Mikrofon-Samson C01U Pro

poruka: 3
|
čitano: 703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Mikrofon-Samson C01U Pro

Prodao sam svoj prijasnji BM800 i odlucio sam kupiti Samson C01U Pro jer ima puno dobrih recenzija.Mene samo zanima gdje ga jeftino nabavati jer tu kod nas u muziker.hr shopu dode 695kn dok na aliexpress 600kn a moji maksimalni budzet je 600kn.

Posalo sam mail ovima u muzikeru dali ce biti nekakvih popusta na taj mikrofon ali isto tako sam uvidio da na alixpressu ima dosta 5.0 recenzija tako da ne vidim problem da prodaju ''fake'' mikrofon.Ako naidete na jos nekakvih pouzdanih stranica javite sto prije i da ako netko misli da ovaj mikrofon ne valja molio bi da mi objasni zasto i da mi preporuci onda neki bolji u tom cijenovnom rangu.

Hvala

EDIT:

zvao sam taj muziker shop i kolko vidim oni su iz slovacke,pitao sam ih za neki popust i rekli su da mi mozeju dati za 640kn a salju u roku 2-3 dana tako da bi tu onda uzimao ali samo zelim znati dali sam dobro odlucio u vezi mikrofona

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 14:20 (karlo125).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Mikrofon-Samson C01U Pro
karlo125 kaže...

Ili preko 800 kuna ako će ti ga carina ocariniti.

karlo125 kaže...

zvao sam taj muziker shop i kolko vidim oni su iz slovacke,pitao sam ih za neki popust i rekli su da mi mozeju dati za 640kn a salju u roku 2-3 dana tako da bi tu onda uzimao ali samo zelim znati dali sam dobro odlucio u vezi mikrofona

Ovi kažu da ti ga daju za 550 kuna: http://musicmax.hr/p19550hr

Ovdje imaš review tog mikrofona pa...

10 godina
Mikrofon-Samson C01U Pro

Kolega, ja sam ovdje naručio link. Poštarina je još 25€, ali nemaš problema s carinom i dobiješ 3 godine garancije direktno od Thommana. Znam da je preko 800kn, ali nećeš bolji mic nabavit po toj cijeni, klasa iznad Snowballa definitivno. Bio je prije jeftiniji, oko 740kn je mene izašo s poštarinom, ali eto vremena se mjenjaju. 

EDIT: Sad sam vidio da je @mbaksa linkao s musicmax-a. Probaj ih nazvat i vidit jel imaju mic na stanju, ja sam preko conrada recimo pokušavo naručit prije pa su me zavlačili 2-3 tjedna na kraju nisu imali mic na stanju jer je USA roba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 8:17 (Magibagi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice