RAZER Lachesis

poruka: 18
|
čitano: 3.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

Evo otvaram temu zbog toga jer sam zainteresiran za 1 miš a to je razer Lachesis

bio sam u vemilu, isprobao ga, lezi dobro u  ruci i sve zanima me dali ga neko ima i dali ima kakve lose mane i dali vrijedi sta s obzirom na njegovu cijenu?

BTW : Kupio bi i ja neki od onih sta je spomenuo 191x7 ali ih puno nema na nasem trzistu

Hvala

ono sto nemoze bager, ja lopatom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RAZER Lachesis

Nije nesto, bolje uzmi deathaddera. jeftiniji je a bolji.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

Po cemu ti nije bas nesto? Opisi malo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: RAZER Lachesis

Mis je odlican,imao sam ga ja dao sam ga rodaku sebi cu sada uzesti mambu za nekoliko dana...mis je savrsen nemam nikakvih primjedbi a preporucavam ti ako ti je stol malo istrugan od starog misa kad si ga vukao da uzmes podlogu za mis a ova bi bila najbolja za Lachesis

RAZER MIŠ podloga - Goliathus Speed Omega, 270*215*4 mm

Namigiva

15 godina
neaktivan
RAZER Lachesis

Pogledaj ovu stranicu.

Deathadder je bolji skoro po svim recenzijama i iskustvima.

I Deathadder ima jednu veliku prednost (bar po meni) a to je sto nije simetrican ko svi ostali Razer modeli, nego je prilagodjen za desnu ruku, i zbilja odlicno lezi.

0 0 hvala 0
16 godina
Fowix kaže...

Pogledaj ovu stranicu.

Deathadder je bolji skoro po svim recenzijama i iskustvima.

I Deathadder ima jednu veliku prednost (bar po meni) a to je sto nije simetrican ko svi ostali Razer modeli, nego je prilagodjen za desnu ruku, i zbilja odlicno lezi.

100 ljudi 100 cudi.Recimo meni nikako ne sjeda deathadder dok jedan logitech g3 savrsen.

Ja sam isprobao Lachesis i mogu rec da je jako dobar mis,zapravo bilo koji noviji mis iz razerove ili logitech ponude su kvalitetni samo moras isprobati koji ti najbolje sjeda u ruku.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
15 godina
neaktivan

od gamerskih miseva provaj:Lachesis,DeathAdder,G5,G3,DiamondBack,MambaBelji se

16 godina
RAZER Lachesis

Pa nisam ja nigdje u onom "savjetniku" spominjao da ne treba kupovati Razer ili neki drugi, nedaj Bože...

Lachesis je dobar miš, ne vidim zašto ne, ako ti dobro leži u ruci i imaš keša da platiš...

Jeftinije alternative (...i ništa lošiji miševi...):

Sharkoon Fireglider

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider%2C+laserski%2C+crno-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192

OCZ Eclipse
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+OCZ+Eclipse+Laser+Gaming+Mouse%2C+laserski%2C+2400dpi%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.198

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

ok thx svima...kupujem...lock? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

jos jedno pitanje samo...zanima me dali ta podloga razer goliathus speed omega pase uz njega i da li je bolja goliathus control omega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FRZEK kaže...

jos jedno pitanje samo...zanima me dali ta podloga razer goliathus speed omega pase uz njega i da li je bolja goliathus control omega?

joj koje pitanje....pa koda podloga utjece kakav ce mis biti sto se mene tice moze i uz taj mis ici i ova podloga

Speed Link Slik MIŠ podloga, sa slikom mace

to samo ako zelis kvalitetnu podlogu(koja se ne raspada) onda uzmes tu jer je kvalitetna...i dizajn je lijep :D :D

Razer Mamba
16 godina
Razer Mamba kaže...
FRZEK kaže...

joj koje pitanje....pa koda podloga utjece kakav ce mis biti sto se mene tice moze i uz taj mis ici i ova podloga

Speed Link Slik MIŠ podloga, sa slikom mace

to samo ako zelis kvalitetnu podlogu(koja se ne raspada) onda uzmes tu jer je kvalitetna...i dizajn je lijep :D :D

Mamba poceo si blebetat gluposti.

FRZEK goliathus je izvrstna podloga,nece pogrijesiti ako uzmes bilokoju od te dvije navedene.Control ti je nesto sporija od speed.

15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

aha...koju mi preporucate onda? jer ja se u to nekuzim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FRZEK kaže...

aha...koju mi preporucate onda? jer ja se u to nekuzim :)

Meni je bolja Speed jer je brza,mis lakse klizi tako da sam puno okretniji u FPS-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 9:58 (ukay1000).
15 godina
protjeran
RAZER Lachesis

ok hvala...lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RAZER Lachesis

Razer Lachesis sam kupio prije par dana.. Iskreno nisam zadovoljan kako mi lezi u ruci.. Također josh se nisam naviko u igri.. Imao sam Lagotiech mx518 koji je skoro duplo jeftiniji od Razera, i ima specifikacije losije.. Ali Logitech mx518 mi bolje lezi u ruci i odmah sam se naviko u Igri da kontrolisem ga.. Iskreno mi se sviđa Razer radi tog sto ima mnogo mogucnosti koje ipak treba dugo proucavati da bi sebi ugodili najbolje.. Uz njeg sam i kupio ROCCAT SOTA podlogu.. Na kutiji od podloge pishe da je Razer LAchesis testiran na toj podlozi.. OMG   :O  mis nediram a Strelica mi se na ekranu pomjera , neznam u cemu je problem..
Na kraju sve razer jest kvalitetan.. ali morat cu dugo da se privikavam.. i cijena mu je prevelika :S.. TJ. ubuduce ostajem na logitechu :D

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nvidia maniak kaže...

Razer Lachesis sam kupio prije par dana.. Iskreno nisam zadovoljan kako mi lezi u ruci.. Također josh se nisam naviko u igri.. Imao sam Lagotiech mx518 koji je skoro duplo jeftiniji od Razera, i ima specifikacije losije.. Ali Logitech mx518 mi bolje lezi u ruci i odmah sam se naviko u Igri da kontrolisem ga.. Iskreno mi se sviđa Razer radi tog sto ima mnogo mogucnosti koje ipak treba dugo proucavati da bi sebi ugodili najbolje.. Uz njeg sam i kupio ROCCAT SOTA podlogu.. Na kutiji od podloge pishe da je Razer LAchesis testiran na toj podlozi.. OMG   :O  mis nediram a Strelica mi se na ekranu pomjera , neznam u cemu je problem..
Na kraju sve razer jest kvalitetan.. ali morat cu dugo da se privikavam.. i cijena mu je prevelika :S.. TJ. ubuduce ostajem na logitechu :D

isp'o si papak

CAPETAN PRICE
15 godina
protjeran
CAPETAN PRICE kaže...
Nvidia maniak kaže...

isp'o si papak

slazem se :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice