Miš preskače

poruka: 133
|
čitano: 16.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš preskače

možda su mu poslali miš na servis pa sad nema s čim koristi kom pa ne može na BOL xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Ima rezervni u ladici!!! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Miš preskače
etnes kaže...

možda su mu poslali miš na servis pa sad nema s čim koristi kom pa ne može na BOL xD

Kolege sorry,ispričavam se - sad sam došao kući i montirao miša.

Dakle,primili su miša no nisu htjeli čuti za povrat novca nego zamjena za neki drugi ili ovaj na servis.
Jedini koji je tamo bio dobar je Logitech M500 za kojeg sam morao nadoplatit 100kn.
Uzeo sam njega,jer mi nije preostala niti jedna druga opcija.

Kaže prodavač da se Trust miševi vraćaju na servis ,dok Logitech niti 1 im ne dođe na servis.

Usporedio je kvalitetu Trusta i Logitecha na ovaj način:

Trust zvučnici od 46w su jednaki Logitechovim od 10w .

Evo za kraj i slika novog miša :D

Zahvaljujem se svima na odgovorima i prijedlozima ;)

Logitech M500 Logitech M500
AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Pa i nije loše ispalo!

Sad bar imaš pošteni miš. Ipak je Logitech marka za razliku od Trusta (bez uvrede ikome, imao sam i ja MS tipkovnicu skoro tri godine).

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 21:21 (godo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
godo kaže...

Pa i nije loše ispalo!

Sad bar imaš pošteni miš. Ipak je Logitech marka za razliku od Trusta (bez uvrede ikome, imao sam i ja MS tipkovnicu skoro tri godine).

Da,Logitech je odlična marka.

Prvo su mi ponudili neki Trust žični od 109kn i onda je od negdje izvukao ovog M500 i pitao me oću li nadoplatiti 100kn za njega na što sam pristao,jer nisam imao druge opcije.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
15 godina
neaktivan
Miš preskače

šteta što nisi dobio novac natrag.ustvari, jesi li im "izrecitirao" onaj zakon koji govori o tome da možeš dobiti povrat novca? uglavnom,najvažnije je da si se riješio trusta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

šteta što nisi dobio novac natrag.ustvari, jesi li im "izrecitirao" onaj zakon koji govori o tome da možeš dobiti povrat novca? uglavnom,najvažnije je da si se riješio trusta.

A ja sam pitao jel moguć povrat novca ,a oni meni da nije moguće (nažalost) i da moran uzet drugi miš,nema druge.
Ma nek sam se riješio Trusta - sad mi je bar komplet tipkovnica i miš  Logitech :D

15 godina
Miš preskače

meni jedino tip i zvucnici logitech {#} ovo sve ostalo mix :D

Sretan Božić i godina nova!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 21:37 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

hahah,ma da,uglavnom - sve je na kraju dobro prošlo ,mislim moglo je i bolje,al i ovako je isto dobro :D

17 godina
mstaglicic kaže...
Kewin kaže...

hahah,ma da,uglavnom - sve je na kraju dobro prošlo ,mislim moglo je i bolje,al i ovako je isto dobro :D

MA rekao sam ti da novca nećeš vidjeti, ali nije ni ovako loše, kad već imaš nešto novca...

BTW kod mene sve šareno, microsoft miš, logitech tipkovnica, genius zvučnici, prestigio slušalice, MS šrotex web kamera {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Miš preskače

umene logitech zvucnici i tipkovnica, hantol miš acme volan acme mikrofon  sony linija, panassonicov monitor :) al bi najradje imao sve od logitecha!

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

ok ljudi, nemojte sad ić u offtopic ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Miš preskače

Ja imam LOgitech tipkovnicu, žičnu već 4 godine i radi savršeno, a miš je MCSaite 1600DPI, kupljen sa DealExtremea za $6 i sluzi me vec dva mjeseca bez problema bez obzira na to sto je "kinesko smeće".

OnTopic: Nerviraju me kad nežele izvršiti povrat novca. Zakon nalaže povrat novca, ja bi im prijeti tužbom. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice