Mehanička tipkovnica

poruka: 4
|
čitano: 2.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mehanička tipkovnica

Pozdrav,

molim Vas za savjet vezan uz kupovinu tipkovnice. Zanima me isplati li se kupovati mehanička tipkovnica te koju bi preporučili a da nije cjenovno iznad 700kn?

Zahvaljujem na pomoći

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Mehanička tipkovnica

ovako će ti teško itko reć isplati li se ili ne. Za koju ti namjenu treba. Kakav ti je ostali komp. Dal ti je bolje tu lovu npr stavit sastrane i kupit bolji cpu/gpu/psu...Daleko od toga da mehanicka tipkovnica ne valja. I sam ju imam (corsair strage rgb) . I sada mi je čudno vratiti se na membransku tipkovnicu međutim da sam sa njom bolji gamer ili štogod nisam.Ali da je u nekim situacijama zadovoljnije tipkati po njoj je . Preciznija je naravno..Glasnija od membranskih ? Je .  Pa eto ti par stvari  neću u detalje zasad ali et dodaj još štogod o namjeni korištenju pa će se i drugi nadovezati i dati mozda bolji odgovor :)

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
15 godina
neaktivan

Hvala na informacijama sto se tice iskustva. Sto se tice kompa, ne bih nista mjenjao jer sam kupio novi prije mjesec dana.

Većina posla svodi se na kodiranje (programiranje). Tu i tamo neka igra. Zanima me isplati li se ici na neku "marku" ili mozda uzet neku od povoljnijih?

Također, koju bi trenutno od tipkovnica preporučio za kupnju a da nije iznad 700kn. Nemora biti RGB, ali osvjetljenje je must. ;)

10 godina

najbolje bi ti bilo da sva pitanja preumjerišOVDJE..prije ce ti vise ljudi odgovoriti  na istu temu...a za marku jbg svaka ima svoje prednosti i mane....ne znaci uvijek skuplje /kvalitetnije ali opet sa druge strane evo npr  ja sam imao lijepo iskustvo sa Corsairom a to je da su mi djabe bez pitanja poslali nove keycapove (bio je njemacki layout itd) jer je CTLR itd bio STRG  i poslali mi postom sve stiglo .zasad sam zadovoljan  iako bi joj nasao neke mane al et sta je tu  je ugl . tema ti je tamo pa baci upit ;)

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice