Trazim neki multifunkcionalac do oko 400-500 kn.
Vecinom koristim originalne tinte pa bi bilo dobro da ima odvojene boje ali nije imperativ.
Vazno mi je da je kvalitetan i da ima dobro jamstvo.
Stvari tipa wi-fi mi ne trebaju.
Trazim neki multifunkcionalac do oko 400-500 kn.
Vecinom koristim originalne tinte pa bi bilo dobro da ima odvojene boje ali nije imperativ.
Vazno mi je da je kvalitetan i da ima dobro jamstvo.
Stvari tipa wi-fi mi ne trebaju.
Osobno imam Epson SX515W. Iznimno sam zadovoljan s njim. Zamjenskih tinti ima od barem 3 različita proizvođača i sve radi bez problema. E sad, taj se model više ne pravi, ali nešto od Epsona je moja topla preporuka.
imam Canona ip4500 i bolji printer nisam vidio, ali sad mi je skener (lide 110) riknuo i svi se čude, otišla mi mehanika unutra, a jeftinije me izađe da uzmem AIO nego posebno skener
uzeo sam sx435W (wifi) od Epsona danas, vidjet cemo kakav je, ali citam da je odlican za te novce i ajmo rec lako prenosiv
imam Canona ip4500 i bolji printer nisam vidio, ali sad mi je skener (lide 110) riknuo i svi se čude, otišla mi mehanika unutra, a jeftinije me izađe da uzmem AIO nego posebno skener
uzeo sam sx435W (wifi) od Epsona danas, vidjet cemo kakav je, ali citam da je odlican za te novce i ajmo rec lako prenosiv
Koliko te dođu boje za njega (zamjenske)? Wifi je da ga netrebaš spajat usb-om na komp?
Ima netko preporuku kojeg all-in-one printera sa čim jeftinijim bojama?