DALI JE ITKO KUPIO MIS JER SAM JA PRIJE TJEDAN DANA OTISO DO FENIKS KOMPJUTERA SA 1000 KN U DZEPU KAD ONO SVE MAMBE PRODANE, TREBAM CEKATI IDUCU POSILJKU.
Evo meni je upravo stigao. Jeee.
Daj slike da vidimo, kakav je, ajd daj mini recenziju, i naravno slikee...
Super izgleda pravi gamerski.
Sta ste navalili na Mambu...
X8 je waaaaaaaaaaaaaaaay better!
Pozz
ova tema je o razer mambi a ne o x8 sta vec. i da ne otvaram novu temu sta mislite za koliko bih mogo prodat death adder 8mj star u savrsenom stanju.
prijatelj m i nudi 80 kn dal bi mogo dobit vise?
Daj slike da vidimo, kakav je, ajd daj mini recenziju, i naravno slikee...
Evo ovdje.
pa vi ste svi retard
mamba je najbolji game mis koji je ikada izaso!
Logitech nasprem Razera.
Mislim da ce razer pobijediti
..za koji dan idem po Mambu,pa bumo vidli kaki je to misic..:))

..reci brate koji je bolji i ja ga odma kupjem..
QPAD 5k daleko najjači miš koji postoji
Ukrao design od Ikari-a.
Ukrao design od Ikari-a.
ako se ne varam qpad je napravljen prije steel ikaria, ili sam možda u krivu
A ovisi koji ti treba ako bezicni onda g700 definitivno. Ako zicni onda Logitech g500, g9x , Razer Deathadder, Roccat kone. Ne kazem da je Mamba los mis ali to je previse za nju.

..kupljen Mamba..
..kupljen Mamba..
Steta, nadam se da si ga kupio tu na oglasniku... koliko pratim, svako malo se ljudi rjesavaju mambe. uskoro ces shvatit i zasto
..kupljen Mamba..
Steta, nadam se da si ga kupio tu na oglasniku... koliko pratim, svako malo se ljudi rjesavaju mambe. uskoro ces shvatit i zasto
..nisam na oglasniku,u trgovini..nadam se da ga se ja necu jos dugo rijesiti..
i ja sam se tako osjecao nakon sto sam iskesirao cca 1000 kn za mis... i onda se prestanes uvjeravati da se isplatilo. nis, puno srece... nadam se da neces imati problema kao sto sam ja imao a i jos neka ekipa.
bez zayebancije ali mislim da je taj mis bio nazastupljeniji u oglasniku i to u sekciji prodaja, pa ti vidi... mislim da ima jos koji aktivni oglas pa ako mozes tog vrati i kupi polovnog...
pozdrav,
nedavno sam kupio razer mambu chroma ali nazalost ne mogu ga pronaci pod synapse 2.0 ? instalirao sam drivere i takodjer je odmah radio cim sam ga spojio. koristim win 10 x64.