GameCom 367 ili ne ?

poruka: 4
|
čitano: 794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GameCom 367 ili ne ?

Pozdrav prije svega.

Tražim savjet pa mi ovo izgleda kao dobro mjesto za potražiti jedan.

Kupujem slušalice, cijena 200-300kn,

recimo 2:1 omjer igranja i slusanja muzike.

Da li se isplati kupovati GameCom 367 za cca 250kn

ili postoji nešto bolje za te novce,a ja nisam svjestan toga ?

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 14:59 (benQick).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GameCom 367 ili ne ?
Dobre su sluške samo što se nakon jedno 2-3 sata znaju zagrijat i nekad vrh ua malo boli ali samo kod maratonskog gaminga.Ja sam svoje bio naručio sa mymemory.co.uk ali ih već 2 mjeseca više nemaju
robimarko@gmail.com
15 godina
GameCom 367 ili ne ?

Pogledaj si : Gamecom 377

Creative Labs Fatal1ty gaming

Creative Labs 3D TACTIC ALPHA GAMING ( moja preporuka  )

Speedlink medusa NX

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GameCom 367 ili ne ?

Da!

Usprkos činjenici da sam pred koji dan vlastitom greškom potrgao svoj primjerak ovog headseta, sam headset opravdava uloženo u njega. Posjedujem ga gotovo 3 godine, koristio sam ga intenzivno i preživio je sve torture kojima sam ga izložio.

Prednosti:

-dobra kvaliteta zvuka (visoke tonove potrebno u kroz ekvalizator malo smanjiti, ostalo je u redu)

čvrsta konstrukcija (usprkos tome što sam svoj slomio, no par riječi o tome kasnije

-izvanredna zaštita kablova (plastični štitnici protiv savijanja na spojnim mjestima, gumirana rebrasta guma koja obavija zvučne kablove, izdržljivost na slučajna povlačenja, trzanja itd.) 

-jako dobar mikrofon (mnoštvo pozicija, sustav izvlačenja i fenomenalno riješen sustav retrakcije u bočnu stranicu headseta kad mikrofon nije u upotrebi) sa izvanrednim noise cancelingom

-masivnost i robusnost samog headseta

Mane:

-udobnost nošenja nije savršena, pogotovo za duge gaming maratone od 10+ sati (smatram da je prevelik stisak slušalica na područje oko ušiju)

Za cjenovni rang u kojem se nalazi odličan headset, svoje zadatke ispunjava korektno i bez problema će izdržati torturu hardcore gaminga.

Posebna nota vezana za moj slučaj puknuća ovog headseta:

Lom se dogodio na vrhu mjesta koje je predviđeno za spremanje mikrofona u headset. Razlog puknuća: Krakovi headset mi inače stoje raširenije(imaju mogućnost razvlačenja od samog headbanda) te ih bez problema skidam-stavljam vrlo naglo. Puknuće je uslijedilo kao posljedica naglog pokušaja skidanja dok je headset bio u skroz skupljenom položaju. Zasada je stvar poljepljena super ljepilom te je i dalje u funkciji, iako sam u potrazi za zamjenom prvenstveno jer migriram u viši dio tržišnog segmenta.

Ponavljam, za ovu cijenu, izrazito pozitivne reference za ovaj headset   

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice