Miš CNAYON CNR-FMSOW01 - recenzija

poruka: 1
|
čitano: 544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Miš CNAYON CNR-FMSOW01 - recenzija

Prije mjesec dana kupio sam ovaj bežićni miš u Instar informatici u Zagrebu za 55 kn. Želio sam jeftin bežični miš (ne volim kablove) koji je solidne kvalitete i može povremeno poslužiti za igranje FPS naslova. Ovaj miš je nadmašio moja očekivanja. Ima 3 tipke, odličan kotačić, 1600 dpi optički senzor, minijaturni USB 2.0 adapter i kopmatibilan je sa Windowsima 2000/XP/Vista/7 i Mac OS. Ispod miša su 3 teflonske nožice, gumb za iskljućivanje/uključivanje (da se ne troši baterija kad nije u upotrebi), utor za 2 AAA baterije, optički senzor i gumb za povezivanje sa kompjuterom. Uz to dobijete i 2 godine garancije. Nakon što miš izvadite iz kutije, ispod poklopca od baterije nalazi se mali USB adapter kojeg treba uštekati u kompjuter. Nakon što stavite baterije i stisnete gumb za povezivanje, za manje od minute se automatski instaliraju upravljački programi, te ga možete koristiti. Gornji dio kučišta miša napravljen je od glatke crne plastike, a sa lijeve i desne strane je tamno siva tvrda plastika koja izgleda kao guma. Zbog toga miš izgleda skuplje nego što u stvari jest. Da provjerim preciznost isprobao sam ga na Armi 2 i ponaša se odlično, detektira sve pokrete  kao i pomicanje kotačića. Najveća mana mu je što je kratak, pa mi se pola ruke nalazi na mišu, a pola na podlozi od miša. Prije ovog miša sam imao Razer Lachesis tako da mogu dobro procijeniti kvalitetu nekog miša. Neka vas ne zavara to što je napravljen u Kini, jer na ovom mišu Kina je napravila odličan posao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:09 (Hayden).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice