopova.

I ovdje, lokalno, u slučaju reklamacije ne bih imao nikakvih problema kao ni troškova slanja na servis (slanje paketa je 50-70 Kn uglavnom).

Kolega, evo uz kupon H18GOL imaš Z333 za 325kn + besplatna dostava na Hangar 18.

Kupon vrijedi narednih 48 sati. LP.

17 godina
explorer 4 kaže...
191x7 kaže...

They sound!

Trebalo mi tri gladne godine da odgonetnem što si fotografirao :D

Znači pao izbor na Genius. Jesi zadovoljan?

Bit će da jesam, možda je placebo ali imam dojam da je zvuk drugačiji i da se neke sitnice bolje čuju. 

ibme74 kaže...
191x7 kaže...

Daleko sam od Zagreba, taman negdje na pola između ZG i OS.

Plaćanje je neka luda kombinacija Visa poklon kartice i gotovine i još nekakvih dogovora, vjerujem da to ne bi upalilo kod web shopova.

I ovdje, lokalno, u slučaju reklamacije ne bih imao nikakvih problema kao ni troškova slanja na servis (slanje paketa je 50-70 Kn uglavnom).

Kolega, evo uz kupon H18GOL imaš Z333 za 325kn + besplatna dostava na Hangar 18.

Kupon vrijedi narednih 48 sati. LP.

Hvala, no nabavio sam već Genius HF1250B za tu cijenu.

17 godina
explorer 4 kaže...
deckard kaže...

Koji sustav sada koristiš ako se smije znati?

Već godinama na kompu koristim isključivo slušalice. Konkretno u kompu je Asus Xonar ST zvučna s AD797BR opampovima, a aktualne slušalice su AKG K712 i K550. Za HiFi stereo izvan kompa i kino koristim odvojene sustave u kojima ima svega i svačega.

Deckard
14 godina
neaktivan

Haha, meni je to uspoređivanje subwoofera od Z2300 s nekim drugim uvijek bilo smiješno. Imam jednu kada sam ga fotkao naspram modela S200 :D

da usporedis sa necim vecim brzo bi ti i taj z2300 bio smjesan 

xfact
17 godina

Evo, ja odlucio kupiti ovo:

https://m.muziker.hr/jbl-lsr305-set

Nego, kako ih spajam na komp?

Treba neki poseban kabel?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

da usporedis sa necim vecim brzo bi ti i taj z2300 bio smjesan 

Ovo je domena pc zvučnika :)

Kant kaže...

Evo, ja odlucio kupiti ovo:

https://m.muziker.hr/jbl-lsr305-set

Nego, kako ih spajam na komp?

Treba neki poseban kabel?

Vjerojatno će ti trebati 2X6.3mm u 3.5mm, sve muški priključci. Mislim da ima kupit u audio pro.

17 godina

Al bu to sve onda ferceralo, nebu trebalo pojacalo i slicne stvari?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To su aktivni zvučnici, što znači da imaju integrirano (u kućištu zvučnika najčešće) pojačalo. Samo nabavi te kablove, spoji na kompjuter i to je to, radit će sve.

2 0 hvala 2
14 godina

Pozdrav svima:)
Zanima me da li imaju neki zvučnici za direktno u tv, a da ne idu u ulaz za slušalice ako je to moguće izbjeći? :) Ili to idu samo oni surround bar? Imao sam pc zvučnike jer mi je tv bio stari, ali sada mi tv na usb prima sve formate filmova pa sve manje gledam preko pc. Bitno mi je da su samo bolji od ovih u tv. Namjera samo radi filmova. Tv je...
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-49UH610V

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.1.2018 11:10 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako su to dvoje (bijeli i crveni chinchevi) nazad za izlaz, onda bi ti Genius HF1250B zvučnici izvrsno odgovarali - samo bi trebao kupiti kabel s chinchevima jer uz zvučnike dođe 3.5mm banana audio jack na 2 chincha kabel (dakle, na zvučnicima su chinchevi).

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
moderator

Opcije su ti 3,5mm i optički izlaz.

Zašto ne 3,5mm? Mnogi tv-i imaju u postavkama odabir što je spojeno na taj izlaz.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
17 godina

Taj "3.5mm" na mom TV-u isto tako izgleda i iz nekog razloga ner mogu na njega spojiti Logitech S-220 zvučnike. Je li moguće da to nije standardni 3.5mm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Molim te model televizora.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
17 godina

LG 43LH630V je moj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

U tom slučaju ne vidim zašto nebi mogao spojiti.

Koji problem imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XXX-Man kaže...

U tom slučaju ne vidim zašto nebi mogao spojiti.

Koji problem imaš?

Jack ne može ući do kraja (zapravo, mislim da može, ali se izvlači), labav je i nema zvuka osim gadnog šuma.

Da se ne mora možda taj utor na TV-u nekako prišarafiti? Na to sam pomislio, možda ima neki mehanizam za pričvršćivanje na konektor.

Nema mi valjda TV tvornički defekt. :(

16 godina
moderator

Jedan od konektora ti je očito neispravan.

Probaj spojiti slušalice u tv pa vidi, imaš valjda nekakve.

17 godina

Pa valjda bih vidio da muški 3.5mm audio jack (od zvučnika koje sam do neki dan koristio na kompu) ne valja.

Bit će da je TV. :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice